Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm tenhle level mi trval tak čtyřikrát dýl ...
  • Samozrejme ze mame, XMoto :) (xmoto.tuxfamily.org)
    Kdysi davno jsem hral Elmu, ale vyvoj skoncil a tohle je ted nekolik let to nejlepsi, co si jde na PC zahrat. Mam tam i nekolik svetovych rekordu :)
  • Kdyby někdo měl tipy na jiné klony Elmy na PC, tak beru :)
  • Konzolisti zadavte se *16* *1*
  • Souhlas. Bomba hra.
  • Lawliet
    Vezmeš osvědčený základ, někde přidáš někde ubereš a máš rázem jinou hru s nádechem nostalgie.. Elma byla spíše vymysli a použíj osobně jsem se ke speedrunu nikdy nedostal.
  • Mechwarrior_bw
    v elastomanii musel človek trochu viac pohnút rozumom, záchytné body na každom kroku neexistovali, rozsah pohybov a možnosti riešení boli väčšie, mnohdy to bola viac logická hra ako nejaká závodná arkáda. Jednoducho sú to 2 rozdielne hry, TE je priamočiarejší a stavia viac na zábave a rýchlych prstoch a pridáva k tomu kopec infantility (nič v zlom - ono to tam aj pasuje).
  • Lawliet
    proč myslíš? absence jablek?
  • taky to byla moje první xbla hra.. a je fakt parádní :) dobrá je i ta možnost stahování levelů :)
  • Mechwarrior_bw
    skôr elastomania v0.5 v lepšej grafike...
  • Lawliet
    mm nevím tohle mi přijde spiš jako Elma v2.0
  • Shenkster
    Určitě s verdiktem souhlasím...parádní pařba !
  • kubi-wan
    To by bylo fajn. Už mě nebaví to tvrzení, že tyhle blbinky patřej jen na konzole... já si chci na PCčku taky zablbnout... a ne, hrát ňáký flashovky z webu mě taky neba...
  • ucho
    popravdě u téhle hry bych si vsadil, že se časem na PC objeví.
  • jindra.veliky
    u nuas ve skole mame v informacnim centru stare PC a tohle tam vsichni o volny hodiny nebo o prestavky sjizdej *1*
  • Mechwarrior_bw
    jj http://goo.gl/1Q3Df *3* klávesnice by mohli spomýnať ... teda tie ktoré to obdobie prežili :)
  • Za mě máš plus chlapče. Na Elastu jsem strávil hodně času
  • kubi-wan
    No samozřejmě, že ne... klasicky.
  • Má první XBL Arcade hra a vůbec nelituju utracených peněz...Beztak už mě to chlastání nebaví a sedět na enězích...Do háje s kapitalismem *5*
  • Koukam že kanálový kolo potrápilo snad všechny :) jinak super gamesa, klidně bych dal hodnocení 9.8 :) multiplayer taky zábavnej,nelze se střetnout s protivníky ale to vůbec nevadí,člověk má co dělat sám se sebou :)) Xlive viz nick ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit