Přejít na výpis diskuzí
Trailer na X: Rebirth předvádí vesmírné souboje
21.10.2013 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
no to máš pravdu... opravdu lítat s jednou lodí jako obchodník, taky jako s M2kou sundávat nepřátelské flotily s doprovodem dalších stejných lodí... a hlavně s tou samou lodí letět 500/s protože zrovna mám chut nechat impérum vydělávat a sám si chci zazávodit a užít si krásu vesmíru + si zahrát na průzkumníka... to je vážně ono opravdu jedna loď která se ti bude v boji sama přestavovat jako transformeři podle situace kterou si vybereš... dokonalý zážitek už nebudem muset ztrávit hodiny v doku a vybírat si lodě *1*
-
Vítej v klubu hráčů co se jim Albion Skunk hnusí :D
-
Řekl bych, že kliknutím na tuhle hru, jsi se dostal do části internetu, kde tě budou považovat ještě za méně než Casual hráče....
-
Nekdo ten vesmir cistit musi :)
-
Albion Prelude: Vesmírný Popelář ... to je celý název toho datadisku? *1*
-
Ta loď ve který bude hráč lítat po celou dobu je tak hnusná, že jí ani neukážou z venčí v tomhle traileru. Proč ostatní lodě vypadají tak cool oproti hráčově??? Proč budu muset lítat celou hru v nejošklivější lodi v celém vesmíru???? Nebudu.... počkám na nějaké DLC. :D
-
Tohle jsem zazival v X3 Reunion. V X3 AP jsem cirou nahodou zjistil, ze na frontove linii Argonu a Terranu staci cekat na znicene lode a sbirat z nich rakety, ktere pak prodavat. Cca 1-2 miliony za hodinu, podle stesti na rakety.
-
Abych řekl pravdu, zatím jsem celkem zklamaný. Série X pro mě vždy znamena volnost v tom, co chci pilotovat a opravdu se mi nelíbí že mi vývojáři nutí 1 loď, maximálně možu lítat v dronu. Když jsem si stahl Extended mod pro AP, tak dobrych prvnich 10 hodin jsem lital s otevrenou pusou a obdivoval všechny ty nové modely.
Nejkrásnější na hraní X mi přišel vývoj, pokrok, tvorba vlastního příběhu. Co a proč dělám, čeho chci dosáhnout. Začínat s M3 a dopracovat to až na plně vyzbrojenou M1(fell in love with Osaka). Ten pocit když skočíte do Xenonského sektoru a dokážete ho vyčistit s jednou lodí je prostě "awsome". Všechny předešlé hry znamenaly zábavu na desítky hodin. Bojím se že tady to bude zábava na chvíli v porovnání s předešlými díly. -
Jedna loď, ze které můžeš ovládat menší. Otázka je, jak velká variabilita v tom je a jak se AI vypořádá s hlavní lodí, zatímco hráč bude ovládat stíhačku.
-
a taky proto váhám nad koupí X Rebirth, protože tam ten výběr nebude ;) (Pride of Albion byla myslím jen v X3AP, ale netuším jestli si za ni mohl létat nebo ne)
-
Tak to nevím tuhle loď si teda vůbec nepamatuju. Lítal sem v Heavy Centauru a v Heavy Dragonu když jsem potřeboval něco rychlejšího a pak samozřejmě v Hyperionu což byla moc fajn loď. Neberu ti že tebe víc bavili M1 a M2, ale o tom to je o tom výběru který v Rebirth už nebude.
-
Hmm..je sice fajn ze v předchozích dilech bylo hodne lodi, ale pokud to někdo hral delší dobu tak moc dobře vi ze nakonec sedel v jedne lodi a vse ovladal přes tabulky..to mi jako moc velkej rozdil oproti rebirthu neprijde:)
PS: navíc vyvojari rekli ze další lode nemeli cas udelat, a ze pokud bude zajem casem je pridaji. -
X Rebirth má loď třídy M6 Pride of Albion, prcek jako všecky ostatní M6tky, a létat s M2(+)/M1 mě na rozdíl od tebe bavilo nejvíc, i Valhalla mě bavila víc než kdejaká M6tka :D
-
Já to chápu, existujou lidi pro které je ekonomika odvaz, matematiku považují za zábavu a synonymem pařby je pro ně večer stráveny s Excelovskými tabulkami a grafy (dokonce jednoho takového znám) ale já mezi ně rozhodně nepatřím, ekonomika mi připadá neskutečně nudná a nebude nic o nic zábavnější tím že se bude odehrávat ve vesmíru, je tolik činností co si můžeme zkusit jen ve hrách, tak proč tam provozovat ty nudné každodenní věci. To samé si myslím o obchodování na burze v GTA V - proč by to někdo dělal když může vyhazovat raketometem do vzduchu hasičská auta! Proto jsem rozhodně pro šestiprsé mimozemšťanky, mohli by se inspirovat u Mass Effect, tam to mělo podchycené docela dobře *1*
-
No záleží na tom čemu říkají velká loď. Je fakt že lítáni s M1 a M2 moc velká zábava nebyla, ale sakra. Tam bylo tolik jinejch lodí. Moc zábavy jsem si užil s M6, M6+, M7. Často sem taky lítal ve velkých náklaďácích (to tady bude řešené jak?). Ale oni prostě řeknou ne, tady máte malej šrot s kterým budete lítat do konce hry a vlezte nám na záda.
-
Pride of Albion je loď třídy M6 ;) ale vím jak si to myslel.
-
Nejsi jedinej ... ta loď je vážně hnusná.
-
Bohuzel to neni ani ta M6. Je to spis M3+. Vzdyt to nema ani veze proboha...
-
a okecali to tak stupidním způsobem že bych se jim za to vysmál do ksichtu, prej že létání ve velkých lodích je nudné... toš co si mám myslet? to že X3 sérii berou jako neúspěch ?? leda prd...
-
Jo létat s jednou hnusnou (ještě někomu kromě mě a kámoše se nelíbí ?:D) mrňavou lodí (je to jen M6tka) je prostě málo, ALE pokud vím sami řekli něco ve stylu: "Prva si to zahrajte, pak dejte vědět a mi případně možná uděláme další lodě" nebo tak nějak.