Přejít na výpis diskuzí
Trailer z DLC Joe's Adventures k Mafii II
22.10.2010 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
Ja som ubrecenec co na tu hru pracoval niekolko dni a aby ma hra nevydrzala bavit ani tolko kolko som na nu pracoval tak to je dost SMUTNE.To som este nespomenul kolko veci mala hra obsahovat a ...Keby pred vydanim Mafie nebolo tolko hype tak by tato hra bola pre mna prijemnym prekvapenim, ale takto je akurat neprijemnym sklamanim.
-
-
az se vybrecis a otres si slzicky, muzes nam rict, proc sis tedy hru kupoval? ja treba zkousel demo a uz v nem bylo zjevne, ze krome mise neni ve hre moc co delat. stejne tak jeste pred vydanim bylo znamo, ze ze hry vyhazeli vedlejsi mise, ma jen jeden konec, nema volnou jizdu, dlc budou nasledovat hned zahy atd. informaci myslim bylo vic nez dost. nechci tim omlouvat strategii 2k a zdimani penez z hracu, presto vykriky "co nam to udelali, vzdyt tam pulka veci chybi" pusobi dost zvlastne. vsechno se prece vedelo? a i kdyby ne, jeste pred zahajenim prodeju vysly vsude recenze, ktere vse zminovaly? osobne pamatuju doby, kdy nove pc hry staly 1700-1800 stovek, proti cemuz je mafie 2 za 8-9 set legrace. navic hra se da prodat, pokud jsi za par hodin zjistil, ze jako nebavi, velky zklamani a podveden az okraden, mel jsi hned bezet do bazaru. ztrata par set se snad dala prezit?
-
-
To akoze myslis vazne?Tak za prve hru som kupil preto lebo som chcel podporit studio.To ze hra nema vsetky tieto veci sa vedelo do predu?Ak robis pre 2K tak si to mozno vedel ale ja som obyc. clovek *3* .Inac ja som si hru predobjednal a vobec tu nejde o peniaze.Ide o to ze ak by hra obsahovala vsetko co vyvojari naslubovyli ta za hru nemam problem vysolit 100€.Keby si kupil auto za 5Kcs a stvrte koleso by ti predali ako DLC za 2,50Kcs tesil by si sa ze si usetril? *1*
-
-
ano, to myslim naprosto vazne. taky jsem obycejny clovek a nepracuju pro 2k, ale pred lety mne naucili ve skole cist, coz se tedy sakra vyplaci. a ted bez legrace, o vsem co jsem psal (hra bude osekana, bez ctyr koncu, bez vedlejsich misi, volne jizdy, dlc budou prakticky hned druhy den...) jsem se docetl tady na tiscali a dalsich hernich portalech. a stejne informace byly k precteni i v recenzich. porad se mi zda, ze bylo dost casu zrusit predobjednavku a zachranit tak sve tezce vydelane penize.
sakra vzdyt dneska vychazeji i hry, ktere nemaji demo. a jejichz svetove prvni recenze mozna i jsou zaplacene. tam ano, tam bych souhlasil a nedivil se narkum o podvedenych a oklamanych hracich. ale u mafie? imho se kazdy mohl rozhodnout predem a mel dost casu. neduverivci mohli i den-dva pockat a rozhodnout se az dle reakci nezaplacenych hracu na foru. tohle mi ale prijde, jak kdyz se z mafie 2 dela super-tajny projekt, o jehoz kvalitach se dalo presvedcit az teprve s poklepanim na spousteci ikonu. hromada clanku, hromada informaci, recenze den-dva predem, demoverze snad tyden, dve fan-stranky si byly v ceneze zahrat betu... no ja fakt nevim. btw jen pro info - ja si mafii 2 koupil (pres vsechny informace a negativa co vysla na svetlo) a docela libila. respektive nebyl jsem zklaman, stale ji mam, prisla mi jak jednicka v lepsim kabate a s nezbytnymi mainstream prvky. -
-
!
driver : jak chceš dát hru do bazaru kdyz to je přes steam :D...a to že se to vědelo už dopředu:D:D :D...každý fanoušek nemá čas na to aby každý den sjíždet novinky na fanstrankách nebo herních portálech..takže kdyz je nekdo pi*a tak je pi*a ze !
-
-
-
-
-
Smutne, ze obsah, co mel byt puvodne soucasti pribehu hry, vydavaji dodatecne a jeste k tomu placene. Pokud to nebude nekdy zadarmo (jakoze nebude), uchyluju se k nelegalnimu stazeni, tohoto "pridavku".
Hru jsem si koupil a dostal jsem orezany polotovar, takze s moji dalsi podporou at panove z 2K, nepocitaji... -
Ať si tu celou mafii strčej do prdele .. díky nemám zájem. Mafia mě přestala po dokončení hry úplně zajímat. Je to píčovina, nic víc. Jediné, co je pěkné ..je hratelnost a grafika...příběh se nepovedl.
-
-
Máš můj obdiv.Proto plus.Vydávat píčoviny,to by jim šlo..strčte si tu hru do prdele.
-
Hratelnost? Snad ne to neuvěřitelně nudné a frustrující ježdění z místa na místo jen tak pro nic za nic?! HRATELNOST si představuji jinak...
-
-
Tady by mel nekdo pochopit,ze tady nejde o to,jestli to stalo 800 nebo 1500,ale pointa je uplne jina.Dostali sme nekompletni orezanou hru.Nikdo nemoh tusit,ze je ve hre 30 kusu zbrani,ale sou lockly a tak si za 900 muzes hrat jen s polovinou....ze je ve hre nadzemka,ke ktery sou na discu zvuky,textury a asi i modely...ale opet ji nejde pouzivat.....a ze tohle vsechno,co melo byt uz v zakladu (na co sme kuva cekali 7 let),si chlapci z 2K...neboli z $K vydaji jako DLC za dalsi poplatky.Proste podvod na na zakazniky.Tohle neni DLC - pridame ti dve mapy a jednu zbran....tohle je DLC zpristupnime ti polovinu pribehu,vsech 30 zbrani,free roam a ja nevim co vsechno jeste,co sme ocekavali uz v zari.Nehlede na to,ze orezanyho je tam toho mnohem vic a neceho uz se nedockame (jako treba ty alternativni konce).
-
-
pokud se chcete zsmat dopurucuju si najit na youtube video co se jmenuje "Mafia 2 - Exclusive DLCs " bez uvozovek :D *12*
-
-
To je spíš k pláči takový potenciál to mělo.
-
-
-
Originál Mafie mám obě, dvojku v special edici, je to skvělá hra, ale ten nenaplněnej potenciál je tragédie. DLC koupím až budou venku všechny na jednou a ve slevě na steamu, nechci si to takhle drobit.
-
-
Já hrál jsem demo a celkem mě bavilo. Od té doby už jen pročítám recenze a diskuze. Taky si počkám, až bude venku všechno pohromadě (hra + všechny DLC). Vánoce za rok by mohly být dobou, kdy to bude ve velké slevě na Steamu ;-)
-
-
Že by se dalo hrát už i v oné nepřístupné části města (na mapě napravo od lokace, kde se odehrávalo demo)? Tedy té, co byla z "plné" hry vystřižena, znepřístupněna?
Počkám klidně dva roky a pak si koupím plnou hru v akci, mám co hrát. "Politiku" tohodle typu nemíním podporovat.
---
Jak to bude v Mafii 3? Bude vůbec "plná hra" po vydání obsahovat auta? Č herní postavu? Nebo tam budou jen NPC? *7* -
-
...chybka se vloudila...
Ne napravo, ale nalevo *3* -
-
No mozna si koupime hru za 1500 a k ni si budeme muset za dalsi 2 stovky prikoupit hlavni postavu. A kilo dame za kazdou dalsi misi ve story modu. A taky kazde auto, kazda zbran bude v nejakem dlc packu za prachy. To by byla herni nirvana. Myslim, ze chtit PLNOU hru hned z pocatku bude za chvili asi sproste a mozna i nelegalni. Jak to tak vidim, svet se meni v peknou prdel, takze tohleto srani na hromadu urcite podporovat nebudu. Kdyby tu hru radej pred vydanim alespon odladili, abych se nemusel na xboxu divat na ctverce jak hlava a z fps dropu dostavat epilepticky zachvaty. Mozna bych pak o nejakym dlc uvazoval, jako napr. u skveleho Borderlands, takhle v zadnem pripade. Vyvojarum jsem opravdu pral epic fail, aby se uz konecne chytli za nos a uvedomili si, ze nam nemohou donekonecna cpat tyhle nedodelky. Preji to kazdemu, nejenom 2K czech, viz novy MoH a 90% dnesni produkce. Jenze kdyz to lidi koupi...
-
-
-
Na Mafia II jsem zlomil HUL ... byla to hra kterou jsem si poctive koupil ..a oni mi udelali tohle ... veci co meli byt ve hre mi prodavaj jak pdovodny prodejci... dekuji nechci. *12*
-
Tohle si muže koupit jen prostě ovce...většinu s toho co tu nabízí jsou vypreparované mise s plné hry. A za jakou cenu to Kriste vždy nabízí? Je to totálně předražené....Mafie II je velkým zklamáním hodně lidí co otevřelo kody se nestačilo divit co bylo úmyslně vše vypreparováno + lidi co odešli z vývoje taky k tomu hodně řekli...Jenže 2K Czech bude tak dlouho drahé DLC servírovat vepříkům dokud za to budou platit.
-
-
Hahahaha mam na to tak si budu platit chro chro chro *12*
-
-
hahaha mam na to ale nekoupim si to stahnu to, protoze nejsem blbej jako ty, chro chro chro
-
-
Kdyz se mi hra libi koupim a koupim si i DLC. Kdyz ne tak si to proste nekoupim. Ze jsem kvuli tomu blbej? Ok alespon budou mit co chytry lidi stahovat.
-
-
Jinak to ze jsou 2k zlodeji je mi jasny ale proc hned urazet lidi kterym se ta hra proste a nedela jim problem klidne do ni do ni investovat dalsi medak? DLC bude a bude cim dal tim vic na to si proste mile deti budeme muset zacit zvykat. Otazka je jestli bude fungovat pres model vypust pulku hry a pak jim ten zbytek prodej. Vzhledem k tomu ze jine hry od 2K na tom snad tak zle s DLC a okradanim puvodniho titulu nejsou (alespon mi to tak prijde) tak jeste porad snad muzu doufat ve vyjimku.
-
-
-
Hahahaha blbec se ozval
-
-
-
Z M2 bylo vystrizeno dost veci, ale tahle cast pribehu to neni.
-
-
Je, puvodne mel Vito z vezeni utect a tyto mise meli byt hrany za neho. Pochopitelne cele je to upravene, vice nebo mene aby to daval jakaz takaz smysl... *3*
-
-
Omyl. Vito nikdy nemel utect.
-
-
tak to dan vavra kecal v jednom rozhovoru *5*
-
-
-
-
Jedna věc mi tam nesedí jak se Vito mohl znát s Eddiem vždyť ho poznal až když ho pustili
Dan Vávra by to tady mohl objasnit *5* -
-
viz, muj predesly prispevek...
-
Pravdu ma ten ten chlapec. Taky by me to zajimalo....
-