Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Llour
    No já někde četl, že u Farsalu Caesar rozkázal svým vojákům "zohavovat" jízdu Pompia a protože jak píšeš to byli boháči, nechtěli přijít o své krásné tvářičky a zdrhli *1* *1*
  • O starovku a vojenstvi hodne ctu a tryskem do protivnika se utocilo vyjmecne, spis se knim staveli bokem, nebo se prolinali rady, ci se odhodily ostepy (nejcasteji) poodjelo se a vratilo se a znova utocilo (numidane treba) a dokonce se nekdy stalo ze dojely k sobe, zastavily se vratily a zkusily to znova :) vtipne...Utok tryskem se nelibil, pac strach z padu,zraneni,a zraneni kone vyhral.Jizda vetsinou byli ti nejbohatsi (platilo hlavne u rimanu) a ti si sakra rozmyslely jak na to :)

Jen pisu co sem cet tak zadne urazky :)
  • wini
    Vždycky když na titulní straně vidím obdobný obrázek, tak ve mě zaplane plamínek naděje, že se jedná o nějakou novinku ohledně Bannerlordu. *13*
  • Mě stále vadí, že jezdecké jednotky neumí najet do protivníka tryskem. Někdy se to povede, ale někdy prostě najedou první a zbytek se zasekne. Stále neopraveno a máme tu rok 2015!!. Jinak se těším, ale zároveň se bojím. PS: Doufám, že nebude dělat recenzi Aleš...
  • Atilla byl "monoteista"?
  • Jen počkej zmetku já ti dám plenit vesnice, zabíjet civlisty a znásilňovat ženy. Tvůj plnovous pozná středověk, barbare!
  • Krescz
    doufam, ze to kvalitou bude blize Shogun 2...rome nebyl tak spatny, ale ta demence jednotek na bojisti mi dala rakovinu *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit