Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hadam ze ign jazzcz muzu to potvrdit sam jsem od tebe chytil par ran ale hra je to slusna hlavne oproti ostatnim pay2win fps ale to se taky teprve ukaze v plnem vydani jak moc to bude na cash shop spolehat
  • No vengeance je třetí díl a šel tak trochu mimo koncept(velký mapy) prvních dvou *13*
  • To tak ale častokrát bývá (jo, myslel jsem přesně ten příspěvek :-) ) *1* Podívej se na Jindřicha nebo na některé mé příspěvky, to už prostě jde do kytek veškeré racionálno jen proto, že to píše osoba s příslušným nickem... *5*

Jj, ta sojka, to mě fakt pobavilo... Ona je vůbec někdy spíše loterie odhadovat, kdo dostane černého Petra (Poláčka) a bude vyhoštěn s BANem! *15* *15* *15*
  • To zas bude propařenejch hodin :)
  • Ringwraith
    ta sojka mě hodně rozesmála. Postnul jsem to protože diskuze tam šla úplně do pekla, takže mi přišlo, že už je jedno, co tam někdo plácá... a pak jsem asi za minutku dostal denní BAN.

A asijský hry myslíš to jak, jsem postnul do jsem hrál na novej rok? No... že to někteří neunesli... jejich chyba. Aspoň se ukázalo jak tu mají někteří uzkoprsý názory.
  • No, pokud máš pocit, že tě osud vede jinou cestou, není důvod se tomu bránit! Avšak nezanevři úplně, to by byla škoda... Redaktorům by se jistě stýskalo po tak kvalitních příspěvcích, jako byl například ten o sojce nebo asijských hrách!
  • No jo, jenže když to začínalo též na "T", tak si Jindřich hned odvodil, že to můžu být já, vidíš to... Když musím pořád používat různé IPčka, tak jak pak mají redaktoři poznat, co jsem napsal já a co ne?

Je náročné vyhovět takovým personám jako je pan Poláček, pan Bach či pan Grygar! *13*
  • Ringwraith
    A kdo dneska není dravec... na sojku jsem zapoměl, potřeboval jsem jen rychle vymyslet nějakou nevinnou přezdívku.

Ale jak už jsem psal... už mě to přestává bavit.
    Asi se tady už neukážu... minimálně ne pod nějakou známou přezdívkou. Asi budu jen mírně občas popichovat.

Znáš to, ty nejlepší trolly jsou bývají jen pár slůvek, co někdo neunese a spustí se shitstorm.
  • Jazz
    Hrál jsem demo prvního dílu 'Tribes: Vengeance' myslím a dost jsem se u toho bavil, ale je to taky několik let zpátky.
    Dostal jsem ten beta klíč a moc mě to teda nechytlo. Pokud zrovna nestojíte na místě, tak moc smrtí mít nebudete...
    Vyzkoušel jsem asi 10 serverů a nevím, co to hrálo za lamy, teda nechci se chlubit, ale dával jsem si je jak maliny.
  • To ty jsi Tryskový sokol? *15* A proč ne sojka, vždyť jsi měl takový pěkný příspěvek na toto téma nedávno... *5*
  • To by snad neudělali.

A neboj, já to nebyl.
  • vsak me trvalo cca 2 min i se ziskanim klice, nez jsem si tam zalozil ucet, ciste pro tenhle ucel :)
  • Tak už tady několikrát někdo psal pod mým nickem... Mně je to vcelku jedno, jen bych byl nerad, kdyby si veškeré spamování na těchto stránkách redaktoři spojili s mojí osobou z důvodu totožných či velmi podobných přezdívek. *3*
  • >Ale zdá se mi, že to je snad jedna osoba, co pod více nicky tady porůznu píše.

Jaká osoba?
  • Co kdopak?
  • OMG, facebook... *7*
  • Kdopak?
  • Ne, není... Ale zdá se mi, že to je snad jedna osoba, co pod více nicky tady porůznu píše.

V každém případě doufám, že si toho pan Poláček všimne a pochopí, že ne za vše můžu já. *4*
  • Hairy_Ass
    Tak to je naprd, páč u nás facebook nevedeme. *15*
  • ja mam pocit, ze beta klice uz rozdavaji vsem, kdo na facebooku likuje jejich stranky
    viz http://apps.facebook.com/betakeytribestest/contests/176920

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit