Přejít na výpis diskuzí
Trička s motivem Games.cz jsou konečně v prodeji
19.7.2014 | Redakce Games.cz
313 příspěvků
-
Tu kérku mu dělala 5 letá holčička...
-
-
Ehm... http://mariekraus3.tumblr.com
-
... pochybujem, že by si to zvládla.
-
-
O tom nepochybuj. Zvládla bych i tebe.
-
-
-
Víte co? Mně se líběj, jedno mam a vyližte si!
-
-
Nelíbí nicméně... čistě technicky je toto reálné asi jen s přelomenou páteří.
-
-
Co to má Lukáš na té ruce, to je nějaký kubismus? *4*
-
Z toho tetování je mi upřímně na zvracení.
-
-
Ano, každé originální tetování by měli zakázat. Povolíme jen tribal, kotvy, kníry, hvězdičky, lebky, české lvy a swastiky, protože to jsou ta jediná správná tetování!
-
-
za tieto tricka by ste mali platit vy tym co to budu ochotny nosit... je to des. ale nebojte nejake to detsko sa chyti :)
-
-
fakt si napisal ,,detsko"???
-
-
Upřímně... styděl bych se v obou tričkách. To s tím křížem vůbec nepřichází v úvahu, maximálně by to bylo dobré oblečení do stroje času při návratu o 15 let zpět, zamachrovat před přáteli na kroužku informatiky a pak ho hned sundat, "žeru hry" mi připadá zase takové dětinské. Ale je to jen můj názor, samozřejmě mi to tričko nikdo nenutí. Přeju spoustu zájemců...
-
-
to by meli davat zadarmo kazdemu kdo se zaregistroval :D
-
-
Upřímně... víc se mi líbila ta starší verze IDDQD motivu, s pixelatou krví.
-
Koupím, za 20,-Kč jako hadr na podlahu budou možná dobrý.
-
Tak konečně každý ted může mít GAMES tričko. *3*
-
na ten kríž by sa skôr hodilo GAME OVER :)
inak v tom druhom by som si pripadal ako školupovinné dieťa a v prvom ako náboženský fanatik :) Stačil by mi obyčajný nápis a niekde v rohu logo games. -
-
nehodilo. IDDQD je tam proto, že na křížech bývá INRI
-
-
a čo keď tam býva inri ?
-
-
INRI je zkratka, IDDQD víceméně taky a dává to u obrázku větší smysl než game over, což bys měl jakožto člověk z poměrně silně věřící země vědět
-
-
a teba by v tomto kontexte mohlo napadnúť prečo ako ateista obklopený náboženskými fanatikmi by som tam radšej videl game over. U jacka si ilúzie nerobím, ten nepochopí nikdy nič ale ty to určite zvládneš.
-
-
*tips fedora*
-
-
-
Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum
In nobis regnat Iesus
Igne Natura Renovatur Integra
to? -
-
Ne, toto: I'm Nailed Right In