Přejít na výpis diskuzí
Tribes: Ascend vrátí do multiplayeru význam skillu
9.1.2012 | Petr Poláček
43 příspěvků
-
ja mam pocit, ze beta klice uz rozdavaji vsem, kdo na facebooku likuje jejich stranky
viz http://apps.facebook.com/betakeytribestest/contests/176920 -
-
To je ale hnus, velebnosti! To není žádná closed beta, ale open facebook beta! *10*
-
OMG, facebook... *7*
-
Tak to je naprd, páč u nás facebook nevedeme. *15*
-
-
vsak me trvalo cca 2 min i se ziskanim klice, nez jsem si tam zalozil ucet, ciste pro tenhle ucel :)
-
-
-
vypada to dost dobre *14* pripomelo mi to casy kdy jsem na starym PC hral Unreal99 to byla taky rezba proti botum *15* asi prvni f2p hra ktera me mozna donuti (moji mamu) pouzit kreditku a vydrzim u ni dyl nez jen ze nainstaluju a zkusim a smazu *3* *14*
-
-
Teda fuj... i kdybys mluvil pravdu (což pochybuji) tak znám pár lidí, kterým rodiče nějakou hru koupí... mě teda v životě hru nekoupili, když si ji koupím sám, tak mi ještě nadávají, že utrácím za takové blbosti... pak jim řeknou, že jsem to koupil za levno (což většinou dělám, jediná hra, kterou jsem koupil asi den po releasu byl DNF *15*¨), tak se zase uklidní... holt stará škola *15*
-
Nechceš mi půjčit mámu ?
-
-
Malej bloom.
Malá desaturace barev, reálnej svět je hnědošedej a ne barevnej.
Málo amerických patriotů zabíjejících neamerické teroristy.
Málo destrukce.
Málo všeho.
Fail. -
-
ze ty ses ten Trol.Diskuzi? *15*
-
-
Ne, není... Ale zdá se mi, že to je snad jedna osoba, co pod více nicky tady porůznu píše.
V každém případě doufám, že si toho pan Poláček všimne a pochopí, že ne za vše můžu já. *4* -
-
No, pokud máš pocit, že tě osud vede jinou cestou, není důvod se tomu bránit! Avšak nezanevři úplně, to by byla škoda... Redaktorům by se jistě stýskalo po tak kvalitních příspěvcích, jako byl například ten o sojce nebo asijských hrách!
-
-
ta sojka mě hodně rozesmála. Postnul jsem to protože diskuze tam šla úplně do pekla, takže mi přišlo, že už je jedno, co tam někdo plácá... a pak jsem asi za minutku dostal denní BAN.
A asijský hry myslíš to jak, jsem postnul do jsem hrál na novej rok? No... že to někteří neunesli... jejich chyba. Aspoň se ukázalo jak tu mají někteří uzkoprsý názory. -
-
No jo, pravda.
Nevím jak ty, ale já jsem neplánoval 100% trollit. Větší půlku postů jsem vždy myslel jako vážné komentáře. Ale pak se ukázalo to, co zmiňuješ. Stačilo moje jméno a lidi to neunesli.
No, asi celková konceptuální chyba na mé straně.
A taky je tu fakt, že slovo "trolling" v dnešní době ztratilo většinu významu. Pro spoustu lidí je dnes trollingem i "vtip" nebo "rozdílný názor". Pak se těžko diskutuje. Stačé nebýt s většinou a hned jsi "troll".
Plus jsem si všiml, že pokud chceš dostávat pluska, tak je nejlepší psát tzv. "witty one-liners". Zpravidla na první pohled vtipnou větu, na kterou čtenář nemusí moc přemýšlet. To pak pluska lítaj. Ne, že by mi na nich záleželo, ale trochu jsem pozoroval tendence v jejich dávání. -
To tak ale častokrát bývá (jo, myslel jsem přesně ten příspěvek :-) ) *1* Podívej se na Jindřicha nebo na některé mé příspěvky, to už prostě jde do kytek veškeré racionálno jen proto, že to píše osoba s příslušným nickem... *5*
Jj, ta sojka, to mě fakt pobavilo... Ona je vůbec někdy spíše loterie odhadovat, kdo dostane černého Petra (Poláčka) a bude vyhoštěn s BANem! *15* *15* *15*
-
-
-
Kdopak?
-
-
No jo, jenže když to začínalo též na "T", tak si Jindřich hned odvodil, že to můžu být já, vidíš to... Když musím pořád používat různé IPčka, tak jak pak mají redaktoři poznat, co jsem napsal já a co ne?
Je náročné vyhovět takovým personám jako je pan Poláček, pan Bach či pan Grygar! *13* -
Co kdopak?
-
-
A kdo dneska není dravec... na sojku jsem zapoměl, potřeboval jsem jen rychle vymyslet nějakou nevinnou přezdívku.
Ale jak už jsem psal... už mě to přestává bavit.
Asi se tady už neukážu... minimálně ne pod nějakou známou přezdívkou. Asi budu jen mírně občas popichovat.
Znáš to, ty nejlepší trolly jsou bývají jen pár slůvek, co někdo neunese a spustí se shitstorm. -
To ty jsi Tryskový sokol? *15* A proč ne sojka, vždyť jsi měl takový pěkný příspěvek na toto téma nedávno... *5*
-
To by snad neudělali.
A neboj, já to nebyl. -
Tak už tady několikrát někdo psal pod mým nickem... Mně je to vcelku jedno, jen bych byl nerad, kdyby si veškeré spamování na těchto stránkách redaktoři spojili s mojí osobou z důvodu totožných či velmi podobných přezdívek. *3*
-
>Ale zdá se mi, že to je snad jedna osoba, co pod více nicky tady porůznu píše.
Jaká osoba?
-
-
-
-
-