-
Jinak dle ajchů to vypadá že tam bude ježdění alá gta protože tam jsou ajchy ''řiď všechny auta ve městě'',''najezdi X kilometrů''.
-
-
Už vidim jak komisař vyráží okýnko u zaparkovanýho auta a po chvíli kosí lidi na chodníku. :D
-
prosimte... uz NIKDY nerikej achievementum ajchy jo ?
-
-
Pěkný trailer!Na hru se těším. *4*
-
Myslim ze se ti to zdá.
-
Zdá se mi to... nebo od prohlášení, že tato hra nebude pro PC, rapidně klesl o tuto hru zájem? *4*
-
-
Pokud mluvis o zajmu ze strany ctenaru games.cz tak myslim, ze se ti to nezda :( Ale celosvetovy zajem o hru urcite neklesl :)
-
-
Presne tak.
-
-
Konzolisti, já proti vám nic nemám, tuhle hru vám závidím, taky jsem se na ni těšil, když sem myslel, že bude ještě na PC. Ale do té doby byl každý článek plný komentářů a od doby, co je hra oznámená jen pro konzole tak je to pěkná slabota... jenom na to upozorňuji, nic proti vám... *3*
-
-
Já bych kvůli tomu pořídil i Xbox, jenže bez češtiny a tady bude kladen asi velký důraz na příběh.
-
-
já myslím, že to nakonec bude i na PC, ale později... takže bych s tou konzolí tak nespěchal...
-
-
-
Heh :P jo no zajem piratu :))
-
-
nebo fakt ze PC je nerozsirenejsi platforma? Nooo chvilka zamysleni a... uvidime k cemu dojdes.
-
heh hlavne ze xbox se pirati uplne lehce :D:D:D:D:D
-
Co to meleš? Jestli ty náhodou nebudeš ten největší pirát, když si tak chytrý!
-
-
asi tak... *1*
-
-
-
Zdá se mi to nebo si stejnou větu už zde napsal po padesátý? :D
-
-
ne nezda se ti to *4*
-
-
zdá.
-
-
Videl jsem dobre v te restauraci Waltera Bishopa z Fringe ? *4*
-
-
A hlavní hrdina hraje celkem důležitou roli v seriálu Mad men a ten týpek u stolu v restauraci hraje ve spoustě mafinánských filmů. Je tam hodně známých seriálových herců.
-
Taky jsem v jednom traileru zahledl "Matta Parkmana" z Heroes :)
-