Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč máš mínus, proboha? *1* Nějakej CoDař tady? *3*
  • Mno, co k tomu dodat. Jestli to nějakej blb, a to prosím bez pardónu, projede na assault, tak je u mě vrchní prznitel SC žánru a dá tím Ubi najevo, že takový pojetí SC her má smysl a to je ŠPATNĚ. Panther nevypadá úplně od věci, jen si tak občas v misi zablbnout s K.I.M než dám load a pojedu zase na stealth. No a Ghost? Někdy v čase 4:05 jak rozřízne látku a pak proběhne okolo hlídače, přičemž mu klapou boty po dřevěný podlaze????!!! A nic???!!! Zkuste si to v Chaos Theorry nebo všech předchozích dílech. Kde je nutnost rozlišovat rychlost chůze dle povrchu? Možná budu znít zpátečnicky ale o tom byl Splinter Cell...
    No ještě krátce k level designu. Zatím jsme viděli tuším dvě prostředí/mise. Kdesi v Afghánistánu kde náhodně vyrostla pro stealth účel travnatá římsa po který se dala celá plocha obejít a tady ten mlýn, kde se celá budova dá v podstatě obručkovat zvenku díky nespočtu říms a okapových rour, které například v SC1-3 byli tak vzááácnéé. No uvidíme co z toho vyleze. Akční pojetí na E3 bylo víceméně nutností ale rádoby stealth videa, kterými nás Ubi zásobuje před vydáním častěji a častěji ve mě chuť na nákup zrovna moc nebudí... *13*
  • První průchod si pojedu Panthera a druhej na Ghosta. Hrát to tim třetim způsobem je u SC hřích..
  • Dobře, ale zase tohle je vycvičený agent, tak by mu lezení po římsách dělat problémy nemělo.
  • Pujde celou hru dohrat bez zabiti?
  • po zkouknutí videa mám velice rozpoluplné pocity

1. žádná stupnice zobrazující úroveň hluku? (světla by být nemusela)
    2. wtf pohyby? (divně skrčený model bych přežil) ale to jak se pohybuje po římsách a trubkách ve stylu assasin... to je na blití kde je těžké odfukování při pohybu ruka-po-ruce po římse?
    3. no thermo? a tri-něco ve tylu MAV z bf3?
    4. xp? za cokoliv? :D

ale jako skalní fanoušek si to stejně koupím a budu doufat že většina techdle featurek pujde vypnout (něco prý půjde)

ale aspoň SC v nove grafice a zavzpomínání :)
  • Příjde mi, že při tom přikrčení chodí tak nějak divně? Jako kachna. Do trojky to bylo takvý stylový, ale od Conviction je to divný..
  • No konecne ze si na to niekto spomenul. Strelba v prvych dieloch stala za prd, ma vytacalo ked som s pistolkou nevedel trafit ziarovku co bola pat metrov odo mna :) Takze stealth bola jasna volba, co mne osobne vobec neprekaza, pretoze stealth ja rad.
  • jen malé rejpnuti to se tam nemohl dostat venkem uplně?neusel by dělat takové brykule stěma strážema *3* rozhodně se těšim
  • TheGGG
    U prvních dvou videjí jsem usnul, třetí mě přesvědčilo ke koupi
  • Bryle se sonar scannerem? WTF Neusmazilo by to cloveku mozek? Je tepelny videni jako oldschool a snizuje prodej? Proc mu rovnou nedat ,, Sonar Shock Blast Pistol,, ktera vystreli projektyl omracujici vsechny zive formy v dosahu 10 metru odhali je a stahne jim penize z uctu. Samovy by nasadily ochrany oblek a piskal by si.
  • No nevim, ale když jsem se chtěl v prvním a třetím díle něčím postupně prostřílet, tak jsem měl sakra makačku, abych zůstal naživu. Stejně jsem nakonec opakoval checkpoint a musel jsem jít stealthem.
  • michals
    Tak nevím jestli si to už jen nepamatuju, ale v předchozích dílech jsem to taky mohl projít potichu, nebo to postupně vystřílet. *8*
  • Peppa
    Nevím, má tahle setie ještě co říct?
  • vrtulnik na chrbte ti pripomina povodny splinter cell? sonar vision je tiez povodny splintercell? ziadne otvaranie zamkov, ziadne hud pre hluk ci osvetlenie,

je to proste len stupidna akcna sr*cka ktora sa miestami snazi imitovat stealth
  • Doufam ze tim prvnim zpusobem bude trvat projit hru aspon dvacet hodin?! Protoze to by pak znamenalo ze me by vydala na cca. 14-16 hod. Coz je akceptovatelne.
  • command42
    neviem no asi nieje jednoduche urobit AI tak aby to bolo ralne a zaroven hratelne na tejto urovni :)...do AI sa nejak nevyznam takze mozem iba hadat
  • command42
    no nesedi ale su ludia co tu seriu nepoznaju a maju moznost si to zahrat i takto...ale ja rozhodne vsadim na stalth...takze beriem spat zle som ta pochopil :)
  • USER47
    Ten pán už nežije...
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Dan_Osman
  • Je to volba hrace jak to bude hrat. Deus ex, Hitman 5, dishonored, metal gear saga jdou dohrat taky akcnim zpusobem, ale ja jsem volil stealth, protoze me to bavi vice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit