Přejít na výpis diskuzí
Trailer z webového miniserálu Dragon Age II: Redemption
5.10.2011 | levis
42 příspěvků
-
Dobra sragora, to uz bych radsi sedel privazanej na zidli a 48 hodin v kuse koukal na epizody Hercula s Kevinem Sorbem. *12*
-
Felicia Day je moje oblíbená herečka, ale to co poslední dobou předvádí? No fuj...
Napřed nejvíc sračkoidní film Red: Werewolf Hunter, potom nejvíc trapná série The Guild a nakonec tenhle SHIT???
Jako fakt nechápu, jak může BioWare dovolit, aby udělali minisérii, která nemá ani obyčejnou korekci barev... tohle vypadá, jako kdybych to točil na svou ruční kameru a kostýmy mi šila babička ručně...
A jako ta krev a uřezané končetiny ??? To jako nemyslí vážně - Uřezat ruku mimo záběr, to si nedovolí ani Uwe Boll... -
toto je horsie ako xena. absolutne priserne.
-
kto je cielova skupina tohoto...ech...ak sa nemylim tak hra bola Rkova? tj ten serial je pre dospelych?
-
Zase tě zdravím Míšo! Koukám, že ty jsi takové mé zdejší svědomí!
Víš Míšo, podle mě to máš trochu popletené. Ve svém příspěvku mě urážíš, přesto v tom samém příspěvku blekotáš něco o "úrovni". Jestli si myslíš, že forma vítězí nad obsahem, je to tvoje věc. Tvůj blábol je ale stejně útočný a stejně tak bez jediného argumentu či faktu, jako ten můj, to jen já nejdu pro sprosté slovíčko daleko. Jestli tě to pohoršuje, tak zavři oči. Je sice pěkné, že považuješ moje názory za vymaštěné, ale dokud nebudeš s to je vyvrátit (a to jsi dosud schopen nebyl) jsou tvé výblitky jen jakési postřehy, anekdoty, obrázky a dojmy.
Normálně jsem slušnej, snažím se diskutovat, ale co je to platný, když zase přijde nějakej potrat a napíše haterské lži. Spoj si to s tím, že jsem přišel včera večer unavenej a nasr*anej a hned víš, která bije. Takže jo, ujelo mi to, konzervativci a suchoprdi mi naklikali mínusy a jede se dál. Not a big deal *3*
PS: "Na úrovni" (obávám se, že pro tebe má "na úrovni" ten nejpovrchnější význam) je třeba se chovat pouze v určité společnosti. A takovou diskuze na games.cz prostě není, ač bych rád. Přesto nezastírám, že je tu několik uživatelů, s kterými jsem vedl velmi plodnou diskuzi.
PPS: Umění argumentace nemá nic společného s názorem, který zastáváš. Já si tu triko opravdu nehoním. Když mám dojem, že na slovech někoho jiného něco je, bez problémů to uznám. Někdy (spíš s někým) je ale diskuze ztrátou času, a tak je mnohem uspokojivější si do toho člověka prostě jen rýpnout. *3* Je to slabost mé rozmarné duše, na níž však usilovně pracuji. -
ježišmarjá to je hovadina
-
Jak tak pozoruju, tvé zjištění, že na pádné argumenty to se spoustou lidí na těchto fórech nevyhraješ (zejména kvůli tvým vlastním - abych tě parafrázoval - vymaštěným názorům), tě přimělo vypustit "the inner douchebag", který se v tobě skrývá...No, pro ty z nás, kteří se s tebou tady v diskuzi již někdy setkali, to není žádné překvapení:) upřímně řečeno, on se vlastně už ani předtím tolik neskrýval...
A rád bych podotknul, že vůbec nezáleží na tom, zda s příspěvkem nad tebou souhlasím, nebo ne. Tohle prostě člověk na úrovni nedělá. -
no ja bych to tak brzo neodsuzoval , samozrejme to nebude zadnej trhak ale treba to koukatelny bude :)
-
Xena sevrací! *14*
-
Nedokážu říct proč, ale z nějakého důvodu mám docela chuť to vidět *1* Asi nostalgie na dětská víkendová rána u televize s Xenou a Herkulem *1*
-
ono to slouží k přímému výdělku? tak to je snad ještě horší zpráva, než že by to měl být jen podpůrný produkt pro celou značku. Exhumujme Eda Wooda, ať se sám koukne, jak prodávat díla podřadné kvality.
-
Sakra nic moc a to jsem se na tenhle miniseriál tak těšil... Feliciu Day naprosto žeru, kvůli ní bych si snad založil i facebook :)
-
Díky všem za tipi :-)
-
Pointa by měla dojít i rybím labužníkům, drahý film stojí hodně peněz a aby se vyplatil, tak musí vydělat, opravdu jsi tak naivní a věříš, že ty jejich trailery by na sebe v TV či na webu vydělaly?
-
Stejně tomu nerozumím. Rozumný člověk přece ví, že blábol: I špatná reklama je reklama, platí tak možná u lidí jako je Agáta Hanychová, ale rozhodně ne u áčkového herního studia.
Takže zopakuji smejkiho otázku. Pointa? -
*7* Jsi blb. Možná bych ti i napsal proč, ale na to jsem moc utahanej a ty za to nestojíš. Třeba se ptáš, proč ti teda píšu, že seš blb. Mám na to jen vágní odpověd: prostě jsem měl po přečtení tvého příspěvku potřebu to napsat.
PS: Proč se lidi pouštěji do kritiky něčeho, co očividně vůbec nehráli a raději papouškují módní výkřiky masy?? (řečnická otázka, já totiž vím proč - odpověď je bohužel opět vágní: jsou to vymaštěný kret*ni...) -
může to být pěkné, ale tu elfku jí nežeru, to nejde :D asi to bude zvyk, ale kdo ví, snad to uhraje líp ;)
-
relativně nedávno začalo vycházet Trails of Tarnation http://www.trailsoftarnation.com/ docela zajímavá webová série od autora Perry Bible Fellowship.
-
Tak to se zase těšit přestaň *3* The Guild zachraňovalo právě ono (i tak místy docela silně skřípající) parodování - tohle je bohužel míněno zcela vážně a taky to podle toho vypadá - na fanfiction to je ale pořád slušná úroveň. Jinak o Redemption se mluví už docela dlouho, někdy od začátku roku a první video tedy vypadalo o dost lépe (i díky tomu, že tam je vidět jen pár vteřin, které v této "natažené verzi" poněkud ztrácejí dynamiku)... http://www.youtube.com/watch?v=OF2mPgwrlT4
-
Sakra lidi to tu nikdo nezna skvely serialek The Guild?(najdete si to na youtube) Je to skvela parodie na herni nerdy hrajici tusim WoW. A ta herecka,co zde hraje elfku,je prave hlavni postava z The Guild. Takze to jednoznacne bude dalsi skvela(tim jsme si jisty) parodie v minidilech. uz ted se tesim!!! *1*