Přejít na výpis diskuzí
Turnaj v Dota 2 o pět milionů dolarů už zná svého vítěze
22.7.2014 | Adam Homola
82 příspěvků
-
Jo je to děsná pruda.
-
Jen to samotné řešení, že mají přítelkyně je vtipné...Na to se nikdo neptal.
Sám jsi to řekl, že někdo asi závidí jejich výdělky. Tedy asi jsou hlavní materiální hodnoty. Proč ne? :)
Jen to necpat ostatním. To je jako kdyby každý sport chtěl mít vlastní akci v nějakém městě a musela by se při tom zastavit doprava na jeden den. Také to je dost sobecké. -
Jestliže budeš dbát pouze na vývoj, tak zde bude společnost jako v přírodě. Slabší zahynou, protože starat se o slabší přece brzdí vývoj apod.
Proč ne. Ale většina by asi nesouhlasila. Často se nějakou blbost schovává, za pokrok a vývoj. Tohle je pouze další zábava lidí, kteří vyrůstají na daných hrách. Vývoj a pokrok 0. Hlavně, že to všude cpou...
A Olympiáda se sice dost liší od původní předlohy a stále si drží nějakou morálku a to jak se che prezentovat. Podle vývoje by tam museli již dávno být všechny šílenosti světa. -
Je to tak, řeší tak 80-85% možná méně planety materiální hodnoty, žije online a bez mobilu,tabletu si život už ani nedokáží představit no a pak tu visí ve vzduchu ta otázka či by život na zemi skončil kdyby jsme se byli nuceni (nedej bože) krom elektříiny i všech zařízeních na ní závislých vzdát. Rozhodně by to byla katastrofa a bohužel ta doba se neuprosně blíží.
Doufám že ne, páč to já bych bez internetu a bez hraní asi nezvládl... pak by mi to už bylo celkem jedno (ále to je na jinou diskuzi). -
Delaj to co je bavi, pritelkyne maj a jsou zaopatreny na zbytek zivota. Vetsina jich do 30 retirne a pak si muzou delat co chtej.
To je jak rikat, ze kazdej kdo chodi do prace resi jenom materialni hodnoty. -
Výtečně, začal bych u našich politiků...
-
*15* Srandaa.
-
To já bych znovu zavedl nějaký to obětování - v přímým přenosu podřezat pár volů, koz a ovcí a věnovat to nějaké přes deset metrů vysoké soše.
-
vždyt tu původní Olympiádu to stejně ničim nepřipomíná, proč se babrat v minulosti, lidstvo musí kupředu a vývoj je nevyhnutelný.. a teď mě prosím omluv, mé kapesní hodinky mi říkají že se blíží čaj o páté a kočár už je připravený
-
Jakej flejm? dit to je pravda a takový hráči pro mně osobně nemají žádnou hodnotu. (bez urážky).
-
O tom žádná.
(Ale hezký pokus o flame) -
Alliance umí jen ten jeden svůj styl hry, zabanovat jim Furiona a Bludičku je půlka vítězství, což taky udělal snad každý kdo tam proti nim hrál *1*
-
To je možný ale ve hře jsou to jen břídilové co jen campují. *3*
-
Ta tiskovka byla krásnej příklad jaká je to banda asociálů. Proto mám rád NaVi, příjdou mi jako největší showmani a lidi se kterejma bych šel bez problémů na pivo a bavil se :)
-
Touhle push taktikou se dota ochuzju o značný pool hrdinů. Anti Mage? Phantom Lancer? carry Alchymista? Obsidian? Kdy naposledy jsme je viděli... Možná někdy na MLG *1*
-
Neśleduji sport ale na tohle bych se koukl. *15*
-
Teda finále o ničem ... Škoda že Navi a Alliance se rozhodli hrát letos totální kulové. Nebo aspoň to EG se mohlo hecnout ... Čínští roboti jsou sice schopní, ale pěkně nudní. Navíc je to oddělená scéna, takže pokud ji člověk nesleduje aspoň koutkem oka, může fandit akorát tak sám sobě.
-
*15*
Jo, to bude nádhera na to koukat... Ideálně vyhodit všechny tradiční sporty. Kdo se má přece koukat na zpocené vepře jak hází nějakým klackem?
Skrčený člověk u počítače vydávající skřeky je přece daleko lepší!
- Stejně zajímavé, jak mnoho skupin se pořád někam cpe. Vydělávají dost na vlastních turnajích a fandové je mají možnost sledovat. Není problém. Ale jak je vidět... Klidně udělat z historické a tradiční olympiády jinou záležitost. Morálka nikde. -
You though, but you were wrong...
-
Trolling is a art. You failed though.