Přejít na výpis diskuzí
Třetím poradcem v Dragon Age: Inquisition je diplomatka Josefína
9.7.2014 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Jo, dozvěděli jsme se, že Elfové opravdu neumí létat *1*
A já jsem zcela přesvědčen... V rámci šetření koupím retail a následně Deluxe upgrade *1* -
tak to jo, ale takhle se PC hráči nálepky notorických wárezáků nezbaví
-
Jen vtipkuji.
-
Dragon age 1 bylo pro mě zjevení. Super příběh, postavy, a hlavně gameplay. souboje atd. alespoň se to blížilo starej škole rpg.
dvojka už byla jen kopie mass effectu. kombíčka, kombíčka a pohled z třetí osoby. hlavně ty souboje byl totální paskvil, kdy se nepřátelé donekonečna spawnovali odnikud a když si to člověk chtěl dát na těžší úroveň, nikdy nemohl tušit, kolik se naspawnuje panáků navíc a tak si rozvrhnout aoe a cc... trojku si asi zahraju, přeci jen, univerzum se mi líbí, jen škoda, že z perfektní jedničky během dvou dílů udělaj komplet jinou hru. bych se nedivil, kdyby se z toho po pár dílech vyvinula hacknslash/diablovka.. -
Doufal jsem v Morrigan .. *13*
-
Já jsem s tímhle spokojenej
-
Protoze hype. Bohuzel zacinam mit silnou obavu, ze to bude stejna sragora jako dvojka...
-
Josefína! Kdybych měl dceru, pojmenuji ji přesně takto. Vždycky bych na ni volal: "Pepino".
-
Čím víc dostáváme informací. Nu tím víc se začínám bát o jaký paskvil půjde.
-
mluv za sebe, já si to koupím, ale nebudu předobědnávat a počkám na slevu, v zátoce ani jinde nestahuju ani "na vyzkoušení" - oblíbená výmluva pirátů
-
Bioware velmi pěkně dělá marketing, fanoušci jsou nahžavení, nové informace jsou vypoštěny po malých kouscích, tak aby se o DA3 soustavně mluvilo až do jeho vydání, předprodeje běží...
Myslím, že marekting dělá velmi dobrou práci.. -
https://www.youtube.com/watch?v=WdXvFEEBZeo#t=412
-
nevim proč maji všichni tak hnusný ksicht, ženy vypadaji jako muži a naopak wtf
další vec bioware neumí psát kvalitní príbeh, je to jen rádoby epicke cosi , treba takovej obsidian, ten umí psat pribehy -
Ty nemáš srdce *11*
-
Smrt Tali byl jeden z nejlepších momentů ME *14*
-
Tak á máme je všechny pohromadě teplý bratří, i o trochu chladnější lesbí. Pokud mně minulé díly moc neoslovily a RPG nehraju, toto si už jen kvůli těm rozličným charakterům, zahrát prostě musím. Bez debat... tady není o čem dál diskutovat. *3* jednoznačně Must have! ( aspon z Pírtopíír).
-
Přesně. Vždy jsem zodpovědný za své volby ve hrách...
Ale když Tali skočila z té skály, následovat reload rychlostí světla.
Protože bez Týmu Dextro to prostě nemá cenu! :-D -
Pravdou je, že jsem to tenkrát tolik nesledoval. Nicméně pointy jsem snad svým příspěvkem dosáhl :D
-
Tak tos asi neměl internet, vyspoilerovaná Wynne byla dávno před vydáním *1* I tady na games o ní psali, jestli si dobře pamatuju.
-
Někdy jsem docela rád, když je aspoň ikonou nastíněno, o jaký typ odpovědi jde. Jednak někdy nestačím koukat, co to ta má postava mluví (zkrácený výběr byl od reálné odpovědi dost vzdálený); druhak nikdy nezapomenu na to, co se stalo, když jsem jednou vybral nevinné "glass him". Předpokládal jsem, že si přiťukneme sklenicí, ne že ho vezmu sklenicí po hlavě :D
To byla sice moje blbost, že jsem použil intuici a neověřil si překlad, ale stejně :D
Pochopitelně když je výběr přímo to, co postava řekne, případně když zkrácené verze opravdu odpovídají (což jsem nikdy nezažil), tak jsem raději, když je to bez "nápověd" :)