Přejít na výpis diskuzí
Trailer z webového miniserálu Dragon Age II: Redemption
5.10.2011 | levis
42 příspěvků
-
Sakra lidi to tu nikdo nezna skvely serialek The Guild?(najdete si to na youtube) Je to skvela parodie na herni nerdy hrajici tusim WoW. A ta herecka,co zde hraje elfku,je prave hlavni postava z The Guild. Takze to jednoznacne bude dalsi skvela(tim jsme si jisty) parodie v minidilech. uz ted se tesim!!! *1*
-
Wow, koukám, že se BioWare pustilo do Fkové produkce. Nechápejte mě špatně, kdyby u tohle nebylo BioWare logo, tak ani neceknu...ale dokonce spolupráce s jejich writery?
Jak už tady bylo řečeno:
1) Pokud se jedná o OFICIÁLNÍ projekt, je mi jedno, jestli je tady nízký rozpočet, nebo jakýkoli jiný zádrhel. Jednoduše, pokud neumí udělat za peníze, které jsou ochotni do toho vložit, něco na úrovni, tak ať to nedělají.
Obzvlášť, když:
2) Na internetu je snad gazilión lidí, kteří dokáží i s poloprofesionálním foťákem natočit kvalitnější scény a upravit si je v upirátěných After Effects.
Herecká dřeva (wow, ženská-geek, co alespoň vzdálené připomíná ženskou a k tomu dělá geekovský videa! Nerdi, radujte se! O hraní nějakého výrazu očividně neslyšela ani v pohádce), otřesné kostýmy (ta samá situace jako v bodu 2); příběh, který působí jako vedlejší část vedlejšího questu z DLC k Dragon Age...to je v kostce důvod, proč nebudu plýtvat cenné minuty svého života sledováním tohohle.
Vypadá to jako otravná rutina, bez nápadu, bez nadšení (omlouvám se, jestli tvůrcům křivdím, ale bohužel tak jejich dílo působí) a nejpředněji: nudný, kýčovitý brak.
I Xena je proti tomuhle třiáčková pecka. -
-
no ja bych to tak brzo neodsuzoval , samozrejme to nebude zadnej trhak ale treba to koukatelny bude :)
-
ja myslim, ze ten ,,film,, kvalitou presne odpovida kvalite dragon age 2
-
-
To bych ještě před pár měsíci taky řekl, ale nedávno jsem se donutil Dragon Age II dohrát a minimálně příběh je poměrně dobrý. Tím se ale na druhou stranu nesnažím říct, že to nějak pomohlo celkovému konceptu hry, která je závažně rozbitá (do detailů nebudu zacházet, každý ví, co té hře chybí a proč; řekněme, že si dobrou hru nepředstavuju tak, že bych se ji musel donutit dohrát až napotřetí), ale ze stok odpadu tím alespoň v mých očích vyplavala někam lehounce nad průměr.
-
-
-
Dragon age tak slušela ta realistická stylizace z jedničky! Nechápu, proč od ní upustili *7*
-
-
Protože se to zdálo po X letech jednoduchých her jako jedna her ze staré školy a kvůli její "náročnosti až skoro HARDCORE obtížnosti" jí děcka v US nechtěli moc hrát...
Holt né každej hraje rád hru kde se pomaličku vylepšuje vaše postava a musíte vážně něco proto udělat, aby vaše postava něco zvládala a rozmýšlet postupy...
Ale děcka v US, chtěj hrát hru na 4hodiny a všude aby byla krev a nekonečno munice...Ostatně Dragon Age 2 byl celkem trhák, protože každej malej buřt si to zahrál a byl šťastnej z toho, že nemusí hlídat tabulky atributů a po stažení pár kravinek do hry, jste vlastně měli ramba s mečem, případně holí.... Jak smutné -
-
*7* Jsi blb. Možná bych ti i napsal proč, ale na to jsem moc utahanej a ty za to nestojíš. Třeba se ptáš, proč ti teda píšu, že seš blb. Mám na to jen vágní odpověd: prostě jsem měl po přečtení tvého příspěvku potřebu to napsat.
PS: Proč se lidi pouštěji do kritiky něčeho, co očividně vůbec nehráli a raději papouškují módní výkřiky masy?? (řečnická otázka, já totiž vím proč - odpověď je bohužel opět vágní: jsou to vymaštěný kret*ni...) -
-
Jak tak pozoruju, tvé zjištění, že na pádné argumenty to se spoustou lidí na těchto fórech nevyhraješ (zejména kvůli tvým vlastním - abych tě parafrázoval - vymaštěným názorům), tě přimělo vypustit "the inner douchebag", který se v tobě skrývá...No, pro ty z nás, kteří se s tebou tady v diskuzi již někdy setkali, to není žádné překvapení:) upřímně řečeno, on se vlastně už ani předtím tolik neskrýval...
A rád bych podotknul, že vůbec nezáleží na tom, zda s příspěvkem nad tebou souhlasím, nebo ne. Tohle prostě člověk na úrovni nedělá. -
-
Zase tě zdravím Míšo! Koukám, že ty jsi takové mé zdejší svědomí!
Víš Míšo, podle mě to máš trochu popletené. Ve svém příspěvku mě urážíš, přesto v tom samém příspěvku blekotáš něco o "úrovni". Jestli si myslíš, že forma vítězí nad obsahem, je to tvoje věc. Tvůj blábol je ale stejně útočný a stejně tak bez jediného argumentu či faktu, jako ten můj, to jen já nejdu pro sprosté slovíčko daleko. Jestli tě to pohoršuje, tak zavři oči. Je sice pěkné, že považuješ moje názory za vymaštěné, ale dokud nebudeš s to je vyvrátit (a to jsi dosud schopen nebyl) jsou tvé výblitky jen jakési postřehy, anekdoty, obrázky a dojmy.
Normálně jsem slušnej, snažím se diskutovat, ale co je to platný, když zase přijde nějakej potrat a napíše haterské lži. Spoj si to s tím, že jsem přišel včera večer unavenej a nasr*anej a hned víš, která bije. Takže jo, ujelo mi to, konzervativci a suchoprdi mi naklikali mínusy a jede se dál. Not a big deal *3*
PS: "Na úrovni" (obávám se, že pro tebe má "na úrovni" ten nejpovrchnější význam) je třeba se chovat pouze v určité společnosti. A takovou diskuze na games.cz prostě není, ač bych rád. Přesto nezastírám, že je tu několik uživatelů, s kterými jsem vedl velmi plodnou diskuzi.
PPS: Umění argumentace nemá nic společného s názorem, který zastáváš. Já si tu triko opravdu nehoním. Když mám dojem, že na slovech někoho jiného něco je, bez problémů to uznám. Někdy (spíš s někým) je ale diskuze ztrátou času, a tak je mnohem uspokojivější si do toho člověka prostě jen rýpnout. *3* Je to slabost mé rozmarné duše, na níž však usilovně pracuji.
-
-
-
-
-
Uvedomte si jednu vec, toto nie je nejaky novy film iba obyvajny kratky nizkorozpoctovy WEBOVY serial. Tak tu nemajte neviem ake ocakavania. Vyzera to presne tak ako to ma vyzerat.
-
-
pravda, ale když se podívám na produkci třeba Fredieho Wonga a jiných webových filmařů.. tohle zatím vypadá divně, citíl jsem se trochu trapně, když jsem na ten trailer koukal, uvdíme až to začnou vysílat :)
-
-
Jaký je zde rozdíl oproti fantasy hnojům od Uwe Bolla?
Dělej věci pořádně, nebo je nedělej vůbec. neděkuji, nechci, nashledanou. -
WTF? vážně to vypadá trochu jako parodie. :D Proč radši neudělaj seriál dragon age, alá trailery k SW: TOR? To jim de stejně nejlíp... :)
-
-
Přesně tak, jak říká Amaroun, videa k SWTOR dělalo studio Blur.
http://www.blur.com -
Hlavně to nedělá přímo Bioware ty SW videa :-)
-
Protože by je to vyšlo tak 10x dráž.
-
-
a deset rohlíků je levnějších než losos na medovo-limetkové omáčce s adekvátní přílohou. pointa?
-
-
Pointa by měla dojít i rybím labužníkům, drahý film stojí hodně peněz a aby se vyplatil, tak musí vydělat, opravdu jsi tak naivní a věříš, že ty jejich trailery by na sebe v TV či na webu vydělaly?
-
-
ono to slouží k přímému výdělku? tak to je snad ještě horší zpráva, než že by to měl být jen podpůrný produkt pro celou značku. Exhumujme Eda Wooda, ať se sám koukne, jak prodávat díla podřadné kvality.
-
-
Co utrží BioWare z webové minisérie? Možná tak něco na YouTubeových reklamách.
Proč se dělají vysokorozpočtové animované filmy? Aby utržily, a to v kinech. Anebo ve vyjímečných případech, když tvůrci musí fanouškům naservírovat opravdu něco, protože vyvíjí hru šest let (případ SWTOR).
Takhle jen zapůjčili dva lidi ze svého týmu (podle toho, jak to zatím vypadá, se taky moc 'nesedřeli') a plácli na to svoje logo. Fanoušci, starejte se. -
-
Stejně tomu nerozumím. Rozumný člověk přece ví, že blábol: I špatná reklama je reklama, platí tak možná u lidí jako je Agáta Hanychová, ale rozhodně ne u áčkového herního studia.
Takže zopakuji smejkiho otázku. Pointa?
-
-
-
-
-
Qunarijec má roucho a u te masky něco kouzlí. To na válečníka nevypadá jak je napsáno v popisu.
-
Hele to je tahle holčina z youtube, hejbe se tedy docela slušně:
http://www.youtube.com/watch?v=urNyg1ftMIU&feature=list_related&playnext=1&list=AVTGnpyrBl25xKJBWPHaNn1hib1mIpM4CF
Jinak proč ne, když sem byl ochotnej zkouknout dungeons & dragons, tak tohle snad hoší bejt nemůže... :-) -
Miniserálu, predpokladam ze chybka v nadpise.
-
Zadna Parodie to bude kratkej film od Bioware na Dragon Age.