Přejít na výpis diskuzí
Trestající ruka v Rustu zabanovala přes čtyři tisíce hráčů
12.2.2014 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
nebo jeste dobra hlaska byla ve hre vietcong Mp..jak nakej nactiletej supak.. jsem mistr čr na noze a pritom nas tam vsechny kosil bud tim nozem nebo lekarnou na strasnou dalku :)
-
SERVER BACK TO ONLINE , NEJLEPŠI ČESKY SERVER na RUST 100% ANTICHEAT!!Přijdte si zahrát na náš nový NONSTEAM RUST server XGEN který je opět online v novém kabátě http://www.xgen.4fan.cz/ , má nový anticheat , server je nepřetržitě online a sídlí v nejmodernějším datacentru v Praze v casablance s linkou 1Gb/s , veškeré info jak hru zprovoznit a připojit se je na webu !!!
-
Ach jo dříve šlo projít celou hru s god modem a teď tě za to vykopnou. :-D
-
-
Z dalších mích oblíbených cheatů je ten pro nekonečno munice nebo pro procházení skrz zdi. S tím šlo objevit spoustu skrytých místností.
-
-
Zaloz si svuj server a muzes cheatovat jak chces ovsem na oficialnich/verejnych serverech jakekoliv hry cheateri zpravidla nejsou vitani a tak je to spravne.
-
-
No ono to ani v multiplayru něšlo, vždycky v singlu to už bylo přímo v tý hře. :-)
-
-
-
-
Chtělo by to aby někdo založil server určený pro cheatery *1*
-
Zdravím všechny pokud nemáte ješte originál a nebo ho už máte a nemáte s kým hrát přijďte si zahrát na http://www.rusted.cz CZ/SK non-steam servery s anticheatem a spoustou zajímavých pluginů. Buď si můžete požádat o přidání na server s whitelistem a nebo rovnou začít hrát na serveru bez whitelistu stačí ve hře stisknout F1 a vložit tam net.connect 88.208.111.184:25000 a můžete hrát těšíme se na vás :thumbup:
-
Přijďte si zahrát na servery http://www.rusted.cz jsou dostupné pro steam i nonsteam, pro verzi Legacy i Experimental, bez cheatů a výpadků!
-
-
Ano až na tp že tam pobíhají lidi s aimbotem nikoho to nezajímá a normal má neustálý problém po posledním wipu ukládací doba je přes 1 minutu ale jinak fakt nikdo necheatuje a server nepadá -_-
-
-
Hah..:D a na to že tam jsou admini dementi, co vam dají ban za nic, jen proto, že jim odháníte "klienty" :D a pak ani neodepíšou..Škoda že už není RUST REVOLUTION protože RUSTED stojí fakt za nic. Nedoporučuju ;)
-
-
-
ruster-rust-server.webnode.cz AKTINÍ ADMIN, KITY, ANTICHEAT, SPOUSTA VĚCÍ, KITY, AIRDROP,....... *1*
-
-
Jn, MOD dáva headky přes zeď a když tě raiduje tak se neobtěžuje ani lognout do cubboardu a rovnou staví :DD děkuji nikdy více
-
-
Sry wrong tab, tohle patří k RUSTED.CZ
-
-
-
Coz mi pripomina, jak jsem na jednom wow freecku lital s flyhackem nad mapou, kdyz se do chatu napsala automaticka zprava, ze server ma uberhustej anticheat a kazdej hacker bude okamzite zabanovan. Tak jsem se zasmal a letel dal. *15*
-
-
gayfiltr meli vypnutej *7*
-
tak to seš hustej rebel
-
-
A v COD4 aimbot a P90. Stacilo chodit dokola po mape a jenom vykoukla cizi hlava a aimbot to otocil treba o 180 stupnu a na prvni bullet hodil headku.
Nebo wallhack a no recoil s tezkou snipou. *5* -
-
No to je huuuuustýýýýýýýýý!
-
-
-
-
Ale no táák vy nenávistní, taky se musím přiznat, že v jedné hře jsem podváděl, protože mě nebavilo(neměl tolik času jako jiní) u toho trávit mládí a progres postavy jsem trochu urychlil(tak ze stovek hodin na hodinu jednu :D ). Na pár měsíců jsem byl pánem, borcem světa na výsluní a pak mi šoupli bana hajzli *1* Samozřejmě ale cheaty typu wallhack nebo aimbot a různé nesmrtelnosti to jsou sviňárny co kazí ostatním hru...
-
-
Proto si radši zahraju Dooma, kde ostatním nekazím hru. Dokonce jsem si pořídil i kontaktní čočky, ale na skinnheady to moc nezabralo, alespoň jsem vypadal jak s deseti procenty života. :-D
-
Kruci tady kvete čestnost budu veřejně ukamenován *1*
-
-
A cos čekal, že Tě tu všichni poplácají po ramenou, jaký jsi pašák?
-
-
-
Já se teda přiznám,cheatoval sem v SA ale to mi mohlo být kolik? 6 možná 7 let a ještě sem ani nevěděl co to je MP *1* ,a potom další to bylo už přepisování a to bylo v Total Warech(Rome a Medieval) tam sem chtěl všechny národy. Jinak asi nic,to přepisování bych dělal i dnes protože mě serou to svojí logikou aneb koupím si hru a pak si jí ještě dvakrát zaplatim na DLC *7*