-
ZZZZzzzZZZzzzZZzzzzz
-
xD
-
Ani letos si CoD nekoupim ale rozhodl jsem se ze nebudu trolovat a jen se pasuji do role ticheho pozorovatele udalosti spojenych s novym Black Ops. *5*
-
-
ja hral naposledy CoD2, ale mam v planu si jednou stahnout vsechny dily a DLC co doted vysly a zahrat to jako maraton, dohromady by to mohlo dat i delku jedne normalni hry :D
-
-
Těším se moc, BO1 bylo poslední pořádné CoDko se servery a vším co pc verze měla mít. MW2 a MW3 jsou oproti tomu totální hnoje.
-
-
Poslední pořádné CoDko? No, bylo úplně předposlední, takže by teoreticky mohlo být i druhé nejhorší, ale co jsem četl v recenzích, že v MW3 jsou samé pasáže, dostaň se z bodu A do bodu B, aby se zastavil nekonečný respawn, tak bych se ani nedivil, kdyby MW3 bylo opravdu tak špatné, i když na videích to nevypadá nějak hrozně.
-
Poslední pořádné CoD bylo CoD2.
-
-
do ctyrky to bylo paradni a pak uz sem vlastne jen chtel vedet, jak to dopadne, BO se mi narozdil od vetsiny lidi tady docela libilo (pribehove, hratelene to bylo fakt takovy prumerny)
-
-
Pro me je Black Ops nejhorsi CoD vubec. dedicovany servery nic nezmeni.... *12*
-
-
radeji se neptam kterej dil pro tebe je "uplne nejlepsi" *1*
-
-
bud dvojka nebo ctyrka *5*
-
-
-
-
Jooo dalsi CoD,jen houst.Co treba tak jeden dil za pul roku?Nebo treba za mesic?
Cim vic,tim lip. -
activision pohrbi dalsi serii jak je u nej zvykem a ta blba valna hromada toho kokticka necha porad vcele az je polozi stejne jako husak sazku. no mozna diky blizzardu przijou ,ale cod uz nebude ta dojna krava, protoze vsichni normalni hraci jsou uz prezrani
-
-
Tobě asi nedochází, že ten Kokotik jak tvrdíš je jeden z nejúspěšnějších managerů vůbec, to co dokázal s CoD je něco neuvěřitelného a tato série je už 4. rokem za sebou nejprodávanější a nejhranější hrou. Větší úspěch ani není možný, jen to, že letos s BO2 to bude 5. rok, kdy bude tato serie nejprodávanejší.
Jenom proto ze te cod nebav tak nemluv nesmysly, zadná herní serie není tak uspesna jako call of duty.
-