Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Takže: AI nepřátel na úrovni dvouletého dítěte, kdy se nedokážou ani krýt navzájem, když přebíhají z jedné strany ulice na druhou a chodí v řadě za sebou, jak trpaslíci za sněhurkou. Pak tu bude grafika z roku 2008 s "faceliftem", kampaň na 5 hodin a cena tak 1399.
    • Ringwraith
      Tyhle komentáře o CoDu jsou už skoro jako zaseknutá deska.

Pokaždé když se objeví zpráva o nějaké nové střílečce, tak započne soutěž o to, kdo vyhraje pluska tím, že zmíní jak je zjednodušená a pitomá.

Tak gratuluju MEtrojko, tentokrát jsi vyhrál ty.
      • Veskoslav
        A vývoj CoD je jaký? Jako zaseknutá deska. A co k mu mám napsat? Že jsem šíeně šťastný, jak to série CoD dopracovala? Nebo co? Nehraji na nějaké pitomé plus, mínus, ale k sérii CoD už nic jiného napsat nejde. To, že ty jsi přijal systém tak, jak je nastavený, je tvůj problém ne můj.
        • Tvuj pravy duvod ze nenavidis CoD trotle je ten ze jsi zavistiva a chuda socka co si nemuze dovolit drahou hru :D Zebroto! CoD je jen pro nadrazenou rasu! Nic pro vandraky tveho kalibru! Black Ops 2 bude narez! Veskomaslo abych te nesrazil k zemi mongole az te zase potkam na schodech! *16*
          • Cypri
            Dobře ty :D krásně jsem se zasmál.
            Teď už ale zavolej svoje zřízence ať si tě odvedou zpět na pokoj *1* *1*
          • Veskoslav
            Co to meleš za sračky? Že nechci vyhodit 1100 za hru, kterou dojedu na nejtěžší za 5 hodin? Deus Ex jsem si koupil za 1000, ale tam je to poněkud zcela o něčem jiném než u CoD. A za hry utratím víc než ti rodiče dají na kapesném za celý tvůj život šášulo....Ale až budeš chodit do práce, budeš chodit zároveň do školy, tak uvidíš, že všechno není jenom o penězích.
        • Ringwraith
          Proč jsi taky výbušný, MEtrojko? Proti tobě osobně jen nenapsal ani písmenko.

Já systém nepřijal, jen glosuji fakt, že se některé komentáře celkem opakují.

Máš skutečně pravdu, že k sérii CoD toho moc napsal nejde... i kdyby tady přišel nějakej fanda a slušně napsal, proč si kupuje každej díl a co ho na tom baví, tak ho tady diskutéři sežerou zaživa. Aspoň tedy předpokládám.
          • Veskoslav
            Tak jestli budeš hodný. Děkuji. CoD 2 je podle mě nejlepší v tom, že to prostě musíš dohrát. Navíc rozdílné mise, úkoly, prostředí se střídá atd. MW zase byl pohled na moderní bojiště, to bylo něco nového.
          • Veskoslav
            Víš, ty sám tomu příspíváš svým stylem příspěvků. Nikdo Tě nebere vážně, už kvůli oslovení lidí.

A minule jsme se tu bavili o tom, co koupit a nekoupit. Jediné, co nám vyšlo, tak že CoD 2 a IV stály za ty peníze.
            • Ringwraith
              Ale MEtrojko, ty jsi jedinej koho oslovuji nějak nestandardně.

Tož si to tak neber. *1* Ale jestli ti to vadí, tak samozřejmě přestanu.

A asi bych souhlasil. Můžu soudit jen z doslechu, ale prý CoD 2 a 4 stály za to. Někteří říkají i CoD: UO.
            • Veskoslav
              Protože se na něj chováš?
            • Jazz
              *1* *1* Zas další perla. Achjo...

Btw. Kde jsem tvrdil, že tam mám pravej věk ?
            • Veskoslav
              Jazz. Člověk, co mění tak často ikonky, že to až bolí. Čím se ztrapníš tentokrát?

P.S: Komu říkáš chlapče, jsem o několik let starší než ty....
            • Jazz
              A tebe někdo vážně bere ?
              Si věříš chlapče.
      • CrocoRay
        Vystihl jsi a máš u mne plus. Tenhle diskuzní trend je ještě přímočařejší než samotná náplň hraní CoD (nemyslím to ve zlém) :-)
        • Ringwraith
          To byla moje hlavní pointa - že diskuze na Games.cz se jaksi staly do určité míry přímočaré a předvídatelné. U spousty článků můžeš předem odhadnout, co pod ním bude napsáno.

Jeden příklad jsou tyto střílečky. Druhý např. cokoliv, co se tváří aspoň trochu oldschool a hardcore. Pak to dostane bezmeznou chválu v diskuzích - jako např. Grimrock posledně.

Tímto nehodnotím pravdivost a správnost těch samotných komentářů. Pouze fakt, že jsou předvídatelné.
      • Odulin
        Přesné. *1*
    • Zapomněl jsi na rekordní tržby *1* *1* *1*
  • ''vzhledem k tomu, že Black Ops se prodávala lépe, než Modern Warfare 2 a dle analytiků i než Modern Warfare 2'' ???
  • To zas bude nuda ach jo. Keby radšej znovu urobili hru z prostredia druhej svetovej. Tieto Bayovské konflikty ma už prestávajú baviť. Som zvedavý kolko častí ešte vyjde na túto tému. A kolko budov vybuchne *6*
    • tak koho by to bavilo, kdyz vydavaji kazdy rok uplne stejny dalsi dil a mezi tim kazdy mesic DLC :D jinak ja bych si dal radeji prvni svetovou
      • v prvej zase neviem s čím by sa strielalo kedže tam sa bojovalo s jednou zbraňou, na druhej strane mne by stačilo, keby sa to znovu vrátilo k druhej svetovej. Predsa len je tam ešte tolko príbehov, ktoré neboli v hre odprezentované. Napr. by sa to mohlo dotýkať pádu tretej ríše (nejaká kampan za nemca by sa mohla odohrávať uplne na konci v kryte s Hitlerom) určite by sa to dalo rozvínúť na celú hru. Kludne by to mohli skombinovať s operáciou Valkýra.
  • Cypri
    Já se stejně musel zasmát když jsem četl "deváte CoD" *1* *1*

Už prostě devátý sh*t a nemá to konce. *1*
    Dobrý bylo CoD 1+2+MW1, tím to hasne.
    Tzn. že jsem napočítal 6 dalších hovadin.
  • Předpokladam ze to bude zase na to starem trapnem enginu jenom tam pridaji vice svetelek a vice bloomu.
  • bože další levisův článek .. už se ani nepotřebuju dívat na autora. Alespon pro mě největší záhada na games.cz je Proč VLASTNĚ publikujete levisovi články, bo kromě toho, že nedávají smysl jsou psány prastarým jazykem.
  • Ach jo levisi...Ty jsi fakt trotl.Pěkně jsi ten článek opět zkomolil *15*
  • Opravdu je nutné oznamovat trailer na hru, který svojí délkou bude dlouhý jako 1/15 hry?
  • To ten sviatok práce má EA čím osláviť, sedel na stoličke a pot mu tiekol ako programoval level dizajn. *1*
  • Whoossain
    Jestli to nepojede na ID Tech 3 enginu a nebudou tam bouchací sudy, tak sežeru svůj vlastní klobouk...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit