Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Nešly by ty články psát jazykem našeho kmene? Vždyť to aby si člověk začal dělat nějakou levis šifrovací tabulku.
  • Opravdu je nutné oznamovat trailer na hru, který svojí délkou bude dlouhý jako 1/15 hry?
  • Jooo dalsi CoD,jen houst.Co treba tak jeden dil za pul roku?Nebo treba za mesic?
    Cim vic,tim lip.
  • bože další levisův článek .. už se ani nepotřebuju dívat na autora. Alespon pro mě největší záhada na games.cz je Proč VLASTNĚ publikujete levisovi články, bo kromě toho, že nedávají smysl jsou psány prastarým jazykem.
  • Umaroth
    ''Black Ops se prodávala lépe, než Modern Warfare 2 a dle analytiků i než Modern Warfare 2''
    ????
    • Náš ''milovaný'' Levis *1*
  • Veskoslav
    Kdyby alespoň změnili pár věcí. Ačkoliv jsem důvody, co se mi nelíbí psal níž, tak BO v poličce mám a to z důvodů, že se to "vymykalo" klasické CoD. Problém je, že pak vyšel MW III a šlo to ještě více do hajzlu.
    1. Grafika. Vím, že konzole na ně vydělávají, ale mít grafiku už skoro 5 let neměnou je vážně docela otrava. Sice u BO člověk potřeboval už poádně dělo, když jel okolo 100-125 fps, ale grafika je opravdu už potřeba změnit.
    2. Systém AI a celkové vyznění nepřátel, je bohužel taky poněkud tragičtější. Přece jenom nikdo nestojí ve volném prostoru a střílí, když okolo má desítku míst pro krytí. Nikdo nestříli BFG, když za ním a okolo něj stojí 10 spoluhráčů. Nikdy nestřílí všichni najednou, vždycky někdo střílí, aby ostatní kryl při přebíjení atd.
    3. BO se naštěstí lišilo od "nové" série CoD příběhem a změnou prostředí. Ale i tak to bylo málo.
    4. "DLC", kdy dvě mapy a jeden strom do mapy nepovažuji za DLC, ale opravný patch. (kdyby to třeba dělali takto tvůrci např HoN, kdy co 14 dní je patch s novým hrdninou)

Pokud tento díl bude jiný, možná se poohlédnu po financích (jako v případě Crysis 3). Ale přijde mi zbytečné "vyhazovat" 1100-1300 za hru, co nainstaluji ráno a do oběda ji dohraji.
    • Jazz
      Jojo, MF2 jojo...
      Jak já ty tvoje pojebaný názvy miluju, naprosto každej posereš *3*
      • Veskoslav
        Bože spletl jsem se. A nezapomeň si hned dát plus po napsání příspěvku:-D
        • Jazz
          Bože, spletl ses.
          Jasné, proto píšeš naprosto každej název špatně, že jo ?
  • Cypri
    Já se stejně musel zasmát když jsem četl "deváte CoD" *1* *1*

Už prostě devátý sh*t a nemá to konce. *1*
    Dobrý bylo CoD 1+2+MW1, tím to hasne.
    Tzn. že jsem napočítal 6 dalších hovadin.
  • Může mě někdo vzbudit až vyjde dobrá FPS? Zatím se nechám kryogenicky zmrazit, počítám, že to bude dlouhá doba.
  • CRYPT
    At si rika kdo chce co chce, pro mne byly BOcka nejlepsi dil ze vsech Call of Duty. Nvm proc, ale fakt mi sedli, kdyz opominu slusne krvave naroky na zelezo (aby se dalo hrat alespon se 125 fps) tak to byla parba. Uz se tesim na BO2
    • Souhlasím, BO1 bylo skvělé jak v Mp tak v SP. Hlavně Mp naprosto převyšuje MW2 a MW3 což jsou konzolové hnoje.
  • Já nevim jak vy, ale jediné co je dobré ve všech dílech COD - ať už to je MW nebo BO - je multiplayer. Který se více méně nemění. Takže nevidim moc důvodů proč se o další cod moc zajímat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit