Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co tak poslat odkaz na ty indie? Já vím jen, že i byvála pc exluzivita Witcher má lepší prodeje na PS4 než u PC
  • Pokud bude, bude, pokud ne, nebude, stejně se na tom nic nezmění, že prostě skoro všechny hry, co chci hrát, jsou na PS4 a proto ji budu i kupovat někdy po prázdninách.
    Navíc, zrovna to modování považuju taky za dost přeceňovaný, protože naprostá většina modů je o skinování a podobnejch blbostech (běhat za krávu v GTA mě fakt nebaví). Díky bohu, že existují ale lidi, co dělají příběhové a opravné mody, které občas zahraju převážně v prvním Deus Exu.
  • kdybys o tom neco vedel, tak bys nepsal blbosti, oni se ty indie hry na konzolich zase az tak neprodavaji oproti pc, vime? prodeje indie her jsou mnohem vetsi na pc (radove stovky procent)
  • a uz ti nekdo rekl, ze tech her je na pc taky nasobne vic, nez na konzole? proto logicky nemuzou mit nejvetsi podil z pc u jedny firmy ,kdyz se o celkovej pocet zakazniku deli mnohem vic lidi...
  • Vojta_Ilavsky
    Rejpu, všechno bude 1080/60? Tomu se mi nechce věřit. A módy jakbysmet.
  • No, na konzolích taky nejsou jen AAA hry, ale naopak, indie hry tam díky podpoře od MS a Sony vycházejí celkem dost a co jsem koukal, tak třeba na PS4 tenhle rok bude až na Torment všechno, co mám v plánu hrát, takže tak...
  • Naštěstí mám výhodu, že jednu hru hraji celkem dost dlouhou dobu a nevadí mi nainstalovat třeba GTA SA apod. hry.
  • PC špatná pozice? Na PC se nikdo nenechá o****t a radši počká na Steam slevy, proto teď byli určitě vyšší tržby. A jinak čekali jste víc? Spočítejte si kolik lidí hraje WoWko, lolko, Dotu apod. Lidi co prostě hrají jednu jedinou hru. Navíc nic od UBI nevyšlo, a to co posledně vyšlo, to se stalo hřebíčkem do rakve.
    Na PC se kašle, pak se ukážou prodeje, řekne se, že se pirátí a HATERS GONA HATE.
  • Vojta_Ilavsky
    Narozdíl od konzolí máme na výběr z neskutečné spousty her. AAA hry jsou až na vyjímky odpad.
  • Krescz
    heh *1*
  • RazorProduction
    Tomu se mi nejak nechce verit,zvlast u PC,nepametam si hru na PC ktora by na startu nepotrebovala 200 patchu aby vubec jela -__-,oprava nepamatuju si hru za posledni dobu od Ubisoftu kteru bysem si kovpil vecinov to je uz kopirka toho stareho a na Watch Dogs sem se hodne spalil a nikda vice. *10*
  • Hm, člověk by čekal, že z toho neustálého PCčkářského breku na fórech, jak jim ten "zlej" Ubisoft "ničí" hry, že takového podílu PC na celkových prodejích se moc nedočkáme.
    Dle mého to je způsobeno hlavně tím, že v posledním kvartálu nevydali Ubi žádnou velkou hru a na PC se hry prostě začínají prodávat až déle od vydání. Navíc třeba Grow Home na konzolích vůbec nevyšlo.
  • Jack1947
    Nejsem překvapený ostatně PS4 se prodává lépe a jeho více... hmm...
  • Tak osobne bych na prvnim miste logicky cekal PC, to je rozhodne nejrozsirenejsi platforma a vlastni ji mnoho desitek milionu uzivatelu, PS4 ma momentalne pouze 23 milionu hracu.
  • Co se divíte? 80 mega herních PC a 20 mega PS4 a přesto PS4 je první ve všech prodejích AAA her. Dle mého to není výhra PC platformy ale prohra. Stejná prohra jako pro Xbox One. PC by mělo být v současnosti jednoznačně první...
  • BoB.2
    To je fake ,vždyť PC hráči jsou přece jenom zloději co načerno stahují a nic nekupujou. *8*
  • (PC hráč)Tohle vypádá moc hezky a jsem si jistý, že se UBI poučilo z toho průseru s Unity.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit