Přejít na výpis diskuzí
Trailer na X: Rebirth předvádí vesmírné souboje
21.10.2013 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
Jako hráč Dwarf Fortress jsem X3 AP zkusil s vervou. Po 10ti hodinách kdy jsem se spíš díval na seriál vedle v okně než na hru jsem to vzdal...
Doufám že se jim podaří trochu vychytat začátek, přeci jen být zahlcený misema co nemám jak udělat není moc zábavné. -
Naprostý souhlas. V X3 jsem lítal se vším co se dalo. Tohle je prostě zklamání a hru nekoupím.
-
Souhlasím ... tohle je pro mě největší překážka u téhle hry. Jedna loď je prostě málo (ať už to okecají jakkoliv).
-
Nevím jestli se mám těšit nebo plakat. Vypadá to super. Ale hra s jednou überultrasupermegacool lodí už tu párkrát byla a nikdy to nefungovalo. Včetně prvního dílu X. Upřímně doufám, že to bude fail, který ale studio přežije a ve stejném enginu udělá pořádnej díl ve stylu X2, X3. I to už tu jednou bylo, X-Tension *1*
-
To je vsechno pekne, ale jen jedna lod na celou hru je pro mne no-go. Mame rok 2013, ne 2003 a uz vubec ne 1993...
-
Jak už řekl Jason ... EvE je hodně týmová hra, ale co je ještě důležitější. Nemá nic společného se simulátorama. EvE je klasické Point and Clinck MMORPG. A k jakémukoliv simulátoru má daleko. Je to super hra, pokud člověk ale hledá hru, kde by aktivně řídil lodě a nějak se tam projevil jeho skill, tak to moc EvE není. EvE je prostě epická hra čísel, tabulek a velkých flotil.
Jinak pro Psycha: Pokud si nikdy o Star CItizenu neslyšel, tak se přid podívat k nám na naši fansite. http://www.star-citizen.cz/ myslím, že pokud pro tebe byla X3 "závislačina" tak by se ti i Star Citizen mohl líbit. A oproti X3 Bude mít i Multiplayer (ať už ve formě MMO serveru, tak ve formě malého vlastního serveru) ... Já vím já vím, ale tak reklamě zadara prostě nikdy neodolám *1* -
Hele sou lidi, který to obchodování baví víc než třeba střílení.
-
Ale pozor. EVE Online je silně zaměřená na teamové hraní. Navíc je to větší žrout času než u jiných online her. Není to o tom si k tomu na "chvilku" večer sednou. Dalo by se to s trochou nadsázky shrnout: "Na hodinu čekání připadne tak 5 minut akce".
-
Jn ještě žes to přiznal ;)
-
z toho si nic nedělej, každý nemůže mít smysl pro humor a bystré chápání *1*
-
Nevím asi sem to moc nepochopil, jelikož mi tvůj koment vtipný nepřijde a pravdivý už vůbec ne :D
-
Tyhle hry potřebujou míň nudný upsávací ekonomiky (prodal jsem 1000 tun vesmírné pšenice s 2% ziskem - oh the excitement!) a víc sexu s šestiprsými mimozemštankami ve stylu kapitána Kirka *1*
-
Neviem či si skúsil už EVE Online, ale ak nie tak ti to doporučujem. Maximálna BOMBA vo svete Online vesmírnych simulátorov. *5* *5* *5* Neodtrhneš sa od monitora. *3*
-
X Rebirth společného s X3 ? asi to že je to pokračování ? :D
-
a co ma todle spolecnyho s X3? nejam mi ta spojitost unka.
-
Taky si rikam ;-) Jen at je z ceho vybirat.
Jinak pred tydnem jsem (znovu)zacal x3ap za unholy traitora ;-) a zavislarna se... kona ;-) -
Na túto hru sa veľmi teším...X3 bola závislačina....síce sa v poslednej dobe každý pozornosťou zameriava na Star citizen ( osobne som o ňom nikdy nepočul takže neviem ako tá fan vlna vznikla), ale čím viac space simulátorov tým lepšie