Přejít na výpis diskuzí
Trojice videí z Grand Theft Auto V představuje hlavní hrdiny
30.4.2013 | Petr Poláček
150 příspěvků
-
Mě osobně nejvíce oslovil asi Franklin (gangsta style :D), pak Trevor (SA blbiny) a Michael (takový novodobější VC). Každopádně se velmi těším na hru a do té doby na další informace, analýzy atd. :)
Každému sedne něco jiného :). Celkově si myslím, že to bude BOMBA 2013!! :D. Už se nemůžu dočkat na ty nejrůznější kraviny, co se tam budou moci dělat :D -
PC verze předpokládám nebude, nebo se mýlím?
Jinak jsem se u všech tří trailerů výborně bavil. *1* -
-
To si piš že bude, ale zatím mají PC verzi jen na natáčení těchto videí, protože konzole by jim při tomto nastavení grafiky shořelo... Na PC to výjde za rok a půl, kdyby to vyšlo už teď, tak si to moc lidí nezahraje
-
-
Franklin na mě působí jako taková reinkarnace CJ a zatím to ve mě dost zanechalo to kouzlo ze San Andreas
Michael se mi zatím líbí asi nejvíce vypadá to na dost netypickou herní postavu
Trevor.. ten bude na vyblbnutí *1* -
Z videjka mam pocit ala Vice City,coz je (pro me) super!
Michael a jeho krize stredniho veku muze byt dost zabava -
Michael rozhodne nejzajimavejsi, na herni pomery to vypada na vcelku osvezujici postavu. Franklin typicka nuda a Trevor je dost prvoplanovej, i kdyz mistama vtipnej.
-
Niko Belík se mi stejně z celé série nejvíc líbil, měl charakter :)
-
"Do you want me to get my dick out again?"
11/10 -
Michael je jasnej Anthony Soprano
-
V Rockstaru asi hodně koukali na Heat *5* Každopádně to vypadá dost peckově
-
-
to by mě zajímalo, co ti na tom připomíná "nelítostný souboj"
Každej charakter má něco do sebe, každej pro nějakou skupinu. Určitě uhodili hřebíček na hlavičku. Mně se zase nejvíc líbí Trevor....nevypočitatelnej psychopat. Jako by na mě dejchnul Kane & Lynch. -
-
A co třeba odtahový kamion, který srazí bankovní obrněný vůz na bok a týpci se samopalama, kteří mu pak výbušninou odpálí dveře, aby ho vyloupili... Kultovní scéna z Heatu, zrovnatak bankovní loupež vypadá dost podobně...
-
-
Jako by to tu nebylo už 100x To je jako bych řekl, že to má atmosféru "Bodu Zlomu", protože tam taky udělali banku ... *7*
charakteristika "Heatu" je přece v charakterech (hodnej zloděj, zlej polda) a ne v tom, že podle filmu uděláš jednu misy (tim nic proti, kdyby chtěli kopírovat nápady z těchle starejch bijáků -
-
Ne nebylo, jmenuj mi hry, které tu scénu kopírovaly když to tu už bylo stokrát, ty chytrolíne. Psal jsem, že ta scéna je stejná jako v Heatu a to je fakt, tak nevím, proč to tu vyvracíš a překrucuješ to.
-
Tak ta scena s kamionem a prevracenym obrnenym autem na bok je UPLNE STEJNA jak v Heatu, o tom nemuze byt sporu *2* Jinak uz u GTA4 se rikalo, ze mise s prepadenim banky (ktera je v GTA serii uz taky evergreen) je silne insirovana Heatem. No proc ne, byla to jedna z nej misi, snad bude tahle stejne dobra. Rockstari maji tenhle film asi radi, stejne jako ja *1*
-
-
To mi teda rekni co melo bankovni prepadeni v GTA4 spolecnyho s Heatem krome toho ze to je bankovni prepadeni
-
-
-
-
-
-
Moje grafická karta už je dopředu posr*ná strachy.
-
-
Moje ne, je to port z toustru. Bud to bude dobre udelany a pojede to v pohode, nebo to bude nachuja a nemusim se tim zabyvat. *1* win-win (pro me)
-
-
haha, GTA IV byl taky na konzolích a na pc se přitom nedal hrát
-
-