Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsem jak Bastion, tak Transistor. Z Bastion jsem nějak na větvi nebyl a na Transistor jsem se těšil, kvůli traileru, na kterém to všechno vypadalo jako dobrá akce + decentní příběh + dobře ladící hudba. Příběh mne vesměs zklamal a z konce hry jsem byl takto na***ný naposled u Mass Effect 3.
  • Bastion som hral, aj dohral a az tak skvela mi ta hra zas neprisla, osekane izometricke rpg v jednoduchej grafike, jedine co ma na tej hre nadchlo, bola hudba, ale narovinu - co ma hudba spolocne s kvalitou hry? (hratelnost).
    Niekto Vam tu naserviruje nejaku prefilozofovanu slataninku bez hlavy a paty a autori na Games su z toho hotovy, ostatne ako vzdy..."Velky a tazky mec schopny pohlcovat duse"...ale prosim Vas!
    *7*
    • Promiň, ale jsi normální pitomec. Hlavně, že jdeš proti proudu, viď? To, že jsi akorát za blba, už je vedlejší..
    • GlaDOS
      Pokud jsi Bastion hrál jako RPG, pak se nedivím, že jsi byl zklamán. Já to hrál jako akční arkádu s lehkými RPG prvky a tudíž mě nic nezklamalo. A Transistor vůbec není "přefilozofovaný". Naopak je to myslím dost zjednodušený kyberpunk.
    • Zrejme to nebolo až také zlé, keď si to hral a aj dohral
      • Pisem tam niekde,ze bola zla? ale jasne, dosadit si vlastne slova je vzdy jednoduchsie,ze?
    • Bastion má jednoduchou grafiku? Aha, pán musí být znalec. *1*
      • nie, je strasne komplikovane nasadzat 2D objekty do kratkych urovni, kde sa aj tak opakuju tie iste do kola, ci to kreslili "rucne" alebo to pre mna za mna vyfotili na mesiaci, mi je uplne jedno, stale je to ale jednoducha grafika.
        • Aha, protože ve 3D hrách k recyklování assetů nedochází.:) Asi máš problém se základní definicí grafiky.
    • Správně, taky jsem za to, aby se tu recenzenti rozplívali na přímočarými a plochými hrami. Propracovanost je zlo, které se musí vymítit, aby už dál neubližovala hráčům!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit