Trnitá cesta za platinovou trofejí v Gran Turismo 7
-
Když si vezmu hry kde není problém nechat tisíce hodin a stejně být nicka, tak těch 170 hodin je skoro nic :)
-
Já bych řekl, že nejrychlejší způsob jak získat kredity je přes zkušenosti z okruhu. Odměny se pohybují od 600000 do 1mil. Takže za hodinu jde získat klidně i 5 milionů
-
Sberatel sice nejste, ale clanek napsan jak pravy lovec trefeji, hehe. U tehle hry obzvlast moc nechapu tu platinku nejak rychle ziskat, kdyz Gran Turisma opravdu nevychazi moc casto. Zato updatu je hodne, takze vyhoret u tehle hry za par tydnu a zanevrit na obsah, ktery teprve prijde, je takova loss loss situace.
-
Ja som GT 7 kupoval v den D.. platinu nemam a ani neplanujem... jazdim, jazdil som iba to co ma bavilo... No znechutila sa mi cela hra svojou nenazranostou sony alebo kto moze za tie microtransakcie... a uplny klinec do rakvy a hru som uz ani nezapol ked som cital clanok na nete o superfinale v GT SPORT kde za prve miesto dali chalanovi volant a ked zhasli kamery tak mu ho zobrali... dal by som sem aj link ale zas by som mal ban :D FIA asi vie preco zrusila spolupracu...
-
-
To je dost smutné, jestli superfinále GT Sport nemělo vůbec žádnou odměnu pro vítěze. To prostě dost sráží kvalitu turnaje někde do amatérské roviny. Tohle se pro Progamingové scéně rychle roznese a odnesou to další turnaje.
-
Pokud je to pravda tak pošli nějakej zdroj, docela by mě to zajímalo.
Že dostaneš ban to vůbec nevadí. 😀
-
-
https://jalopnik.com/the-stars-of-gran-turismos-world-tournament-see-no-futu-1848950204
-
-
-
Je zajímavé sledovat, jak si honem za nějakou bezcennou virtuální trofejí dokážou lidi zkazit radost z hraní.
-
-
je to zajímavé hru kterou by hráli třeba 1000 hodin nechtějí po 150h vidět protože to museli mít :D a nakonec by to stejně asi získali
-