Přejít na výpis diskuzí
Trailer z DLC Joe's Adventures k Mafii II
22.10.2010 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
nevite jak se zakoupi dlc
-
Kdo chce ať si říká či píše co chce, ale já si určitě zakoupím DLC . Pokuď bude pravda, že se bude moc svést nadzemkou ( někde jsem to čet nevím jestli je to pravda) , ale i kdyby nešlo opravdu nastoupit do nadzemky jako v prvním díle kde jsem ze zálibou střílel po chlupatejch a mafiánech tak i tak si DLC zakoupím *4* *4* *4* To , že to bude stát cca 700,- Kč, no je to trochu moc, ale co se dá dělat, kdo to chce, tak si to koupí, kdo nechce tak si to nekoupí nebo si počká 2 - 3 roky a pak si to koupí za 200,- Kč. Ale já si to určitě pořídím *5* .
-
Ne, netěším se na nová DLC k Mafii 2. Plná hra se mi vcelku líbila - krásná grafika, povedené animace a hlavně skvělý, efektně podaný příběh. Jediné čím mě naštvala byla její délka a chyby způsobené okousáváním před vydáním. Ale již první DLC mi ukázalo jakým směrem se osud Mafie vydal - k nebetyčné, hloupé arkádovosti. Zbožňuju GTA 4. To, co s ním modeři provedli je neuvěřitelné, jak po grafické, tak hratelnostní stránce (skutečné chování aut, motorek, lodí i helikoptér je nepřekonatelný mod), jeho ujetost a nereálnost mi se specifickým humorem vůbec nevadila, naopak. Na Mafii 2 se mi líbil právě onen odklon od arkádovosti a větší tlačení na dramatickou notu - zvraty v ději, smůla hlavního hrdiny, atd. Ovšem kam se to podělo v DLC?? Bude vůbec někdy nějaké, které naváže na skvělý příběh a přidá OPRAVDOVÉ mise a dobrodružství? Já se nechci honit za šipkami levitujícími nad auty a mít v garáži stovky přiblblých modelů.. Chci vědět jak se mafiáni v Empire Bay měli dál s Vitem a jeho kumpány, chci zažít další část povedeného vyprávění, chci DLC s mozkem a duší, tak jako to dokázali Bioware a jejich DLC k ME2, kde děj pokračuje neustále vpřed. Ale to se asi jentak nedočkám... Bohužel...
-
Diky tomu jak se vyvojari zachovali, s klidnym srdcem rikam, ze MAFIA 2 byla posledni hra, kterou jsem si od nich koupil. A i kdyz nemam problem si hry kupovat a dokonce je kupuju prave proto abych vyvojare podporil, hodlam tento podvod ze strany vyvojaru a vydavatele (rozrezani puvodni Mafie 2 do DLC) potrestat tim, ze jejich hry budu hrat dal, ale ted uz za ne nehodlam platit. Radeji zaplatim tem co semnou tak nevyjebavaji. A pokud vyvojari zkrachuji, bude to jen dobre. Snad se z toho ostatni pouci. Takovy zlodejsky pristup a to jak jednaji s komunitou, je treba potrestat. *10*
-
Tady by mel nekdo pochopit,ze tady nejde o to,jestli to stalo 800 nebo 1500,ale pointa je uplne jina.Dostali sme nekompletni orezanou hru.Nikdo nemoh tusit,ze je ve hre 30 kusu zbrani,ale sou lockly a tak si za 900 muzes hrat jen s polovinou....ze je ve hre nadzemka,ke ktery sou na discu zvuky,textury a asi i modely...ale opet ji nejde pouzivat.....a ze tohle vsechno,co melo byt uz v zakladu (na co sme kuva cekali 7 let),si chlapci z 2K...neboli z $K vydaji jako DLC za dalsi poplatky.Proste podvod na na zakazniky.Tohle neni DLC - pridame ti dve mapy a jednu zbran....tohle je DLC zpristupnime ti polovinu pribehu,vsech 30 zbrani,free roam a ja nevim co vsechno jeste,co sme ocekavali uz v zari.Nehlede na to,ze orezanyho je tam toho mnohem vic a neceho uz se nedockame (jako treba ty alternativni konce).
-
-
pokud se chcete zsmat dopurucuju si najit na youtube video co se jmenuje "Mafia 2 - Exclusive DLCs " bez uvozovek :D *12*
-
-
To je spíš k pláči takový potenciál to mělo.
-
-
-
Základní verzi hry jsem si koupil před čtyřmi dny a o žádném zklamání nemůže být řeč, naprostá paráda... Na Joe´s adventure se moc těším!
-
-
No ještě že lidí jako ty není mnoho jinak by si tohle dovolili i ostatní vývojáři.
-
-
Ja som ubrecenec co na tu hru pracoval niekolko dni a aby ma hra nevydrzala bavit ani tolko kolko som na nu pracoval tak to je dost SMUTNE.To som este nespomenul kolko veci mala hra obsahovat a ...Keby pred vydanim Mafie nebolo tolko hype tak by tato hra bola pre mna prijemnym prekvapenim, ale takto je akurat neprijemnym sklamanim.
-
-
az se vybrecis a otres si slzicky, muzes nam rict, proc sis tedy hru kupoval? ja treba zkousel demo a uz v nem bylo zjevne, ze krome mise neni ve hre moc co delat. stejne tak jeste pred vydanim bylo znamo, ze ze hry vyhazeli vedlejsi mise, ma jen jeden konec, nema volnou jizdu, dlc budou nasledovat hned zahy atd. informaci myslim bylo vic nez dost. nechci tim omlouvat strategii 2k a zdimani penez z hracu, presto vykriky "co nam to udelali, vzdyt tam pulka veci chybi" pusobi dost zvlastne. vsechno se prece vedelo? a i kdyby ne, jeste pred zahajenim prodeju vysly vsude recenze, ktere vse zminovaly? osobne pamatuju doby, kdy nove pc hry staly 1700-1800 stovek, proti cemuz je mafie 2 za 8-9 set legrace. navic hra se da prodat, pokud jsi za par hodin zjistil, ze jako nebavi, velky zklamani a podveden az okraden, mel jsi hned bezet do bazaru. ztrata par set se snad dala prezit?
-
-
To akoze myslis vazne?Tak za prve hru som kupil preto lebo som chcel podporit studio.To ze hra nema vsetky tieto veci sa vedelo do predu?Ak robis pre 2K tak si to mozno vedel ale ja som obyc. clovek *3* .Inac ja som si hru predobjednal a vobec tu nejde o peniaze.Ide o to ze ak by hra obsahovala vsetko co vyvojari naslubovyli ta za hru nemam problem vysolit 100€.Keby si kupil auto za 5Kcs a stvrte koleso by ti predali ako DLC za 2,50Kcs tesil by si sa ze si usetril? *1*
-
-
ano, to myslim naprosto vazne. taky jsem obycejny clovek a nepracuju pro 2k, ale pred lety mne naucili ve skole cist, coz se tedy sakra vyplaci. a ted bez legrace, o vsem co jsem psal (hra bude osekana, bez ctyr koncu, bez vedlejsich misi, volne jizdy, dlc budou prakticky hned druhy den...) jsem se docetl tady na tiscali a dalsich hernich portalech. a stejne informace byly k precteni i v recenzich. porad se mi zda, ze bylo dost casu zrusit predobjednavku a zachranit tak sve tezce vydelane penize.
sakra vzdyt dneska vychazeji i hry, ktere nemaji demo. a jejichz svetove prvni recenze mozna i jsou zaplacene. tam ano, tam bych souhlasil a nedivil se narkum o podvedenych a oklamanych hracich. ale u mafie? imho se kazdy mohl rozhodnout predem a mel dost casu. neduverivci mohli i den-dva pockat a rozhodnout se az dle reakci nezaplacenych hracu na foru. tohle mi ale prijde, jak kdyz se z mafie 2 dela super-tajny projekt, o jehoz kvalitach se dalo presvedcit az teprve s poklepanim na spousteci ikonu. hromada clanku, hromada informaci, recenze den-dva predem, demoverze snad tyden, dve fan-stranky si byly v ceneze zahrat betu... no ja fakt nevim. btw jen pro info - ja si mafii 2 koupil (pres vsechny informace a negativa co vysla na svetlo) a docela libila. respektive nebyl jsem zklaman, stale ji mam, prisla mi jak jednicka v lepsim kabate a s nezbytnymi mainstream prvky. -
-
!
driver : jak chceš dát hru do bazaru kdyz to je přes steam :D...a to že se to vědelo už dopředu:D:D :D...každý fanoušek nemá čas na to aby každý den sjíždet novinky na fanstrankách nebo herních portálech..takže kdyz je nekdo pi*a tak je pi*a ze !
-
-
-
-
-
Koukám, že je to tu samý ubrečenec, který si to stáhnul z rapida a rozčiluje se, že to nemá celé:) Kdysi byly hry možná delší, stály v průměru 1500Kč, ty lepší 1999 a to v té době byla koruna tak 25% cennější než dnes (protože inflace). Dnes si koupíte novou hru do 1000Kč a pokud se vám hodně líbí, tak za pár korun přikoupíte bonus v podobě DLC a furt je to levnější než kolik stálo Need for Speed II nebo System Shock jednička. Je to win-win - kdo si chce hru zahrát jen "trochu", utratí za ni míň než fanoušek - kdyby v ní měla být všechna DLC už od začátku, tak bude vydaná o půl roku později za 2000Kč.
Přijde mi to naprosto v pohodě - DLC k zábavné hře si rád koupím a Mafie2 mne bavila hodně, rozhodně víc než GTA3, které jsem ani nedohrál. -
-
Koukám, že ty zas brečíš když někdo řekne svůj názor. Hry v průměru 1.500,- Kč, stály možná tak v JRC ale v obyčejných obchodech se vždy prodávaly za 900,- Kč. DLC je prostě nenažranost 2K.
Přijde ti to v pohodě protože ti to maminka koupí. -
-
clovece kolik ti je? nekupuje spis tobe maminka hry? ;) jrc melo samozrejme vzdycky hodne vysoky ceny, ale kdysi byly vazne doby, kdy se cena novinky pohybovala mezi 1700-1800,- korunama. na pc, hry na playstation byly klidne za 2.2-2.4k.
uz jsem to psal nahore, nechci omlouvat postupy a nenazranost 2k, ale dlc prece neni jen zalezistosti mafie? prijde mi, za kazdy tady vykrikuje pomalu "co je to za novoty, tohle nikdy nebylo, co si sakra 2k mysli". pritom uz peknych par let je beznou praxi, vyseknout z hotove hry 2-3 epizody, par map nebo modelu a pak si za ne nechat zaplatit extra. prehledli snad vsichni kauzy s novym aliens vs predator, bioshockem 2 a dalsimi hrami? kde uz dlc bylo na disku s hrou a jen se dodatecne za penize odemykalo? mafia je totez, ale prijde mi, ze to vyzere za vsechny dlc sveta :)
-
-
-
tak touto hrou si páni "manageri" pekne nakakali do papule... doteraz som ju nehral... iba demo a z toho som usúdil že za túto somarinu nevyhádžem tolko € ... a urobil som dobre ako pozerám
-
Pozdě vyšel Falout a MII se už vracet nechci *5*