Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kissino81

    Přicestoval jsem Darthomir a hru odložil.MOmentálně mě nezajímu.A to Kashyku,kdy jsem hlavně na začátku světa prožíval extázy, při prolejzání AT-AT.Hra zazářila jako supernova a konec.Chybu jsem udělal, když jsem hru koupil bez přečtení recenze a informaci o jakou kategorii jde.Ale to bylo mou nadržeností na hru z tohoto světa s dlouho singl kampaní.Dark souls mě celkem bavily,ale ten svět Star Wars mi do toho nesedl.

    • Jack 2.0?

  • Já teda nevím, ale Uncharted, ale třeba i takový Tomb Raider zvládl všechno lépe včetně té grafiky již před mnoha lety. Kdyby to nebyl Star Wars, tak by o to nikdo ani nezavadil.

  • Jak Fallen Order předběh svojí dobu? Teda takhle, velmi příjemně mě to překvapilo a bavil jsem se víc než dobře, ale. Souboják osekaný Sekiro bez možnosti sejmout libovolnýho soupeře jednou ranou, pokud se vám podaří mu rozhodit postoj. Postup lokacema je snad víc Uncharted, než samotný Uncharted. Hrátky se Silou jsou sice sranda, ale Kyle Katarn toho uměl o dost víc než Cal už nějakejch 20 let zpátky. Boss fighty jsou fajn, zvlášť když dojde na duely se světelnejma mečma, ale v zásadě platí to samý, co u soubojovýho systému obecně. Level design taky neni nejhorší, všechno se to postupně hezky propojí, ovšem opět, nic novýho pod Sluncem. Takže ve finále Fallen Order pouze kombinuje prvky, který udělal někdo jinej před tim a líp...

    • Ono to slovni spojeni predbehla dobu zde neni uplne nejidealnejsi, protoze si ho obvykle spojujem s necim, co vestina doceni az za par let. Tady mel proste jen autor na mysli (alespon tak to chapu ja a souhlasim s tim), ze technicke limitace nynejsich konzoli se projevily do designu hry ocividnym zpusobem, ale ani to nestacilo. Takze hra na konzolich bezi jaks taks a asi by bylo lepsi, kdyby vysla az na dalsi generaci s tim, ze by se ty okate nahravaci obrazovky a jine ustupky daly omezit, ne-li odstranit. Samozrejme 100M PS4 je hracska zakladna, kterou si maloktery publisher necha ujit.

  • Ale jo mě to baví. Možná mi tam ten souboják úplně nesedí a kamera mu vůbec nepomáhá ale je to sranda. Poprvý od JK něco, kde si člověk připadá aspoň trochu jako Jedi. Sice jako Jedi ňouma ale co už. Není to dokonalý ale jako základ pro další hry dost slušný. Za mě palec hore a těším se na pokračování.

  • Daver

    Fallen order je nejlepší SW hra co vyšla od dob, kdy EA dostala lukrativní smlouvu na licenci. Za mne je to prostě smutné, že taková hra je tolik chválena. Jak se říká mezi slepými, jednooký král. A to je přesně Fallen order.

    • SWTOR je lepší. Je to Wowko ze světa SW a objektivní fakt je, že wow má hratelnost (z hlediska MMO) vyšperkovanou. A minimálně základní kampaň za postavy (do 50lvl) je na velmi dobré úrovni, lze hrát singl a mj. je to F2P.

      • Derp_1337

        Jo, SW: The Old Republic je vynikající hra, aspoň teda základní obsah (do toho lvl 50).

        Ty datadisky, které přidali vyšší levely, už jsou spíš takový nadprůměr.

    • Morlang

      přesně

    • clovicekO

      Líp bych to nenapsal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit