Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a nechcete poradit mám takovej menší problém v multiplayeru v e war for cybertron já začnu hrát a automaticky mě to hodí na autobota ale druhé kolo a další po tom jsem jenom deceptikon a nwm jak se mám změnit z5 na autobota poraďte pls *9* *9*
  • mě by zajímalo jestli to bude na pc já jsem blázen do transforméru a nejvíc se mí líbilo war for cybertron a revenge of fallen a naštvalo mě že nedali dark of moon na pc tak doufám ž aspoň tahle hra bude na PC *3*
  • mě se líbilo video já sem blázen do transformerů a těším se až si tuhle hru zahraju protože war of the cybertron mě hodně bovila tak sem zvědav uvidíme ale tu hudbu do toho videa nemuseli dávat
  • Nemate to trochu blbo naopak napisane? War of Cybetron bol velmi dobry, nie nedopeceny http://www.metacritic.com/game/xbox-360/transformers-war-for-cybertron . A Dark of the Moon sa neda povazovat za nic kvalitneho ... http://www.metacritic.com/game/xbox-360/transformers-dark-of-the-moon
  • Jo War for Cybetron byl hodně povedenej, narozdíl od filmů opravdový Transformeři jak sem je hltal na RTL za komouše... Ale jako ta hudba u traileru je opravdu hnus, to je k zblití...
  • dinoboti sa objavili v originálnej G1 sérií a patrili k frakcii autobotov (keď ich autoboti vyrobili, tiež sa divím ćo robia na Cybertrone)
  • A ty toho víš ještě o větší prd, protože plácáš Dinoboty s Autobotama... To je to samé jako Ultimate Spiderman a Amazing Spiderman = Základ stejný, ale dalších 60% je o něčem jiným...

Neříkám, že neexistuje universum transformers dinobots (což jsou dinosauři tranformující se na bot-prime - postavy)
    Ale to nemá nic co společného s Cybertronem :)
  • Tak na tohle se tesim, War for Cybertron byl bozi (koupil jsem ho v akci na Steamu) a tady tohle urcite koupim taky.
  • Lawliet
    there is no plan..
  • Hudba mi pripadne celkom fajn, hra by mohla byť dobrá, uvidíme...
  • ad "magagodzila" - o Transformeroch zrejme vieš veľké guľové - skús si prečítať napr. toto: http://en.wikipedia.org/wiki/Dinobots
  • Z traileru lze rozpoznat úplné ***** o hře. Ale i tak trailer ušel , hudba je mimo mísu už jen proto, že to nemá se zemí vůbec nic společného a nějaký hrající chlápek na kytaru mě vůbec nedojal. A nakonec ta hořká tečka ten velký transformers jsem si říkal, že to není špatné ale to jak se proměnil na ... na ... na megagodzilu to už fakt nemám zájem.
  • Me osobne prijde fajn
  • To mi docela zabrnkalo na branici...
  • render
  • Anal.S
    To je gameplay, nebo render? Každopádně to vypadá jak kdyby to bylo dělaný na CryEnginu 3. :)
  • Jenom pro upřesnění: Dark of the Moon nemá, kromě studia, s War for Cybertron a Fall of Cybertron skoro nic společnýho. Takže FoC je druhý díl, ne třetí. A s filmama to nemá už vůbec nic společnýho.
  • Taky se v tom nevyznám ale zřejmě to bude tak...asi jen tak nikoho nenapadlo, že udělá transformery aniž by bylo spojení s "bum-prásk" Bayem...
  • Samozřejmě, to vím, každopádně (je pravda, že s touhle herní sérii nejsem stotožněn) začala se tvořit na popud té novější ságy, nebo to bylo naopak?
  • Dark of the Moon bylo 'kvalitni pokracovani'? No ja si pamatuji, ze to bylo spise sklamani. Osobne jsem nehral, nemam konzoli, ale tak to rikaly recenze. War for Cybertron se mi naopak velmi libil. Byla to vlastne ma prvni strilecka, kterou jsem hral s gamepadem a byla to parada. Transformovat se v mziku sekundy s robota s raketometem a ultrarychlou stihacku byl skvely pocit.:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit