Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bude v krabici i kotouč nebo jen papírek s cd-klíčem a odkazem, kde stáhnout klienta?

    Jinak kotouče už mi vůbec nechybí. V notebooku už ani nemám mechaniku a představa kolik by fyzicky zabrala moje Steam knihovna, tak bych to asi neměl kam dávat :)

    • patrik-hajda

      Limited Run Games právě vyrábějí disky a cartridge. Taky mám notebook bez mechaniky, takže PC verze pro mě nejsou relevantní. Ale zrovna včera jsem musel využít externí mechaniku, abych se vůbec dostal k první Mafii, kterou nepotřebuji mít navíc digitálně... 

      Za mě je prostě fajn mít možnost koupit si krabičku se hrou a ne jen klíčem a je super, že existuje vydavatel obstarávající fyzické kopie menších her. Ale jak říkáš, prostor není nafukovací, a proto kupuji krabicové verze jen u jedné-dvou velkých her pro PS4/Switch ročně.

      • Já nedávno narazil s prvním Assasinem, naivně jsem si myslel, že to nějak dostanu do Uplay knihovny, ale zjistil jsem, že česká krabicovka nemá žádný cd-klíč. Nicméně jsme to pak rozběhnul a zjistil jsem, jak zrádná je paměť, od vydání jsem to už nehrál, ale ta hra vůbec nezestárla dobře, navíc to šílené ovládání na klávesnici.

        • patrik-hajda

          Souhlasím, k prvnímu bych se už nikdy vrátit nechtěl a to ovládání si dobře pamatuju, chtělo to hodně prstů :D. Ale dvojka by na tom mohla být mnohem líp.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit