Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je pravda o hlavní postavu jsem taky neměl moc strach navíc vůbec nekomentuje dění okolo není podělanej z těch potvor divný.Vedlejší postavy nejsou moc výrazný a fakt mi bylo jedno že ten Asiat umřel.A horor to fakt není.
  • Právě jsem to dohrál a blahem teda rozhodně nechrochtám.1.Seká se to a donačítají se textury 2.Horor?Ani náhodou vůbec jsem se nebál občas jsem byl napnutej u Keepra ale to je všechno 3.Zklamání z příběhu je to víc Silent Hill než Resident Evil i když jsem dohrál Silent Hill 1-4 a bavily mě tak tohle ne čekal jsem co z toho vyleze a prd 4.Za mě 7/10 ale dlc koupím protože jsem zvědavej co je sakra ta policistka zač a pro koho pracuje.
  • Horror je leda tak ovládání tý hry jinak to je děsná nuda, o hlavního hrdinu nemám vůvec strach a vedlejší postavy mne dost serou, že bych je nejraději sám zabil. Pár huhlajících zombáků a spousta červený omáčky neudělá horror :(
  • Draken69CZ
    Na PC si to můžeš zahrát bez pruhů a bez locku *3*
  • To je chyba enginu idsoftu a treba staznost poslat Carmackovi do Oculusu kam ho vykopli. EW je zdaleka najlepsie beziaca hra na tom megatexture engine. Horor muselo len byt dosiahnut aby nonstop nedoskakovali pocas hrania textury...deje sa to len v par cutscenach v uvode. Oproti Ragu ta hra bezi ako vino.
  • Tady s tebou mimořádně souhlasím, škoda jen technické nedokonalosti hry, i ty pruhy jsem kousl, ale rozzlobila mě optimalizace na PS4 konzoli, kde se pomaleji načítají textury v cutscénách a hra se občas podivně seká, ale i to jsem překousl, jelikož hra to je opravdu dobrá no doubt.
  • Ze vyparil...nove IP brutalny horor 18+ a predali skoro 2 miliony kopii...kazdy koho poznam chrochtal pritom blahom a to su hororovi experti par excelence. Spolu s Alienom urcite horor hra roku.
  • výborne, presne niečo podobné mohli kľudne spraviť aj machine games s wolfensteinom, pridať nejaké príbehové dlc...rád si ich zahrajem, season pass ma vyšiel dokopy na 5 euro takže spokojnosť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit