zavřít
...

Train Mechanic Simulator 2017 - recenze

Simulovat se dá leccos, třeba i nemoc, viďte? Jen o tom neexistuje žádná hra, což je zvláštní, protože počet různých druhů nepříčetných simulátorů určitě neklesá. Dělá a vydává je dnes každý, kdo kašle na recenze a hodnocení – naše i hráčské. Nutno přiznat, že Train Mechanic Simulator 2017 patří aspoň...
  • Jíří 1258 (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Ale ta filmová melodie je super :)
    21.4.2017

    reagovat

  • LOVIT (anonym)
    2 souhlasí, 4 nesouhlasí
    hydraulické brzdy... no lol tak to dělali fakt profící.... no nic ony totiž lokomotivy používají stejně jako nákladní auta/autobusy pneumatické brzdy, ale to jen tak btw
    17.4.2017

    reagovat

    • Row (inkognito)
      2 souhlasí, 0 nesouhlasí
      A neni to jen mizernou terminologii v lokalizaci jako u car mechanic simulatoru kde nejsou schopni brzdovy trmen pojmenovat brzdovy trmen atp. a misto toho maj nejake prkene preklady anglickych pojmu?
      18.4.2017

      reagovat

  • MickeyMutant tiscali.cz
    46 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Otázka na redakci: Co strašného Ondřej Švára provedl, že ho tak nemilosrdně trestáte? Old Time Hockey, Flatout 4 a teď Train Mechanic - tohle už zavání šikanou. Ondřeji, čtenáři to vidí, ještě jedna čtyřková / pětková hra a Petra Poláčka čeká inspekce od Šabatové.
    17.4.2017

    reagovat

  • Bob (anonym)
    23 souhlasí, 7 nesouhlasí
    Stoji za zamysleni jestli podivinstvi nasi doby neni spis hrani si na vrahy, zlodeje, lupice nebo vojaky.
    17.4.2017

    reagovat

    • Ein preußischer Kriegsheld (anonym)
      15 souhlasí, 5 nesouhlasí
      Reich, Jung a Freud by ti vysvětlili, že je to lepší forma uvolnění našich kostlivců ve skříni než stát se tím vším doopravdy.

      "Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky."
      17.4.2017

      reagovat

      • Samuel (anonym)
        11 souhlasí, 15 nesouhlasí
        Nevim, ci je to citat, ale je to pekna pycovina. Znam par lidi, kteri si hraji s vlacky - stavi modely at uz vlacku nebo zeleznice jako takove a nikdo z nich neni psychopat. A napr. Freud byl pekny psychous sam, za vsim videl sex.
        17.4.2017

        reagovat

      • někdo (anonym)
        4 souhlasí, 5 nesouhlasí
        Reich, Jung nebo Freud by ale určitě nesouhlasili s tím, aby tyhle násilný hry hráli nedostatečně duševně vyspělí jedinci nebo děcka, což je bohužel běžná praxe.
        17.4.2017

        reagovat

        • Pan pravdivy (inkognito)
          1 souhlasí, 0 nesouhlasí
          Urcite, nasilny hry jsou skoro stejne spatna vec jak preslazene limonady a to je co rict.
          18.4.2017

          reagovat

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.163.210.170.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.