Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallout
    Téhle hry se fakt nemůžu dočkat... jinak co se týče zbraní, tak v ukázce nebude ani polovina zbraní, které nás ve hře čekají... *3*
    • No to je fakt... *1*
  • MrSanta
    Grafika, animace postav se mi zamlouvá. Ale ty zbraně - kromě pistole mě krapet zklamaly. Hlavně zvuky střelby se mi zdají slabší.
    Nejhorší mi přijde brokovnice. Jediné plus u ní je klasický zásobník. Ale čekal bych u ní větší zpětný ráz, větší vliv zásahu na enemíky a pořádný boom-prásk zvuk *1*. Doom 2 super shotgun FTW *2*
    • Dalsi, s prominutim a bez urazky DEMENT!
      Chapes, ze to ma byt RPG? Chapes to? Napr. tva zminovana brokovnice. Urcite budou moznosti upgradu a buhvi ceho jeste... Proboha se nad tim zamysli. Tato hra je ve vyvoji hrozne dlouho...
      • Tushan
        ty seš taky dement
        všichni tady reagují na to co viděli a ani já ani ty nemame věštecké schopnosti abychom mohli říct bude to tak nebo onak
        tohle video prostě ukazuje naprostej pruměr smiř se s tím *12*
        • Ty jsi jeden z tech, ktery na zaklade jednoho videa hru "vyhodi"... Skoda tebe.
          • Klisna : muzes mi zdelit, kde si sebral, ze to ma byt RPG? To slysim poprve... Bude to normalni strilecka + navic jezdeni autem.
          • MrSanta
            klisna, ty si ale kůň *7*
          • no a ty jsi jeden z tech, kteri se nechaji zaslepit ocekavanim a nepriznaji si, ze zatim to video neni nic z ceho bychom si rekli, ze to je necim vyjmecne .. ale to preci neznamena, ze to nebude dobra hra .. komentujeme tohle video, ktere je obyc, v nekterych pripadech i komicke nebo podprumerne .. pres to cekam a doufam ..
            • naprosty suhlas so vsetkymi co sa smeju klisne.
              Co by som ale povedal ako klad je, ze to prostredie neposobi prazdne, vsade je nejaky detail atp.
              Video sa inak dalo skratit na tretinu, pretoze brokajdu ukazuju 3x v tej istej miestnosti a situacii, takze ma aj toto kratucke videjo zacalo nudit *6*
              Hru rozhodne podla tohoto videa neodsuduzjem, ale ako reklamu to povazujem za podpriemer a uplnu spodinu *7*
  • A to si vsichni myslite, ze pred vydanim hry Vam ukazou vsechny zbrane, ktere budou ve hre?
    Proste klasicka demence...
    • V drivejsich dobach trailery ukazovaly lepsi casti hry, takze doufam, ze tenhle prumerny obsah tam dali schvalne.
      • Spades
        Kdyby v traileru ukazali nejlepsi veci ve hre, tak proc bys ji pak kupoval, kdyz uz si vsecko videl ?
        • no pokial mi nevyspoiluju pribeh, tak ano...chcem vidiet to nazabavnejsie z gameplaya...lebo ukazovana nuda ma nenaladi na kupu...ci teba nebodaj hej?
        • :D V tom pripade ti prozradim, ze na youtubu mas gameplaye ze vsech her, takze uz nemusis zadnou hru nikdy kupovat.
  • SedRicKCZ
    Vypadá to dost stejně jako BulletStorm. Jinak zbraně nic moc originální.
  • Bulletstorm + Borderlands?
    • Nechápu mínuska u tohoto komentáře. *7* Přesně tak se mně to jeví taky.
  • Žádná novinak - magnum se scopem (v 50 hrách), brokovnice (v 1000 her), samopal (v 1000her)......originalita se nám nějak vytratila, přitom od Rage bych právě čekal nějaké futuristické a zajímavé zbraně.
    • A ještě super ultra bumerang ten není tak obviklý :D
  • Neví někdo co to bylo za hudbu? Dík.
  • Tushan
    statické prostředí nudné zbraně no thx
  • Zajímavě to vypadá ale těch zbraní nebylo moc. :(
  • No nevim, co ja tomto videu zábavné, stylové. Mě to přijde nudné a tuctové. Ale milerád se nechám překvapit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit