Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrozny, ze? :P
    Spis zminil, ze ted se da retribution poridit na steamu ve sleve za 5EU, takze idealni cas zacit :)
  • Viktor_H
    Tak teda musím uznat, že tenhle výplod je jeden z nejkrutějších autorských přešlapů zde na games. *15*
  • To asi prekladat strejda gůgl :)
  • Teda, takhle nepokrytě si tu nahánět ovečky aby ti zaplatily za měsíc... xD
  • 14 dní, nebo 21 z referálů od hráče :) - jako třeba https://secure.eveonline.com/trial/?invc=d1d3b2fb-7184-4d8b-8e14-7edf076fb0c2&action=buddy

Čas zůstane i po případném zaplacení.
  • Zkus 10 nebo 14 denni trial (nepamatuju si jak ho maji dlouhy). Protahne te uvodnima "tutorial" misema. Je dobre si ale procist nekde na netu nejake tipy pro zacatecniky. Po tom tydnu dvou ziskas hrubou predstavu, jestli mas dostatek casu (a to myslim hodne hodne casu) se EVE venovat.
  • walltar
    Jo trošku mě z té věty bolí mozek ...
  • A nebo je to fakticky blbe zformulovany, respektive po sobe neprecteny :)
  • walltar
    Ovládá se to tlačítkama, které říkají tvojí lodi co má dělat ... orbitovat kolem objektu, letět k němu, držet se od něj ...
    Platí se to měsíčně, ale můžeš za peníze ve hře koupit item kterým to zaplatíš.
    Farmí se tamn stejně jak v ostatních MMO ale farmí se tam peníze protože nez peněz nic neuděláš. Akorát si můžeš zvolit způsob jakým ty peníze vyděláš.

Já sem tu hru hrál přes dva roky a taky kromě těžby, výroby a výzkumu toho moc nevím.
  • Zkusil jsem, pochopil jsem, ze tahle hra me k sobe jen tak nepusti, ale jednou za cas me bavi si o ni precist, protoze je to vzdycky zajimavy. Pres komplexnost, harcorovost a na hrani casovou narocnost, je to zkratka ultimatni vesmira a porad je plny zivota. Jen skoda, ze muj zivot mi nedovoluje se taky zapojit.
  • Trisska
    Asi sem fakticky blbá, ale zaboha se mi nedaří přelouskat tuhle krkolomnou větu. *15*

"Letos se jednoduše bude opakovat stejná věc, jako loni – Dev Incursion, tedy chvíle, kdy CCP zapomene na to, že ve hře být může, ale nemělo by, dělat nějaké velké haló a vydá se dělat, jak to říct jinak, než... bordel."
  • No je to takové zvláštní, jednu dobu mě to lákalo, ale nemohl jsem nají kámoše co by do toho šel se mnou a to mě pak nebaví. Jinak tuším že tam byl nějaký trial, tak si to můžeš vyzkoušet *3*
  • Pro mne je celé EVE online záhada...
    Nechápu jak se to ovládá, z videí na youtube. Nechápu jestli se za to platí měsíčně nebo ne. Nechápu jestli se tam farmí jako v ostatních mmo ... kdysi, cirka 5 let zpátky jsem zkoušel o tom něco zjistit... ale nevím nic :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit