Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Kdyby v traileru ukazali nejlepsi veci ve hre, tak proc bys ji pak kupoval, kdyz uz si vsecko videl ?
  • Spades
    Tak to si asi iDu ukradl engne iD Tech 5 a nasazel do dooma 3, kterej pohani iD Tech 4...
    CG si mastny hacker a jeste lepsi programator, kdyz jsi to vsecko dokazal rychleji, nez iD...
  • Klisna : muzes mi zdelit, kde si sebral, ze to ma byt RPG? To slysim poprve... Bude to normalni strilecka + navic jezdeni autem.
  • Jako celkem se tesim, vypada to slusne, jedine co mohlo byt lepsi jsou tedy obcas pohyby postav a jejich nasledne umirani, ale to meli uz u Dooma 3 a take jsem to nejak prezil *3*
  • tohle jsem už hrál jmenovalo se to doom 3 a melo to stejnou grafiku.
  • Koukám, že se to od iPhone verze téměř nezměnilo, jen grafika o malinko lepší, jinak stejně bezhlavá a sterilní akce... nuda.
  • V drivejsich dobach trailery ukazovaly lepsi casti hry, takze doufam, ze tenhle prumerny obsah tam dali schvalne.
  • No to je fakt... *1*
  • MrSanta
    klisna, ty si ale kůň *7*
  • no a ty jsi jeden z tech, kteri se nechaji zaslepit ocekavanim a nepriznaji si, ze zatim to video neni nic z ceho bychom si rekli, ze to je necim vyjmecne .. ale to preci neznamena, ze to nebude dobra hra .. komentujeme tohle video, ktere je obyc, v nekterych pripadech i komicke nebo podprumerne .. pres to cekam a doufam ..
  • Ty jsi jeden z tech, ktery na zaklade jednoho videa hru "vyhodi"... Skoda tebe.
  • KIMCID
    nebudu soudit hru podle nic neříkajícího videa.Necháme se hold překvapit. *3*
  • Tushan
    ty seš taky dement
    všichni tady reagují na to co viděli a ani já ani ty nemame věštecké schopnosti abychom mohli říct bude to tak nebo onak
    tohle video prostě ukazuje naprostej pruměr smiř se s tím *12*
  • Dalsi, s prominutim a bez urazky DEMENT!
    Chapes, ze to ma byt RPG? Chapes to? Napr. tva zminovana brokovnice. Urcite budou moznosti upgradu a buhvi ceho jeste... Proboha se nad tim zamysli. Tato hra je ve vyvoji hrozne dlouho...
  • to si delaji prdel ze ma v jedne ruce dalekohled a v druhe pistoli a takhle si zoomuje :) .. jinak klasika, nic extra .. dulezite je jake bude zpracovani recoilu, ucinku, pruraznosti a celkoveho pocitu, ze postava ma neco v ruce a ne maketu z polystyrenu jak je dnes zvykem ..
  • fallout
    Téhle hry se fakt nemůžu dočkat... jinak co se týče zbraní, tak v ukázce nebude ani polovina zbraní, které nás ve hře čekají... *3*
  • MrSanta
    Grafika, animace postav se mi zamlouvá. Ale ty zbraně - kromě pistole mě krapet zklamaly. Hlavně zvuky střelby se mi zdají slabší.
    Nejhorší mi přijde brokovnice. Jediné plus u ní je klasický zásobník. Ale čekal bych u ní větší zpětný ráz, větší vliv zásahu na enemíky a pořádný boom-prásk zvuk *1*. Doom 2 super shotgun FTW *2*
  • A to si vsichni myslite, ze pred vydanim hry Vam ukazou vsechny zbrane, ktere budou ve hre?
    Proste klasicka demence...
  • SedRicKCZ
    Vypadá to dost stejně jako BulletStorm. Jinak zbraně nic moc originální.
  • Bulletstorm + Borderlands?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit