-
ne nezda se ti to *4*
-
Je to tak, no. Na jednu stranu ty ksichty a extrémně detailní textury důkazů (třeba zbraně s výrobními čísly) a na druhou stranu to všechno obklopuje takově nějaké humpolácké prostředí.
Osobně věřím (a doufám), že ta hra bude natolik super, že ta grafika půjde oželet a vizuální dojem zachrání styl, atmosféra, animace a nějaké ty postprocesy. -
Já bych kvůli tomu pořídil i Xbox, jenže bez češtiny a tady bude kladen asi velký důraz na příběh.
-
heh hlavne ze xbox se pirati uplne lehce :D:D:D:D:D
-
prosimte... uz NIKDY nerikej achievementum ajchy jo ?
-
No flame boys obzvláště konzolisti :-) Upřímně je mi jedno na jaké platformě se hraje ale teď mám asi halucinace.
Je super, že z animace ksichtů se dá vyčíst i včerejší prd v koupelně ale sakra policejní odznak ve tvaru kvádru s texturou? Pokud nepočítám pokročilé animace tak ta grafika vypadá neuvěřitelně odpudivě (a to nejsem zastánce extrému 3-SLI 580GTX a poslední dobou hodně diskutované Crysis 2 mi skvěle vyhovovalo). Jediná pohledná scéna byl záběr ze strany při automobilové honičce, který mi připomněl Mafii 2. Ale všechno ostatní je prostě ošklivé, umělé, plastové já nevím jak to správně vyjádřit. Opravdu se mi ta hra po grafické stránce vůbec nelíbí ale kocept je skvělí a věřím, že hrát se to bude výborně. -
Konzolisti, já proti vám nic nemám, tuhle hru vám závidím, taky jsem se na ni těšil, když sem myslel, že bude ještě na PC. Ale do té doby byl každý článek plný komentářů a od doby, co je hra oznámená jen pro konzole tak je to pěkná slabota... jenom na to upozorňuji, nic proti vám... *3*
-
to je pecka. mit ps3 tak uz objednavam. skoda ze to sony nechce pustit na pc... a co ta kovbojka? bude nebo nebude?
-
Kuli hrám jako je L.A.Noire či RDR mám chuť naběhnout do nejbližšího shopu a tu krabičku k televizi si koupit! Ale já zůstávám věrný PCčku, alespoň do nové generace.
-
asi tak... *1*
-
Co to meleš? Jestli ty náhodou nebudeš ten největší pirát, když si tak chytrý!
-
Heh :P jo no zajem piratu :))
-
Jinak dle ajchů to vypadá že tam bude ježdění alá gta protože tam jsou ajchy ''řiď všechny auta ve městě'',''najezdi X kilometrů''.
-
Zdá se mi to nebo si stejnou větu už zde napsal po padesátý? :D
-
zdá.
-
Pěkný trailer!Na hru se těším. *4*
-
Myslim ze se ti to zdá.
-
Zdá se mi to... nebo od prohlášení, že tato hra nebude pro PC, rapidně klesl o tuto hru zájem? *4*
-
Taky jsem v jednom traileru zahledl "Matta Parkmana" z Heroes :)
-
Videl jsem dobre v te restauraci Waltera Bishopa z Fringe ? *4*