Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    To si snad pořídím jenom proto, abych mohl jako Trevor celou hru terorizovat Franklina...
    Trevor pro mě nejlepší, pak je Michael. Pak ten pes, Michaelova rodina, pak ti policajti.... Ten Franklin je děsnej. To nemůžou udělat postavu černocha jinak, než jako gangsta žvatlajícího pablba?
    • Trevor se mě líbí ze všech těch postav nejvíííc,takovej ulítlej ožralej venkovskej blázen! *1*
    • Měl by ses jet podívat do chudých čtvrtí v LA. Franklin by z toho pak vyšel jako intelektuál.
      • Je jedno jak by vyšel , stačí se podívat na Vica Vance z vice city stories a jde vidět že i černošská postava se dá udělat obstojně.
        • Pleteš si bohatého černocha kýčnutého 80. léty s člověkem z ulice. To chceš mít z každé hlavní postavy zajištěného sympaťáka? Naopak mně osobně ta ulice příjde krásně kontrastující s tím, jak žije například Michael. No a s Trevorem se podíváme na venkov. Přijde mi to ok.
          • Být z ulice neznamená být demen*ní primitiv (chápu tu jejich hip hopovou kultůru ) ale jako tenhle model moderního černošského hrdiny ve hrách je prostě špatný - mimo jiné to vrhá špatný stín na všechny černochy.
            • hochu podivej se na serial The Wire... a jed se podivat treba do Miami a zkus najit nejakyho nestereotypniho cernocha. To proste nejde. Ale kdo videl The Wire, tak tam je i strasne cool cernoch co se jmenuje Stringer Bell. Udelat takovej typ cernocha v novym GTA, tak bych se vubec nezlobil - dobre oblekanej cernoch - obleky atd - kterej mluvi neustale spisovne, pritom dealuje drogy ve velkym a ve volnym case studuje vysokou skolu menezmentu.
            • každej chytrej jako rádio ? Ale vlastně co bych obhajoval jde vidět že o vytváření her,filmů,seriálů a reklam víte úplné ho***, aby taky ne kdejaký primitiv hraje gta a hraje ho stylem všechno zničit, všechny zabít , a mít stoho velkou p*del , ano hrát za gengsta niggu je děsně cool , omlouvám se že jsem sem vůbec lezl , ano skutečně člověk chytrý jako rádio bude lozit zbytečně do kanálu.
            • To jsou gumídkovský hlody, to by se jeden podělal. Prý "model moderního černošského hrdiny ve hrách je prostě špatný a vrhá stín na černochy" . No ty p*čo!

Je s podivem, jak se u něčeho takovýho hyperbolickýho a zároveň symbolickýho jako je GTA řeší, že se tam objevil ze tří postav negr reprezentující určitý styl. Každej chystrej jak rádio z pár sekund. Kolega "X" výše to vystihl naprosto přesně.
    • ono to - snad - bude fungovat prostě díky té typizaci. sám o sobě by franklin hru neutáhl, takhle v tojici by ta postava ale mohla fungovat schopně
  • Dokonalé trailery. Už se na své poměry nemůžu těšit více.
  • h0p3
    Michael is weapon of my choice.
  • Keyz
    Když se na to díváte podrobnější tak to extra grafický posun nebude oproti GTA IV. Není to pouze tak šedé.
    • Konecne treba i zenske postavy nebudou vypadat jako by jim nekdo prerovnal xicht.
      V GTAIV to byla hruza, temer vsechny zenske co vystupovaly v pribehu, byly vylozene osklive.
      Snad tohle bude v GTAV uz osefovane lepe a nebudou koukatelne jenom stripterky.
    • Postavy a jejich mimika je mnohonásobně lepší, než v předchozím díle. Nasvícení taky doznalo výrazných změn (a to nemluvím o ostrosti obrazu, tam je taky posun).
    • to je pravda. mna skor prekvapilo, ze tam vobec nejaky posun je, inak to vyzera uzasne. nezabudnite, ze prechod na novy engine stvorke v podstate ublizil. podla mna proste nebol cas vytvorit hru ako san andreas na engine stvorky, preto to tak dopadlo (vobec si nemyslim, ze zle).
      Grafika sa sice neposunula ale o tom to ani nie je, presne ako hovori zdeeneek. velky posun je badatelny v rozmanitosti, volnosti a komplexnosti. Tato hra ma uz zarobene na uspech :)
    • zdeeneek
      Koho zajima grafika? GTA hry nikdy nepatrily mezi graficky nejlepsi hry v dobe kdy vychazely. Jejich hlavni prednosti byla relativni volnost v tom, co hrac muze delat.
      • Keyz
        Zajímá lidi. Jinak by to nebyli grafické modifikace které jsou hojně využívané.
  • peterka
    Trevor je nejlepší a jinak nejmíň mě zaujal Franklin.
  • R* podle vseho bude delat i next-gen verzi, ta vsak vyjde nejdrive o osm mesicu pozdeji, PC verze vyjde jeste pozdeji a to nekdy na podzim 2014.
    • conflig
      A nebo třeba vyjde zároveň z verzí na PS4 a nový Xbox jako Nex-gen.. Protože jestli má PS4 cca stejný HW jako PC tak nevídím důvod v tom aby to na PC nevyšlo
      • piratstvo ?
  • České titulky http://www.youtube.com/watch?v=13CafCNpnyM
    • I don't know=Nevím :)
      • sry for double post
    • I don't know=Nevím :)
  • Já hlavně doufám že neposerou jízdní model. Jak to bude něco jako ve SD tak se rozpláču.
  • Nejvíc se těším na projížďky po prdelákovech a volné přírodě. Díky tomu je pro mě SA nejlepším dílem série.
    • Mas recht. Krasne vzpominky na jezdeni na chopperu prez vidlakov okolo hlavnich mest v SA, za poslechu kvalitniho radia.
  • tak na toto gta sa asi najviac tešim
    • rodneymckay
      no to si říkám už od San Andreas:D

a v podstatě mě žádné GTA ještě nezklamalo:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit