Přejít na výpis diskuzí
Trailer na X: Rebirth předvádí vesmírné souboje
21.10.2013 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
Ano, je to jeden z jejich argumentu, ze prvni hra mela take jen jednu lod a nikomu to nevadilo. Nejak jim nedoslo, ze od te doby ubehlo 14 let...
Navic ty sam pises o X serii. Takze promin, ze logicky predpokladam, ze tim myslis i dil, kterym ta serie zacla. -
V předchozích X hrách mi nejvíce vadil ten klaustrofobický aspek, kdy jsem měl pocit, že nelétám v obrovském, neokonečném vesmíru, ale že se pohybuji jen v jakýchsi dvojrozměrných "místnostech".
Takže jsem zvědav, jak to v konečném důsledku s tou novou dálnicí bude působit v Rebirth.
Nevím jestli koupím hru hned první den, nebo si počkám na nějaké první recenze. Asi to čekání ale nevydržím ;p) -
A na to jsi proboha prisel jak,ze se bavime o X: Beyond the Frontier? Tu hru ani neznam. Ja hraval Elite na Didaktiku Gama a pak az X2: The Threat. Mezi tim nic.
Nebo snad vyvojari tvrdi ze novy dil bude podobny tomu co zminujes? Ja to zase tak nesleduji,nevim -
jen tak mimochodem: "ze by tvou zminvane hry mely v poslednim dile totalne predelana pravidla" to je ten důvod proč na to všichni nadávají, ale zpět k věci. X Rebirth má spoustu herních mechanik převzatých z předchozích dílů, stejné univerzum, stejná loď, stejné studio, stejný vydavatel pravděpodobně stejné rasy + pokrok (engine, skriptovací engine,...), nevidím tvou zmiňovanou NEsouvislost, ba naopak ;)
-
Smarja, samozrejme mych M2 lodi. Omlouvam se za do oci bijici hrubku.
-
Ne, s X3 bude mit spolecneho hodne X4, na kterem snad zacnou pracovat po Rebirthu. A nejak jsem si nevsiml, ze by tvou zminvane hry mely v poslednim dile totalne predelana pravidla. Takze ano, X Rebirth ma s X3 spolecne jen to X v nzavu. Jinak je to uplne jina hra. Staci se podivat na ofiko fora. Dle tvoji logiky je Freelancer pokracovanim Starlanceru.
-
Ale my se nebavime o X2 a X3, ze? Bavime se o X: Beyond the Frontier. Co jsi delal tam, po dohrani pribehu? V X2 a X3 jsem pouzivat tovarny a obchodniky pro ziskani penez na koupi a vybaveni mich M2 lodi. Proc bych tohle delal v Rebirth, kdyz si v tech lodich NEZALITAM?
-
Opravdu? Bavime se o X serii? Hral jsem X2(aspon tusim,mam v tech nazvech chaos) a pak jeste jeden dil. A v obou pripadech jsem pribeh nedohral. Nezajimal me,protoze me plne uspokojovalo obchodovani,boj s piraty,delani nahodnych misi a pozdeji i sprava mych tovaren. A pokud si vzpominam na recenze tak temer vsude se psalo ze pribeh je tam spise z povinnosti,nez ze by byl lakadlem hry.
-
V tom případě ani série (MW, BO) v CoD jsou úplně jiné hry co s předchozíma dílama série nemají nic společného, protože se odehrávají v jiné době ?:D because f*ck logic ;)
-
Nema to spolecneho nic. Proto ten Rebirth v nazvu. Je to uplne jina hra z uplne jine doby jen ze stejneho universa.
-
jako chápu že ta hra má pomalejší rozjezd, ale když jsem u třech různých dílů nebyl schopný po 5 hodinách hraní najít tu "zábavu" tak asi tvůrci dělají něco špatně
-
já ekonomiku neodsuzuji, jen říkám že mě nudí, X2 a X3 jsem obojí několik hodin zkoušel hrát a vždycky mě to po pár hodinách málem unudilo k smrti. třeba takový Freelancer měl taky obchodování ale k tomu byl narozdíl od X i zábavny :)
-
Je pravda že tohle byla i moje největší finanční inijekce do začátku. Před tím jsem obracel v dlani každý kredit.
Ale já nikam daleko letět. U nějaké brány blbla AI a malý lodě typu M5-M3 prostě do brány bouraly. A tak jsem jenom sbíral.
Pak jsem ale objevil krásy Stock Exchange a tam už to šlo celkem rychle. Doporučuji začít v Seizwell. A zároveň upozorňuju, že Stock Exchange je taková minihra a totální maškaráda, která nemá s děním ve hře vůbec nic společného. -
Ty se na to divas jen jako jeden vysek casti hry. Ono u X3ap je fajn ze ekonimika znamena "to co je v sektoru". Tzn. kdyz neco nakoupis terranske jumpdrive komponenty a pak zacnes likvidovat dodavatele v sektoru, uvidis co to udela ;-) Samozrejme muzes taky cekat nez odleti pryc...
Ono je fajn ze se kazdy muze vyradit a ne kazdy je tak omezeny, aby na prvni pohled odsuzoval veci, kterym prd rozumi, coz jsi uspesne dokazal ;-) -
Pride of Albion je jenom v X3AP v tuším snad jen jediné misi a nelze s ní lítat. Získat jde jen cheatem.
-
To je zůsobeno jen tím, že jsis nezjistil obchodní prostředí pro pšenici a začal jsi s obchodováním hned vedle polí, nebo v místě kde je vysoká konkurence dalších společností zabývajících se přepravou. Nic ti ale nebrání dělat bussiness tak, jak tě baví. To znamená rozmlátit lodě konkurenčním dopravákům a nebo zničit pole s pšenicí a nově vystavit svoje vlastní a začít ho prodávat v hladovém trhu kde jsi tímto "nečestným", ale zábavným způsobem vytvořil díru v trhu.
-
Ale o tom to je. Ja nelital v nicem jinem nez v M2, kdyz jsem si je konecne mohl koupit. A ano, pro mne to byla zabava. Stejne jako pro jineho byla zabava sedet ve stihacce a pro jineho sedet v obchodni lodi a obchodovat manualne. Jde o to, ze si mohl vybrat kazdy. Ted se na 90% hracu vys*ali, tady mate jednu hnusnou stihacku a nazdar. No stejne tak se muzu ja vy.... na ne a pockat si na Elite Dangerous a Star Citizen.
-
Ne, muzes ovladat jakesi pitome drony, ktere kdyz zhebnou, tak se vubec nic nestane. Promin, ale tohle neni moje prestava zabavy. Navic ja jsem jeden z tech, dle Egosoftu divnych lidi, co jejich cilem bylo mit M2, zaparkovat ji a sledovat tu show. Ale jelikoz Egosoft sam vi, co je pro mne dobre, daji mi na celou hru jednu hnusnou stihacku. Sorry, ale dekuji nechci.
-
A az pribeh skonci, budes delat co? Uprimne tohle uz tu bylo. Jak prvni X, tak treba Darkstar one. A oboje bylo nic moc a po skonceni pribehu se to dalo tak akorat vypnout. Znovuhratelnost nulova.
-
Me vizual lodi v X serii nikdy nijak neohromoval,takze s jednou lodi ,vypadajici jakkoliv,problem nemam. A pokud vim,lze ji upgradovat jak chces. Bude -li diky jedne lodi skutecne vetsi vtahnuti do pribehu jak slibuji(sam tomu moc neverim),pak to dokazu brat i jako plus.