Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O iluze o perfektní německé železnici jsem přišel už dávno. Taky služební cesta. V Drážďanech nám ujel přípoj (vinou ČD) a na informacích, kde jsme se chtěli doptat, jak dál, nikdo neuměl anglicky (naštěstí jsme s kolegou pár německých vět nakonec dohromady dali). Při cestě zpět pak někde za Berlínem vypadlo zabezpečení tratí a z toho vznikla více než hodinová zpoždění, totálně přeplněné vlaky a v nich ucpané záchody. Pravděpodobně jsme měli jen smůlu, pak už jsem v Německu vlakem nejel a průšvih se může stát všude, ale zážitek docela silný.

• jako návštěvník prvým rokem, jsem si Gmscom užil řádně. Zamrzela akorát horší navigace skrz haly, v případě některých krytých stánků nevědomí jestli půjde o playtest nebo showcase (člověk strávil čas v dlouhé frontě jenom aby zjistil že se jedná pouze o krátký trailer (Silent hill f)) a celkem nepřehledná apka která často taky padala když chtěl člověk najít bookmarknutý studia.

koncert Witcher3 super, jenom jsem měl dojem že hala moc zvuku neprospěla a některé zvukově výraznější pasáže až příliš tahaly za uši.

dal jsem pouze dva dny + koncert Witcher3, nedovedu si představit jak vyždímaný bych se vracel po plných 4 dnech. Na druhou stranu z toho co jsem chtěl vidět a vyzkoušet, jsem zvládl zhruba 60% (to jsem musel komplet skipnout eventy), takže 4 dny na kompletní prošmejdění jsou optimální, ale nohy budou bolet řádně.

jo, a trochu mě překvapily výtky k DB, jezdil jsem směrem Bonn a přišlo mi že bez zpoždění a problémů. pravda ale je že jsem z výstavy vylezl vždy až v 8 večer a sháněl něco k zakousnutí, když už byla většina návštěvníků pryč - takže jsem jezdil spíš okolo 9 hodiny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit