Přejít na výpis diskuzí
Tři způsoby, jak se přednostně dostat do The War Z
5.10.2012 | Adam Homola
43 příspěvků
-
Už jen to ,že kdo si víc zaplatí bude mít více výhod to vypadá , že to bude stát za prd a to nemluvím ještě o těch videích , kde se vůbec zombíků bát nemusím....si počkám na DayZ
-
-
dayz se blíží... Už se těším (:
-
Za vic penez dostanes fakt dost super odznak na forum, ktery je tak akorat k nicemu a muzes jim v alfa verzi pomahat ladit bugy, to za ty prachy stoji ne ? :-) :-)
-
-
Podle těch videí co vypustily mi připadá že zombíků se nebudem muset skoro bát, spíš jen taková kulisa tam *7* Jo v DayZ, to sou vždycky nervy, abych nemusel uprostřed města vystřelit. *9* Navíc aby chtěli za přístup do bety po 20tym říjnu 70$ za "legend" odznáček? Tak kde to sme... *15*
-
-
war-z je nejaka parodie? :D co ma znamenat v tom videu to skakani z budovy, pohodicka...
-
Keby cely DayZ a Arma 2 malo normalne ovladanie a nie ako hra z roku 5, cize mohol by si ako normalny clovek strielat za behu z pistole a zbrane, tak by si sa tych zombikov bat nemusel...So zombikmy v Dayz ziadny strach nejde, pokial mas naboje, srach ide z ludi *7*
-
-
strach pojde aj zo zombiekov v standalone kde budu mat lepsi pathfinding, municia bude vzacnejsia a bude ich viac a inteligetnejsi - rychlejsi(nebudes sa s nimi nahanat 20km) budu rychlejsi ako ty no len o trosku. cize utekat im budes moct nejaky cas ale po urcitej vzdialenosti ta dobehnu(info je z origo dayz fora)
-
"cize mohol by si ako normalny clovek strielat za behu z pistole a zbrane"
LOL! je to simulátor, ty koni. Už jsi někdy zkoušel střílet třeba ze samopalu vz. 58 i jen za chůze? Netrefíš půlmetrový terč (člověk) ani 30 metrů, to ti garantuju. Ani s pistolí to není žádná sranda. Holywoodské pohádky neradno přenášet do reálného světa. -
-
to vis to jsou ti vojensti poradci odchovani na COD a hollywoodu, presne strileni za behu nebo pohybu. LOL. Uz jenom cekam kdo napise proc neunese tunu zbrani a munice protoze to bylo v codku a to je podle realu
-
-
Jaj, menil som zmysel vety, zo zombikov..
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=sLtNS3caHLI *7*
-
-
kouzelné video... Chemlight green, WarZ, atd atd... ať mně borci netvrdí, že to není většinová kopírka....
-
tie naskriptovane a nahrate videa su.... trololo :-D.
-
-
-
Kde jsou ty doby, kdy beta byla zdarma, at maji lidi sanci okusit na vlastni kuzi wo co go?
Zadarmo bych betu/alfu prubnul,ale takhle je to no go. -
-
Mechwarrior Online je taky zadarmo, ale fakt nevim kolik lidí přibíraj.
-
-
Ten mi ani nepřipomínej, já mám na něj docela chuť, poslali mi, že jsem byl přivzat do bety, pak že to byl omyl, ale jako omluvu je mi beta zpřístupněna a dodnes se snažím zaslat si na mail reset link, a nic mi nedojde (samo ani do spamu) a přitom bych to tak rád testoval :)
-
-
dřív! *7*
-
-
ale prd, i teď jsou u řady her bety zdarma. z poslední doby například Shootmania, která mi dorazila na mail na měsíční betu.
u WarZ něco smrdí, osobně té hře velkou životnost nedávám. -
-
bodaj by nesmrdelo ked to je len preskinovane war inc a skopirovane vsetko co sa da z dayz(este aj zasobniky (stanag) sa tam volaju rovnako :-D ciste kopirovanie). a do toho veci ako pay to win, safe zone, trapne zbrane(ziadna balistika, cod styl pew pew) z tych naskriptovanych videii som videl tak 3 zombikov co nereagovali vobec na nic. atd atd.
-
-
Tak ta reakce zombíků taky není věc úplně jednoduchá .... oči vypadnou, uši vyhnijou, nos se ucpe a co potom chudák takový zombík má dělat?
-
Ehm, k těm zásobníkům, oni se STANAG jmenují v reálu, tak nevím co by si jako ve WarZ měli vymýšlet nového.
Ale jinak jsi to shrnul celkem přesně. -
-
zabudol som dodat ze si este budete za real money mohli kupovat jedlo, zbrane, vsetko...tak to potom kde je ten survival. proste odpad *11*
-
-
-
já tím chtěl říct, že se platí za dřívější přístup k betě, která jinak bude otevřená.
A jo, taky mi WarZ smrdí. -
-
Ještě aby nesmrdělo, vývojáři od začátku lžou jak když tiskne.
-
-
no právě. ale to už je holt na zákaznících, aby je vypleskli nezájmem. o exklusivní přístup do bety, o mikrostransakce i samotnou hru.
-
-
-
-
-
-
Takze im hru otestujem, poradim co je dobre co zle oni na tom zarobia a este im za to aj zaplatim 70? Chapem to dobre?
-
-
nemusíš, pokud nechceš, do bety se dostaneš tak jako tak.
Jen monetizují exkluzivitu, byť za ní nic není. To není nic proti ničemu. -
a jako poděkování Ti dají na fórum obrázek sheriffské hvězdy a nick Ti bude zářit, aby Tě ostatní náležitě viděli. No není to skvělé Horste? Je to skvělé a to se vyplatí...
-
-
Zatimto vypada jako mix her splácaných dohromady za víkend. Zkusim betu přes pozvánku a pak se uvidí. Zatím si budu mlátit lidi na chivalry a v klidu čekat na dayz. Neví někdo zhruba kdy by měl vyjít?
-
-
DayZ zhruba do konce roku, ovsem jako alfa na arma engine z Take on helicopters.
Nekteri lidi tajne doufali v engine z Army 3,ale to bysme asi chteli moc :).
-
-
pre zaujimavost:
http://imgur.com/a/SvNg5
http://imgur.com/a/s5DnP
nepotrebuje komentar. -
ZKLAMÁNÍ ROKU. Hra samotná toho moc nenabízí a přeplněné servery se hemží nasranými hráči, pro které jedinou zábavou je vychutnávat se navzájem. Takže ten komu se nechce utrácet další desítky dolarů za slušné vybavení aby mohl zkusit obstát v konkurenci, toho okamžitě po každém respawnu čeká hádejte co. Jede HEADSHOT za druhym. I tak je šance na přežití mizivá, nikde se nechováte - pánbůh a nightvision vidí všechno. Á, zase HEADSHOT. A pak samozřejmě znova utrácet, s každym headshotem přijdete o všechno. Takže prosím dejte těch 25 dolarů raději nějakému homeles, budou vánoce a budete z toho mít aspoň dobrej pocit.
-
Ked bude Dayz vyzerat takto tak vam pobozkam nohy :D http://thewarz.com/img/City.jpg
-
Po zkusenosti s SWTOR, uz zadne predobjednavky a prednostni pristup do hry nechci.Pockam si na plnou hru a na recenzi.
-
:D když jsem poprvé slyšel o the warz, tak jsem si říkal "Super, aspoň nějaká slušně vypadající hra co mě zabaví do plné verze dayz" ale jak to teď vidim, říkam si " Na tohle jsem se těšil?" Tolik peněz vysolit za pomáhání jim odbugovat hru :D né fakt díky, celý mi to přijde jako CODečko s předělaným vzhledem a danýma zombiema aby mohly říkat, že je to zombie apocalypse hra :D .
Vim že to je asi hodně velký hate :D , ale bohužel jsem se nechal unýst a čekal jsem více než jsem měl ( a to myslim o dost více, jako např. new dayz) , ale jak rostly informace tak to zklamání bylo vetší a větší :( . Aspoň jedno pozitivum to má , ty code hráči si na to půjdou řádit, už jen kvůli pro ně snadnějšímu ovládání a na dayz zbydou ty normální hráči :) .
PS: omlouvám se za chyby, ale pravopis není moje silná stránka :( -
-
:D nehodnot alfu, bolo dobredu povedane ze su si isty na 99% ze v hre budu bugy a na 80% ze budu mat problemy so serverom, tyzden po release alphy je hra suprova a je lepsia ako dayz...
-
-
Já jsem taky nemyslel bugy :D, ty jsou i v dayz a nevadí mi to, ale docela mi vadí, že se na to koukáš tak máš pocit že hraješ dayz s tím co chtěly ti COD hrači, což mi fakt moc nevyhovuje ( spíše se mi libí ten simulator jak je v dayz.
-
-