Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mirekdusinojc
    Trochu OT, ale poslední dobou mam v Opeře problém se zobrazováním videí. Pokud je na stránce více jak jedno video, zobrazí se vždy jen jedno a zbytek zůstane v černém neaktivním oblíbenku.
    • Pethulla
      tady je každá rada drahá. Můžeš zkusit přeinstalovat flash player, někdo radí pohrát si s cookies - mě osobně to nepomohlo, tak to holt musím řešit tím, že načtu znovu stránku, ono se pokaždé načtou jiná videa. Asi nám nezbývá než čekat na 12.02.
  • Tak tyhle videa musím vidět *15*
    • 1 a 3 to teda zabily *1*
  • froztik
    Takhle se má dělat hrám marketing. *5*
    • rancor1223
      Gearbox umí! PR mají suprové. Hlavně aby i hra vyšla.
  • Ty reklamy maji styl :) hodne mi to pripomina reklamy ze starych Falloutu :D
  • Mato1987
    Môžete mi niekto povedať čo konkrétne ma ten týpek z HAWP(Hey Ash Whatcha Playin) na starosti u tejto hry? je to príbeh, modelovanie postáv, scénar alebo čo konkrétne?
  • Výběr zbraně podle firmy by byl super, ale kterou vybrat? Jedna lepší jak ta druhá
    • Tak jak v jednotke z kazdej po jednej, sloty mam predsa styri :) Aj ked ono tych vyrobcov je dohromady osem.
  • DeathOnVacation
    Nechci vypadat jako hnidopich, ale v nadpisu je typo. Ve slově Borderlands chybí r :)
    • To je schválně. Je tam bordel. *4*
    • Toho si nevšímej, já vidím aspoň jednu gramatickou chybu nebo překlep skoro v každém článku. V dnešní době auto-korekce atd. je to smutné.
  • Divim se,ze v zadnem spotu moc nefiguroval trpaslik (midget) heh.
    Drzim klukum palce at se BL2 dobre prodava, tohleto FPS diablo me bavi vice nez diablo 3 samotne *4*
  • Pamatuju si jak sem dřív když jsem slyšel poprvé o Borderlands byl naprosto uchvácen tou detailní grafikou.
    Pak se oznámil přechod na cell-shader a já v jednom kuse nadával a říkal jak s tou hrou končím.

Teď s odstupem času musím říct že je to to nejlepší co tu hru potkalo.
  • Co si pamatuji tak z Borderlands 1 jsem měl nejraději výrobce Jakobs protože snad odnich byla ta odstřelovací puška která měla jenom kovová mířidla a měla v popisku něco o lovu Mamutů.. =D
    • rancor1223
      Whitting's Elephant Gun
      Jedna ze dvou sniperek ve hře, která nemá mířidla. A je s ní skvělá zábava! *1*
    • If it took more than one shot then you werent using the Jakobs.
    • Jo ta z prvniho bosse v pousti :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit