Přejít na výpis diskuzí
Trailer na X: Rebirth předvádí vesmírné souboje
21.10.2013 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
V předchozích X hrách mi nejvíce vadil ten klaustrofobický aspek, kdy jsem měl pocit, že nelétám v obrovském, neokonečném vesmíru, ale že se pohybuji jen v jakýchsi dvojrozměrných "místnostech".
Takže jsem zvědav, jak to v konečném důsledku s tou novou dálnicí bude působit v Rebirth.
Nevím jestli koupím hru hned první den, nebo si počkám na nějaké první recenze. Asi to čekání ale nevydržím ;p) -
Me vizual lodi v X serii nikdy nijak neohromoval,takze s jednou lodi ,vypadajici jakkoliv,problem nemam. A pokud vim,lze ji upgradovat jak chces. Bude -li diky jedne lodi skutecne vetsi vtahnuti do pribehu jak slibuji(sam tomu moc neverim),pak to dokazu brat i jako plus.
-
-
A az pribeh skonci, budes delat co? Uprimne tohle uz tu bylo. Jak prvni X, tak treba Darkstar one. A oboje bylo nic moc a po skonceni pribehu se to dalo tak akorat vypnout. Znovuhratelnost nulova.
-
-
Opravdu? Bavime se o X serii? Hral jsem X2(aspon tusim,mam v tech nazvech chaos) a pak jeste jeden dil. A v obou pripadech jsem pribeh nedohral. Nezajimal me,protoze me plne uspokojovalo obchodovani,boj s piraty,delani nahodnych misi a pozdeji i sprava mych tovaren. A pokud si vzpominam na recenze tak temer vsude se psalo ze pribeh je tam spise z povinnosti,nez ze by byl lakadlem hry.
-
-
Ale my se nebavime o X2 a X3, ze? Bavime se o X: Beyond the Frontier. Co jsi delal tam, po dohrani pribehu? V X2 a X3 jsem pouzivat tovarny a obchodniky pro ziskani penez na koupi a vybaveni mich M2 lodi. Proc bych tohle delal v Rebirth, kdyz si v tech lodich NEZALITAM?
-
-
A na to jsi proboha prisel jak,ze se bavime o X: Beyond the Frontier? Tu hru ani neznam. Ja hraval Elite na Didaktiku Gama a pak az X2: The Threat. Mezi tim nic.
Nebo snad vyvojari tvrdi ze novy dil bude podobny tomu co zminujes? Ja to zase tak nesleduji,nevim -
-
Ano, je to jeden z jejich argumentu, ze prvni hra mela take jen jednu lod a nikomu to nevadilo. Nejak jim nedoslo, ze od te doby ubehlo 14 let...
Navic ty sam pises o X serii. Takze promin, ze logicky predpokladam, ze tim myslis i dil, kterym ta serie zacla.
-
-
Smarja, samozrejme mych M2 lodi. Omlouvam se za do oci bijici hrubku.
-
-
-
-
-
Ta loď ve který bude hráč lítat po celou dobu je tak hnusná, že jí ani neukážou z venčí v tomhle traileru. Proč ostatní lodě vypadají tak cool oproti hráčově??? Proč budu muset lítat celou hru v nejošklivější lodi v celém vesmíru???? Nebudu.... počkám na nějaké DLC. :D
-
-
Vítej v klubu hráčů co se jim Albion Skunk hnusí :D
-
-
Abych řekl pravdu, zatím jsem celkem zklamaný. Série X pro mě vždy znamena volnost v tom, co chci pilotovat a opravdu se mi nelíbí že mi vývojáři nutí 1 loď, maximálně možu lítat v dronu. Když jsem si stahl Extended mod pro AP, tak dobrych prvnich 10 hodin jsem lital s otevrenou pusou a obdivoval všechny ty nové modely.
Nejkrásnější na hraní X mi přišel vývoj, pokrok, tvorba vlastního příběhu. Co a proč dělám, čeho chci dosáhnout. Začínat s M3 a dopracovat to až na plně vyzbrojenou M1(fell in love with Osaka). Ten pocit když skočíte do Xenonského sektoru a dokážete ho vyčistit s jednou lodí je prostě "awsome". Všechny předešlé hry znamenaly zábavu na desítky hodin. Bojím se že tady to bude zábava na chvíli v porovnání s předešlými díly. -
Jako hráč Dwarf Fortress jsem X3 AP zkusil s vervou. Po 10ti hodinách kdy jsem se spíš díval na seriál vedle v okně než na hru jsem to vzdal...
Doufám že se jim podaří trochu vychytat začátek, přeci jen být zahlcený misema co nemám jak udělat není moc zábavné. -
-
Tohle jsem zazival v X3 Reunion. V X3 AP jsem cirou nahodou zjistil, ze na frontove linii Argonu a Terranu staci cekat na znicene lode a sbirat z nich rakety, ktere pak prodavat. Cca 1-2 miliony za hodinu, podle stesti na rakety.
-
-
Je pravda že tohle byla i moje největší finanční inijekce do začátku. Před tím jsem obracel v dlani každý kredit.
Ale já nikam daleko letět. U nějaké brány blbla AI a malý lodě typu M5-M3 prostě do brány bouraly. A tak jsem jenom sbíral.
Pak jsem ale objevil krásy Stock Exchange a tam už to šlo celkem rychle. Doporučuji začít v Seizwell. A zároveň upozorňuju, že Stock Exchange je taková minihra a totální maškaráda, která nemá s děním ve hře vůbec nic společného. -
Albion Prelude: Vesmírný Popelář ... to je celý název toho datadisku? *1*
-
-
Nekdo ten vesmir cistit musi :)
-
-
-
-
Nevím jestli se mám těšit nebo plakat. Vypadá to super. Ale hra s jednou überultrasupermegacool lodí už tu párkrát byla a nikdy to nefungovalo. Včetně prvního dílu X. Upřímně doufám, že to bude fail, který ale studio přežije a ve stejném enginu udělá pořádnej díl ve stylu X2, X3. I to už tu jednou bylo, X-Tension *1*
-
-
Jo létat s jednou hnusnou (ještě někomu kromě mě a kámoše se nelíbí ?:D) mrňavou lodí (je to jen M6tka) je prostě málo, ALE pokud vím sami řekli něco ve stylu: "Prva si to zahrajte, pak dejte vědět a mi případně možná uděláme další lodě" nebo tak nějak.
-
-
Nejsi jedinej ... ta loď je vážně hnusná.
-
-
Hmm..je sice fajn ze v předchozích dilech bylo hodne lodi, ale pokud to někdo hral delší dobu tak moc dobře vi ze nakonec sedel v jedne lodi a vse ovladal přes tabulky..to mi jako moc velkej rozdil oproti rebirthu neprijde:)
PS: navíc vyvojari rekli ze další lode nemeli cas udelat, a ze pokud bude zajem casem je pridaji. -
-
no to máš pravdu... opravdu lítat s jednou lodí jako obchodník, taky jako s M2kou sundávat nepřátelské flotily s doprovodem dalších stejných lodí... a hlavně s tou samou lodí letět 500/s protože zrovna mám chut nechat impérum vydělávat a sám si chci zazávodit a užít si krásu vesmíru + si zahrát na průzkumníka... to je vážně ono opravdu jedna loď která se ti bude v boji sama přestavovat jako transformeři podle situace kterou si vybereš... dokonalý zážitek už nebudem muset ztrávit hodiny v doku a vybírat si lodě *1*
-
-
-
Bohuzel to neni ani ta M6. Je to spis M3+. Vzdyt to nema ani veze proboha...
-
-
Pride of Albion je loď třídy M6 ;) ale vím jak si to myslel.
-
-
-
Souhlasím ... tohle je pro mě největší překážka u téhle hry. Jedna loď je prostě málo (ať už to okecají jakkoliv).
-
-
a okecali to tak stupidním způsobem že bych se jim za to vysmál do ksichtu, prej že létání ve velkých lodích je nudné... toš co si mám myslet? to že X3 sérii berou jako neúspěch ?? leda prd...
-
-
No záleží na tom čemu říkají velká loď. Je fakt že lítáni s M1 a M2 moc velká zábava nebyla, ale sakra. Tam bylo tolik jinejch lodí. Moc zábavy jsem si užil s M6, M6+, M7. Často sem taky lítal ve velkých náklaďácích (to tady bude řešené jak?). Ale oni prostě řeknou ne, tady máte malej šrot s kterým budete lítat do konce hry a vlezte nám na záda.
-
-
Ale o tom to je. Ja nelital v nicem jinem nez v M2, kdyz jsem si je konecne mohl koupit. A ano, pro mne to byla zabava. Stejne jako pro jineho byla zabava sedet ve stihacce a pro jineho sedet v obchodni lodi a obchodovat manualne. Jde o to, ze si mohl vybrat kazdy. Ted se na 90% hracu vys*ali, tady mate jednu hnusnou stihacku a nazdar. No stejne tak se muzu ja vy.... na ne a pockat si na Elite Dangerous a Star Citizen.
-
X Rebirth má loď třídy M6 Pride of Albion, prcek jako všecky ostatní M6tky, a létat s M2(+)/M1 mě na rozdíl od tebe bavilo nejvíc, i Valhalla mě bavila víc než kdejaká M6tka :D
-
-
Pride of Albion je jenom v X3AP v tuším snad jen jediné misi a nelze s ní lítat. Získat jde jen cheatem.
-
a taky proto váhám nad koupí X Rebirth, protože tam ten výběr nebude ;) (Pride of Albion byla myslím jen v X3AP, ale netuším jestli si za ni mohl létat nebo ne)
-
Tak to nevím tuhle loď si teda vůbec nepamatuju. Lítal sem v Heavy Centauru a v Heavy Dragonu když jsem potřeboval něco rychlejšího a pak samozřejmě v Hyperionu což byla moc fajn loď. Neberu ti že tebe víc bavili M1 a M2, ale o tom to je o tom výběru který v Rebirth už nebude.
-
-
-
-
Naprostý souhlas. V X3 jsem lítal se vším co se dalo. Tohle je prostě zklamání a hru nekoupím.
-
-
-
To je vsechno pekne, ale jen jedna lod na celou hru je pro mne no-go. Mame rok 2013, ne 2003 a uz vubec ne 1993...
-
-
Jedna loď, ze které můžeš ovládat menší. Otázka je, jak velká variabilita v tom je a jak se AI vypořádá s hlavní lodí, zatímco hráč bude ovládat stíhačku.
-
-
Ne, muzes ovladat jakesi pitome drony, ktere kdyz zhebnou, tak se vubec nic nestane. Promin, ale tohle neni moje prestava zabavy. Navic ja jsem jeden z tech, dle Egosoftu divnych lidi, co jejich cilem bylo mit M2, zaparkovat ji a sledovat tu show. Ale jelikoz Egosoft sam vi, co je pro mne dobre, daji mi na celou hru jednu hnusnou stihacku. Sorry, ale dekuji nechci.
-
-
-
Tyhle hry potřebujou míň nudný upsávací ekonomiky (prodal jsem 1000 tun vesmírné pšenice s 2% ziskem - oh the excitement!) a víc sexu s šestiprsými mimozemštankami ve stylu kapitána Kirka *1*
-
-
To je zůsobeno jen tím, že jsis nezjistil obchodní prostředí pro pšenici a začal jsi s obchodováním hned vedle polí, nebo v místě kde je vysoká konkurence dalších společností zabývajících se přepravou. Nic ti ale nebrání dělat bussiness tak, jak tě baví. To znamená rozmlátit lodě konkurenčním dopravákům a nebo zničit pole s pšenicí a nově vystavit svoje vlastní a začít ho prodávat v hladovém trhu kde jsi tímto "nečestným", ale zábavným způsobem vytvořil díru v trhu.
-
-
jako chápu že ta hra má pomalejší rozjezd, ale když jsem u třech různých dílů nebyl schopný po 5 hodinách hraní najít tu "zábavu" tak asi tvůrci dělají něco špatně
-
-
Hele sou lidi, který to obchodování baví víc než třeba střílení.
-
-
Já to chápu, existujou lidi pro které je ekonomika odvaz, matematiku považují za zábavu a synonymem pařby je pro ně večer stráveny s Excelovskými tabulkami a grafy (dokonce jednoho takového znám) ale já mezi ně rozhodně nepatřím, ekonomika mi připadá neskutečně nudná a nebude nic o nic zábavnější tím že se bude odehrávat ve vesmíru, je tolik činností co si můžeme zkusit jen ve hrách, tak proč tam provozovat ty nudné každodenní věci. To samé si myslím o obchodování na burze v GTA V - proč by to někdo dělal když může vyhazovat raketometem do vzduchu hasičská auta! Proto jsem rozhodně pro šestiprsé mimozemšťanky, mohli by se inspirovat u Mass Effect, tam to mělo podchycené docela dobře *1*
-
-
Ty se na to divas jen jako jeden vysek casti hry. Ono u X3ap je fajn ze ekonimika znamena "to co je v sektoru". Tzn. kdyz neco nakoupis terranske jumpdrive komponenty a pak zacnes likvidovat dodavatele v sektoru, uvidis co to udela ;-) Samozrejme muzes taky cekat nez odleti pryc...
Ono je fajn ze se kazdy muze vyradit a ne kazdy je tak omezeny, aby na prvni pohled odsuzoval veci, kterym prd rozumi, coz jsi uspesne dokazal ;-) -
-
já ekonomiku neodsuzuji, jen říkám že mě nudí, X2 a X3 jsem obojí několik hodin zkoušel hrát a vždycky mě to po pár hodinách málem unudilo k smrti. třeba takový Freelancer měl taky obchodování ale k tomu byl narozdíl od X i zábavny :)
-
-
Řekl bych, že kliknutím na tuhle hru, jsi se dostal do části internetu, kde tě budou považovat ještě za méně než Casual hráče....
-
-
-
Nevím asi sem to moc nepochopil, jelikož mi tvůj koment vtipný nepřijde a pravdivý už vůbec ne :D
-
-
z toho si nic nedělej, každý nemůže mít smysl pro humor a bystré chápání *1*
-
-
Jn ještě žes to přiznal ;)
-
-
-
-
Na túto hru sa veľmi teším...X3 bola závislačina....síce sa v poslednej dobe každý pozornosťou zameriava na Star citizen ( osobne som o ňom nikdy nepočul takže neviem ako tá fan vlna vznikla), ale čím viac space simulátorov tým lepšie
-
-
Neviem či si skúsil už EVE Online, ale ak nie tak ti to doporučujem. Maximálna BOMBA vo svete Online vesmírnych simulátorov. *5* *5* *5* Neodtrhneš sa od monitora. *3*
-
-
Jak už řekl Jason ... EvE je hodně týmová hra, ale co je ještě důležitější. Nemá nic společného se simulátorama. EvE je klasické Point and Clinck MMORPG. A k jakémukoliv simulátoru má daleko. Je to super hra, pokud člověk ale hledá hru, kde by aktivně řídil lodě a nějak se tam projevil jeho skill, tak to moc EvE není. EvE je prostě epická hra čísel, tabulek a velkých flotil.
Jinak pro Psycha: Pokud si nikdy o Star CItizenu neslyšel, tak se přid podívat k nám na naši fansite. http://www.star-citizen.cz/ myslím, že pokud pro tebe byla X3 "závislačina" tak by se ti i Star Citizen mohl líbit. A oproti X3 Bude mít i Multiplayer (ať už ve formě MMO serveru, tak ve formě malého vlastního serveru) ... Já vím já vím, ale tak reklamě zadara prostě nikdy neodolám *1* -
Ale pozor. EVE Online je silně zaměřená na teamové hraní. Navíc je to větší žrout času než u jiných online her. Není to o tom si k tomu na "chvilku" večer sednou. Dalo by se to s trochou nadsázky shrnout: "Na hodinu čekání připadne tak 5 minut akce".
-
-
a co ma todle spolecnyho s X3? nejam mi ta spojitost unka.
-
-
Nema to spolecneho nic. Proto ten Rebirth v nazvu. Je to uplne jina hra z uplne jine doby jen ze stejneho universa.
-
-
V tom případě ani série (MW, BO) v CoD jsou úplně jiné hry co s předchozíma dílama série nemají nic společného, protože se odehrávají v jiné době ?:D because f*ck logic ;)
-
-
Ne, s X3 bude mit spolecneho hodne X4, na kterem snad zacnou pracovat po Rebirthu. A nejak jsem si nevsiml, ze by tvou zminvane hry mely v poslednim dile totalne predelana pravidla. Takze ano, X Rebirth ma s X3 spolecne jen to X v nzavu. Jinak je to uplne jina hra. Staci se podivat na ofiko fora. Dle tvoji logiky je Freelancer pokracovanim Starlanceru.
-
-
jen tak mimochodem: "ze by tvou zminvane hry mely v poslednim dile totalne predelana pravidla" to je ten důvod proč na to všichni nadávají, ale zpět k věci. X Rebirth má spoustu herních mechanik převzatých z předchozích dílů, stejné univerzum, stejná loď, stejné studio, stejný vydavatel pravděpodobně stejné rasy + pokrok (engine, skriptovací engine,...), nevidím tvou zmiňovanou NEsouvislost, ba naopak ;)
-
-
-
-
X Rebirth společného s X3 ? asi to že je to pokračování ? :D
-
-
Taky si rikam ;-) Jen at je z ceho vybirat.
Jinak pred tydnem jsem (znovu)zacal x3ap za unholy traitora ;-) a zavislarna se... kona ;-)
-