Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DeathOnVacation
    Nechci vypadat jako hnidopich, ale v nadpisu je typo. Ve slově Borderlands chybí r :)
    • To je schválně. Je tam bordel. *4*
    • Toho si nevšímej, já vidím aspoň jednu gramatickou chybu nebo překlep skoro v každém článku. V dnešní době auto-korekce atd. je to smutné.
  • Mato1987
    Môžete mi niekto povedať čo konkrétne ma ten týpek z HAWP(Hey Ash Whatcha Playin) na starosti u tejto hry? je to príbeh, modelovanie postáv, scénar alebo čo konkrétne?
  • Co si pamatuji tak z Borderlands 1 jsem měl nejraději výrobce Jakobs protože snad odnich byla ta odstřelovací puška která měla jenom kovová mířidla a měla v popisku něco o lovu Mamutů.. =D
    • rancor1223
      Whitting's Elephant Gun
      Jedna ze dvou sniperek ve hře, která nemá mířidla. A je s ní skvělá zábava! *1*
    • If it took more than one shot then you werent using the Jakobs.
    • Jo ta z prvniho bosse v pousti :)
  • Ja teda jsem u tech videi mel takovej ten divnej pocit studu jako kdyz koukate na neco fakt moc moc trapnyho...
  • sirWallace
    Jasny.. v normalnim zivote je reklam malo.. N!A!S!E!R!T!E! to jeste do her *16* (a cenzura mi taky chybi no :D )
  • Kozy
    Tyhle reklamy mi k borderlands nepasujou a přijdou mi i dost trpný.
  • Výběr zbraně podle firmy by byl super, ale kterou vybrat? Jedna lepší jak ta druhá
    • Tak jak v jednotke z kazdej po jednej, sloty mam predsa styri :) Aj ked ono tych vyrobcov je dohromady osem.
  • Ty reklamy maji styl :) hodne mi to pripomina reklamy ze starych Falloutu :D
  • pb_historic
    Skvělý a vtipný nápad.
  • a kde je Hyperion ? *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit