Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • d-pad nevypadá zas tak marně, to vyvýšení směrových tlačítek by mohlo postačit i pro přesný stisk pro šíkmý směr. Sám hraju převážně právě na d-padu a ten stávající u x360 má svoje mouchy - zejména vůle v uchycení ovládacho kříže je dost nepříjemná, tak snad to bude lepší.
  • Jack1947
    PS2 mnel obdobnej analog a taky treba pri mireni, nebylo nic moc a citlivost byla prehnana, spis zadna (automatika nepomhala vubec). X360 je nejen pro mne, dalsi lidi jeden z nej gamepadu.
  • no ja neviem mam xbox gamepad na konzole a aj na PC ten gamepad je super dobre sedí v ruke a dobre sa snym ovlada hra ,, na PS3 som hral Killzone a zažitok z hry bol iba v hre a nie v ovladačí prst na analogoch sa v kuse klže a treba ho nadvihovať čo je strata času v akcii dalšie predne tigere analogové neviužité lebo prsti tam na ne nedosiahnu strieľa sa R1 a L1 čo je smešne lebo to su iba obyčajne tlačítka , dalšia vec PS3 stači že to teba niekdo vratí a gamepad ti vypadne z ruky na xbox sa to nestane nikdy lebo ma dobre tažisko pri uchytení a tažko sa vytrhne z ruk ,,, ešte další mínus na PS3 gamepad nikdy sa nedá držať celými rukami tak aanalogové efekty su o ničom
  • http://youtu.be/3n45Lt_pB4k
  • Su zvedav, jestli budes podobne kraviny placat i za rok.
    MS zpackal prezentaci a posramotil si povest u HC hracu (coz, budme uprimni, neni hlavni cilova skupina ani Sony, ani MS). Nasledne zacal obracet o 180 a nakonec z toho neni tak spatna konzole. (me osobne prijdou obe konzole docela slabota)
    Vetsina potencionalnich zakazniku stejne ani o tom, co xbox mel/nemel mit nevi, nebo je to ani nezajima/nerozumi tomu.
    Je vazne naivni si myslet, ze o novej xbox nebude zajem.
    Zejmena pokud vezmene v potaz vsechny ty sluzby, ktere budou s nim spojene (u nas zatim vetsina z nich k nicemu).
  • tahle Xmrtvola uz proste nikoho nezajima
  • orwel hadr ten si myslel ze podobna sledovaci zarizeni lidi budou mit na prikaz vlad a vono ne oni si to poridi sami nejen za za to zaplati, ale jeste to budou mit radi *1* *1* *1*
  • ... až na ty jejich analogy ve předu :D Na co dávat ukazováček nahoru nebo dolu když prostě stačí zmáčknout :D
  • To já zas zkoušel xbox360 ovladač u kolegy a zaboha ne. Blbě se mi drží a mate mě stick na levé straně. Ale u mě to je tím, že jsem odkojenej PS, PS2 a samozřejmě PS3. Proto mi PS ovladač sedí bezrpoblémově.
  • Je fajn videt obcas i nekoho, kdo se neboji sebekritiky *1*
  • Microsoft nás intimně seznámí s periferiemi X1, aby nás poté v obýváku intimně šmírovali *7*
  • Niesu schopny urobit tomu ovladacu normalne sipky .. to sa na tom zase bude hrat tekken a podobne :(
  • Na to, aby tady mohlo být nablito, není potřeba ani GGG. Jak řekl klasik (he/he): "Vždy se najde lopata, s kterou se začne hnojit" A těch je na G.A.M.E.S. velmi, ale opravdu velmi, převelice mnoho hodně, dle posledních statistik až přes 90%. A tak tedy je tu nablito, i když si někdo myslí, že tu neblije. Je to těžká věda...

PS samozřejmě nejlepší!
  • Kupodivu tu není dneska nablito od PS maniaků. Co se stalo? The GGG má zaracha a nesmí na počítaček?
  • To me naopak ano a doufam, ze se bude drzet alespon tak dobre, jako ten u xbox360. Naopak na DS od Sony jsem si nezvyknul ani u jednoho PS a ten novej vypada, ze to pro me bude opet utrpeni. Skoda.
  • Rád přecházím k novým a modernějším věcem..ale prostě se mi ten nový ovladač nelíbí. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit