Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, že je to tu samý ubrečenec, který si to stáhnul z rapida a rozčiluje se, že to nemá celé:) Kdysi byly hry možná delší, stály v průměru 1500Kč, ty lepší 1999 a to v té době byla koruna tak 25% cennější než dnes (protože inflace). Dnes si koupíte novou hru do 1000Kč a pokud se vám hodně líbí, tak za pár korun přikoupíte bonus v podobě DLC a furt je to levnější než kolik stálo Need for Speed II nebo System Shock jednička. Je to win-win - kdo si chce hru zahrát jen "trochu", utratí za ni míň než fanoušek - kdyby v ní měla být všechna DLC už od začátku, tak bude vydaná o půl roku později za 2000Kč.

Přijde mi to naprosto v pohodě - DLC k zábavné hře si rád koupím a Mafie2 mne bavila hodně, rozhodně víc než GTA3, které jsem ani nedohrál.
    • Koukám, že ty zas brečíš když někdo řekne svůj názor. Hry v průměru 1.500,- Kč, stály možná tak v JRC ale v obyčejných obchodech se vždy prodávaly za 900,- Kč. DLC je prostě nenažranost 2K.

Přijde ti to v pohodě protože ti to maminka koupí.
      • clovece kolik ti je? nekupuje spis tobe maminka hry? ;) jrc melo samozrejme vzdycky hodne vysoky ceny, ale kdysi byly vazne doby, kdy se cena novinky pohybovala mezi 1700-1800,- korunama. na pc, hry na playstation byly klidne za 2.2-2.4k.
        uz jsem to psal nahore, nechci omlouvat postupy a nenazranost 2k, ale dlc prece neni jen zalezistosti mafie? prijde mi, za kazdy tady vykrikuje pomalu "co je to za novoty, tohle nikdy nebylo, co si sakra 2k mysli". pritom uz peknych par let je beznou praxi, vyseknout z hotove hry 2-3 epizody, par map nebo modelu a pak si za ne nechat zaplatit extra. prehledli snad vsichni kauzy s novym aliens vs predator, bioshockem 2 a dalsimi hrami? kde uz dlc bylo na disku s hrou a jen se dodatecne za penize odemykalo? mafia je totez, ale prijde mi, ze to vyzere za vsechny dlc sveta :)
  • A máme tu další DLC které mělo být původně součástí hry. Mafia 2 aneb jak snadno a rychle okrást hráče o další peníze.
  • Pozdě vyšel Falout a MII se už vracet nechci *5*
  • 2Red: Jak jsi prisel na to ze tohle melo byt soucasti puvodni hry.
    • Melo, staci sledovat ruzne fan-site, kde najdes i dukazy od moderu, co vytahli spoustu veci z kodu (byt jen casti).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit