Přejít na výpis diskuzí
Tři různé edice Assassin’s Creed: Revelations pro ČR
27.6.2011 | Petr Poláček
19 příspěvků
-
Ale tu nejlepší Animus edition s encyklopedií je nutno objednat mimo ČR.
-
Kdyby náááhodou někdo strašně moc toužil po Assassin's Creed: Bratrstvu, tak nabízím originál CZ Kodex edici (krásná limitovka) + extra dárek navíc: hrníček na kafe s potiskem k této hře + jednu starší hru dle libovolného výběru (Vietcong / Splinter Cell 2 / Silverfall apod.). Kdyby měl někdo zájem, nechť mě kontaktuje na sepulcore@email.cz
Odpovím na všechny otázky, zašlu fotografie. Zájemci se také můžou podívat zde:
http://aukro.cz/assassins-creed-brotherhood-kodex-edice-cz-nova-i1680806299.html
*3* *4* -
Seria AC je vynikajuca klobuk dole, Ale taketo pokracovanie sa mi teda moc nelubia .Mala to byt trilogia. 3ma vynikajucimy dielmy by hra ostala legendou...ale taketo veci uz vydavatelov nezaujimaju. A bez vydavatelov mozu ist vyvojari do ..... lebo ich musia posluchat. Takto moze este vyjst 10 vseliakych AC s roznymi podtitulmy pokial to bude davat kese a ked to uz ludia okaslu potom to padne do zabudnutia ze to bola kedysi taka dobra hra. Ale vydavatelia uz davno budu mat novu dojnu kravicku. Uvidime.....ale ja to moc ruzovo nevidim :(
-
Jenom aby to nedopadlo jako PC sběratelské edice F.E.A.R.3 a Deux Ex 3.
Tam byly tyto edice zrušeny. U F.E.A.R.3 byl prý důvod menší zájem u Deus Ex 3 nevim proč.
Hlavně, že na konzole sou. Pořádně mě to štve. -
Me jeste ceka Brotherhood takze na tento dil prijde rada az kolem 599,- kc, takze cena zakladni verze me netrapi. *6*
-
Začíná to připomínat Windows, v budoucnu to bude vypadat asi takhle: Assassins Creed Starter (obsahuje Tutorial, jednoduchou flash grafiku a základní zvuky, hrdina umí chodit), AC Home Basic (obsahuje první polovinu sekvencí, vylepšenou grafiku a dvě hudební linky, hrdina umí skákat), AC Home Premium (obsahuje všechny sekvence, grafiku v plných detailech a kompletní soundtrack, hrdina umí lozit), AC Professional (obsahuje možnost využívat všechny bojová komba, koně, prostitutky a plnou podporu všech možností parkourového pohybu), Ultimate (již předem obsahuje všechna DLC včetně brnění pro koně, hrdina umí létat) a nakonec speciální verze Enterprise (obsahuje Tutorial, všechny města pro sandbox hraní, ale žádné příběhové sekvence, ty však lze stáhnout jako DLC, hrdina se umí rozhlížet, další pohyby lze stáhnout jako DLC) a všechny se dělí na verze plné a na verze N, které neobsahují příběhové animace.
The choice is yours! -
-
tak to by asi borci museli nejdřív udělat ultimátní DRM kdyby chtěli přijít s podobnejma ochcávkama:))
-
-
Hmmmm na Xzone, prodávají tu spešl verzi za 1999,-KČ. Doufám že to dají dolů, protože jsem si to předobjednal :(
-
Podle me PC vyjde stejne u Brotherhood uz si vyskouseli jak to poradne udelat na PC a tak ted nebudou mit problem to udelat znova a rychleji kdyz uz vi do ceho presne jdou
-
-
Promiň, ale po 3 odkladech doufat, že to TEĎ vydají souběžně s konzolovýma verzema...
-
-
Že bych o Vánocích ždímala na sběratelskou? :P
-
To je ždímačka ten Assasin, 2 hry během jednoho roku, to už ani CoD nemá takovou rychlost.....
-
-
Je to jedna hra za rok. To že to na PC opozdili to nemění. A možná šoupnou pro PC i tenhle díl, takže to vyjde.
-
Brotherhood bolo dost ryzovanie penazi,uvidime co bude z toho Revelations,ale kazdopadne na tom robi nejaker kvantum ludi,takze nejake kratke alebo tak to nie je ale moc napadov v tom Brotherhoode teda nebolo.
-
-
no mnoho ich nebolo, ale mne pri tejto hre nejde ani o tu inovaciu novymi napadmi mne by nevadilo keby vsetky diely robily uplne ako prvy diel, mna tu zaujima pribeh, ten je pre mna dostatocnou motivaciou si zahrat aj revelations, skratka chcem sa dostat na koniec tomu vsetkemu, zaujima ma co vsetko si na nas este prichystali, a je tomu nejak tak ako s mass effect, je my jedno aj ked uz budu RPG prvky ignorovane, zaujima ma ako to vsetko skonci, a urcite ju hrat budem, nech dopadne v recenziach akokolvek, to same u AC revelations, takze asi tak, a myslim si ze nie som sa kto takto premysla
-
-
Tak je mam AC rad,ale pribeh tam nie je vobec ziadny,cele to stoji na tej konspiracnej teorii Assassinov a Templarov ale ziadna zapletka tam nie je,jasne tiez ma zaujmalo ako to cele je ale po konce dvojky sme sa v podstate vsetko podstatne o tejto ''konspiracnej teorii" dozvedeli a uz akurat musime zistit ako to skonci,Brotherhood bol proste pre mna moc side Questovy,aj ten ''hlavny'' pribeh,ktory bol vo vsetkych troch dieloch akurat o tom,ze najdes nejakych mighty borcov,ziskas informacie,zabijes,prenesies drsnu hlasku na konci a posunies sa dalej bol dost okresany,nebola to zla hra(Brotherhood)bola urcite rozsiahla,pridala nejake nove prvky(uz by s tym mali prestat,4 strelne zbrane su az az) ale prislo mi to,ze ten diel tam nemal byt.
-
-
-
Zase nepřeháněj Cod nemá ani tu kvalitu! ... :)
-
no jo ale na CoD dělaj na střídačku 2 studia (teď už jim pomáhá i třetí) a na revlations dělá 6 studii
-