Přejít na výpis diskuzí
Tørnquist půjde s Dreamfall Chapters na Kickstarter
2.11.2012 | Adam Homola
19 příspěvků
-
"grafika a hudba nemá na starší díly" - pochopitelně jsem myslel ty první dva.)
-
myslim, že to i tak byla naštěstí byla hodně dobrá hra, jejíž téměř chybějící gameplay táhl skvělej příběh a grafika/atmosféra.)
-
četl jsem s ním rozhovor a vyjadřoval se myslím v tom smyslu, že by to určitě měl bejt jeden kompletní/komplexní díl.) (že ten název má v tuhle chvíli vyjadřovat, že tam půjde o víc příběhovejch linek, což už šlo v Dreamfallu - byť taky mám pocit, že původně to jako formu vícedílnou mínil)
-
inu megainformace, pro mě osobně vzhledem slušnýmu, ale ne oslňujícímu traileru k Broken Swordu 5 (grafika OK, ale na starší díly dost silně nemá, hudbu bude taky těžký udělat srovnatelnou..) očekávání větší, jsem fakt zvědavej, jestli se Ragnarovi podaří ukočírovat ten cliffhanger z Dreamfallu, ale mám pocit, že i kdyby to skončilo nějak otevřeně, se dočkáme opět strhujícího příběhu... jinak moje největší očekávání přesto směřujou k Jane Jensen, když jsem viděl částku, co se jí i k jejímu šoku už shromáždila na Kickstarteru, označil jsem to pro sebe jako potenciálně nejlepší adventurní událost posledních xx let.)
(mimochodem že někteří diskutující neoznačují Gabriely Knigty mezi nejlepšíma adventurama ever mě pěkně provokuje;)) -
Tak a ťed ještě, aby někdo někde ohlásil Syberii 3 a moje adventurní srdce začne plesat radostí.
-
Já měl na mysli ten původní Dreamfall..
-
No to je v p... *1*
Zcela upřímně se bojím, kolik do toho dám.. bude samo záležet na zajímavosti bonusů, ale pokud např za 1000 dolarů dostanu ručně psané poděkování od Ragnara, tak je vymalováno *1* -
To si taky neumim představit,ale Ragnar se už před 5-6 lety vyjádřil k Dreamfallu že se jednalo o propadák ohledně prodejnosti,ale přesto se TJL nechce vzdát jen musí prý zapřemýšlet nat konceptem jak hru vydat.A právě epizodycký koncept prodávající se digitálně se mu zamlouval nejvíc.
-
První díl byl po všech stránkách skvělý (i když na mě až moc ukecaný) takže jo, docela se těšim. Na Broken sword ale o mnoho víc *3*
-
Hmm.. Mozna chtel puvodne to nejak rozdelit a nazev zustal.. Protoze kdyz s tim de na Kickstarter, moc si neumim predstavit jak by to fungovalo. Sou dve moznosti. Bud si zaplatis za 5 "casti", ktery budou vychazet co pul roku.. Nebo by sis zaplatil jenom prvni cast a pak by sel kazdyho pul roku na KS znova.. Oboji reseni mi prijde jako blbost :) Takze bych to videl tak, ze proste chce udlat treba tri dalsi dily klasicky..
-
Mě by hlavně zajímalo proč chapters? Doufám, že to nebude něco na způsob 2 hodinových kapitol... Nevíte někdo? Jinak těšung obrovský - The Longest Journey je pro mě adventura číslo 1...
-
tyjo vy chcete platit hned a podobne? tak proc nehrajete TSW???? to je cele dilko od Ragnara a co se tyce questu tak extra... :)) jen doufam, ze si napady nebude ted setrit na TLJ ale da neco i do TSW.. kdyz v nem zustal jako "konzultant".. jo a ta nezavislost na funcomu se tyka i tech licencnich poplatku za TLJ? asi ne, ze?
-
No mých 25 dolarů mají jistých. TLJ je geniální hra a vedle Broken Swordu (na který jsem na KS taky přispěl) je to pro mě nejlepší adventura ever. Dreamfall pak samozřejmě kvalit TLJ nedosahoval, ale pořád to byla výborná hra se skvělým příběhem, která mě tím cliffhangerem tak strašně nas*rala, že jim ty prachy na další díl prostě nasypat musím :-D
A jsem dost rád, že na kickstarter půjdou až v době, kdy budou mít co ukázat. Narozdíl od některých jiných (dívám se na tebe Shakere)... -
Toho bych se nebál:
“Příběhová stránka Dreamfall Chapters bude mít zajímavé prvky. S nějakými zajímavými nápady si hrajeme a zkoušíme je. Bude to adventura, bude to hlavně o příběhu - nebudou tam žádné rychlé souboje, bušení do tlačítek nebo podobné věci,” -
Redakci: "předprodukční fáze" se normálně nazývá preprodukce a nemusí si u toho člověk zlomit jazyk :)
-
Já bych mu spíš přispěl na to, aby z Dreamfallu vyházel ty debilní akční a plížící sekvence. Bez nich by to byla i docela dobrá hra
-
Já to včera říkal. *15*
-
Já chci platit hned! - není ironie :) TLJ považuji za nejlepší adventuru vůbec a strašně se těším :)
-
Tak schválně kolik lidí to včera napsalo. ;-)