Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smutné je, že keby sa diel točil okolo dvoch dievčat vo veku 30 rokov bolo by hukotu omnoho menej. Smutné. Ja osobne som dostala to, čo som nečakala a v dobrom. Bola to pecka. Škoda len, že veľa ľudí hodnotí epizódu homofóbnym pohľadom a nie ako umelecké spracovanie predlohy. Sama som mala v okolí rozporuplné reakcie niektoré aj nečakané. Ale sakra ľudia je to predsa umelecké dielo, ktoré autor zvládol na jednotku. 

    • No ono nejde o to ze tam sou LGBT.I ve hre bylo dane ze byl na chlapiky.Ellie je prece taky LGBT viz druhy dil hry.JENZE,i kdyz ohlednu od toho ze ve hre je nazivu ze s nim potkate prvniho bloatera(fakt sem se tesil ze bude v serialu a prd),tak rozhodne me nebavi sledovat trictvrte epizody rodinna pouta jak dva LGBTe si zijou na "zamecku",nalejvaj si caj a zalejvaj kiticky,lezou po osbe atd.Na to opravdu zvedavej nejsem a je jedno zda to sou dva postarsi chlupati chlapci nebo dve mlada devcata.To je proste nuda a zbytecnost jen aby se zavdecilo pitomcum v USA.Tohle melo mit dokupy 5minut a bez sexu.I moje zena prohlasila at to prepnu nebo pretocim ze na tohle se fakt divat nehodla(postelova scena)a ze timto se serialem skoncila(a hry nehraje a homofobni fakt neni).Myslim si ze predevsim delka ,nuceni sledovani lezeni po sobe dvou chlapiku a nuda je duvod hejtu na tento dil a nedivim se.

      • Jevo83

        Treba si dat pozor, aby sme kvoli woke garbage nacpanemu nasilu do velkeho mnozstva filmov a serialov, neodsudzovali diela, kde to je spracovane organicky a este k tomu aj umelecky hodnotne.

        Pre mna je ten treti diel uplne masterpiece v tom, ze jednak funguje ako pribeh sam o sebe, zaroven dokresluje dalsie nuansy sveta a jeho vyustenie na konci genialne vysvetluje posun vo vztahu Joel - Nellie. 

        Neviem si vobec predstavit, ako inak by to mali spracovat. Keby to trvalo 10 minut, vobec by nemali sancu vyvolat tu emociu a nebolo by co preniest na Joela a Nellie. Zaroven, ten pribeh fungoval prave vdaka dvojici muz-muz. 

    • uher

      Pokud by to někdo hodnotil homofobním pohledem, tak mu budou vadit i dvě 30 letý holky...

      • Mali by, ale z mojej skúsenosti to tak nie je. Ona sa im ta homofóbia hodí, keď oni chcú. 

        • Sylar

          Jo jo, akákoľvek kritika a hneď sú ľudia homofóbi a rasisti, poznáme to :) Samozrejme že sa nájdu aj takí ale hádzať tam automaticky každého komu sa to nepáčilo je na hlavu. 

          Áno pozerať sa na dvoch chlapov jak po sebe lezú v posteli ma nebaví, hold zastrelte ma asi. Áno, radšej by som, ked uz tak, sa pozeral na dve pekné ženské.  

          Ale uuuplne najradšej by som bol keby tam žiadnu sex scénu nedali, celý ich origin príbeh uzavreli tak v polke epizódy a zvyšok išiel podla hry. Ten tam proste ovela viac pasoval. Toto bolo tak strasne out of place a proste prehnane optimistické a idylické

          • Kverulant

            Žádná sex scéna tam nebyla (pokud považuješ líbačku a chlápka lezoucího pod deku za sex scénu, tak jsi asi ze slušného kraje).

            Ono je asi těžké nepovažovat někoho za homofoba, když mu vadí ve filmu nějaká muchlovačka dvou chlapů a musí se z toho někde vypsat. Když se díváš na nějaké krimi a píchá si tam feťačka na WC jehlu do žíly nebo se lámou prsty při výslechu, tak asi taky nejdeš někam psát do komentářů, jak si kriminálníci radši mohli popovídat u kávy bez násilí.

            • Sylar

              Neskoro ale predsa...

              Ok, nie je to  "sex scéna" - tak si to zameň s "posteľovou scénou" a skús tentokrát reagovať aj na zvyšok komentára namiesto toho aby si si vybral jedno nešťastné slovné spojenie ty chytrák :)

            • On je z Oravy. Rodičom pravdepodobne vyká. 

              • Sylar

                Reakce na příspěvek:

                Podľa seba súdim teba, čo?

  • OsamaBinBowlin

    To je teda umění. Tohle nebyl Bill, a už vůbec ne Frank. To byla čistá propaganda, a ve srovnání s tragickým a smutným příběhem ze hry mezi něma to bylo hrozné. Kde je to drama, konflikt, nebezpečí a tragédie... Ze všech vedlejších postav z TLoU tohle byl ideální matroš na epizodu do seriálu, a oni z toho udělají tohle. Reprezentace na úkor kvalitně napsaných postav a příběhu. Hlavní charakteristika je že je to pár, žijící v divné utopii uprostřed apokalypsy, všechno je perfektní, mezi něma je to naprosto ideální, a toť vše. Působilo to nerealisticky, umělé, vynuceně. Herci si myslím že byli fajn, hlavně Bill, škoda že to ale nebyl *Bill*. Nevadí mi změny oproti hře, pokud dokážou napsat svůj zajímavý osud těchto postav, ale tohle byla urážka.

  • Jevo83

    Musim povedat, ze po niektorych recenziach na imdb som sa tretej casti bal, a ked TO zacalo bol som rozpacity. Ale to, ako citlivo a minimalisticky to natocili a zahrali....absolutny respekt, jeden z najsilnejsich filmovych zazitkov poslednych minimalne mesiacov a asi aj rokov

  • Přemýšlím co o třetím dílu napsat, aby mi to nesmazali. Tak asi nic no😀

    • Vďaka

  • KronosDeret

    Málokdy se mi stává, že bych po nějakém seriálu nemohl usnout. Po prvních třech dílech Last Of Us jsem měl teda problém. Nejen ta blesková hrůza toho konce světa, beútěšná špína toho co přežilo, bodyhorror prorůsajících hub, ale nakonec ještě zcela dospělý obraz vztahu dvou mužů, bez sklouzávání ke stereotypům, kteří po konci všeho najdou svůj život. Skvělé.

    Těším se nejen na zbytek seriálu ale i na PC verzi, kterou si zahraju o to radši.

    • Broecz

      Věř mi, že hra je o hodně drsnější a temnější než seriál. To je podstatně moje největší výtka vůči seriálu. Vždyť i Joel v něm zatím působí spíš jako "hodný být trochu mrzutý strejda" než jako zatvrzelý a sobecký prevít, kterým je ze začátku hry. Na druhou stranu je to asi záměrně, protože seriál bude poměrně krátký a nebyl by čas, aby Joel přirostl divákům k srdci tak jsi ve hře, kde vše vidíte jeho očima. 

  • TolarCZ

    Naprostý souhlas. Překvapuje mě, že to takto Pavel vidí, jako redaktor dle mého skromného názoru hezky zraje :)

    Přesně tohle od post-apokalyptického seriálu čekám, emoce, zaměření na vnitřní příběhy, postupné odkrývání začátku a průběhu nákazy a její gradace. Je to trochu nevděčné, protože mladá generace čeká seriál nabitý akcí právě ve stylu The Walking dead. Jsem rád, že se tvůrci nebáli vydat jiným směrem. Akce k tomu patří, ale hezky smysluplně zakomponovaná do příběhu jako tady - prosím, jen tak dále.

    Za mě 3. díl totální emocionální pecka.

  • Hodina a něco se třetím dílem seriálu utekla zase jak voda. Mini příběhy dokreslují příběh přesně jak jsem si představoval. Jen škoda, že nezachovali herní způsob šíření nákazy. Ať už ten seriál ukončí, nikdy by me totiž nenapadlo, že se budu, jako pracující člověk, těšit na pondělí :D

  • 1.)  Cely diel zase nebol len Frank a Bill. Tomu venovali tak 40 min. A to natlačili 16 rokov. Prestrih scén mohol byt lepší a nezačínať útokom v noci. Ja som nestihol sa do postáv vcítiť a už bum bum prešla dekáda. 

    2.) Homosexuálny vzťah ma nevyrušuje a nie je tu vulgárny ako mnohí popisujú.  Pomohlo by mi aby som prežil viac romantickú pointu ako homosexuálne orientovaný muž ? Neviem, možno. Aj napriek tomu toto Medisonské mosty neboli. Tam som prežíval oveľa väčšie napätie, že  odhalia neveru Meryl obyvatelia mesta ako tu z nakazených.  

    to, že ale píšem vôbec komentár ma skôr utvrdzuje v tom, že to vo mne niečo zanechalo a núti ma si to pozrieť do konca a dúfam, že nie raz. 



  • Gulivera84

    Jako me teda uz po 3. Dilu American Gods neprekvapi uz nic, dzin s .... , Jinak pribeh Billa a Frenka se mi libil, fajn prekvapko, takovej mini pribeh,  hned sem si rikal jak je to super jak se tam opevnil.... Fakt dobry ....


  • houmrhoumr

    ron "bring me all the bacon" swanson

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit