Přejít na výpis diskuzí
Tuzemská modifikace Fallout 1.5: Resurrection je s novou verzí dostupná i v angličtině
18.7.2016 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
Jak je možný, že fanouškovská modifikace běžící na enginu 18 let staré hry má 100x lepší atmosféru než AAA post-appo tycoon s mega budgetem a slavným Howardem v čele ?!? *8*
-
-
Akorat mam rozehranej Tatctics, sice to neni Fallout2, ale i tady je dobra atmosfera. Pomaha tomu taky ten soundtrack (a samozrejme graficke prostredi). Za chvili budu v bunkru Gamma a lup, 30 hodin za mnou :)
-
A to ti rekl kdo? Tvoje babi?
-
-
Tvoje stará. Stěžovala si, že jí nutíš hrát Fallouta 4.
-
-
-
Fallout 1.5: Resurrection strčí v pohodě do kapsy většinu současných RPG od rádoby renomovaných studií.
-
-
A to nam oznamujes nebo si to jen myslis. Protoze pokud jen myslis tak v poradku, ale jestli oznamujes tak se jdi vy*rat.
-
-
Jsem dneskad dopoledne to Ressurection stáhnul, jako že to prubnu a jen mrknu jak to vypadá.. o 10 hodin pozdějš si řikám, že bych si asi měl dát něco k jídlu *1*
-
Fallout 1.5: Resurrection je si myslím z hlediska designu hry skvost. Nedokážu si představit, co víc by se dalo ze světa Fallout 1-2 vymáčknout, tak aby to dávalo smysl a zároveň, když nejste studio, tak aby to šlo nějak vytvořit.
Je to přesný opak blbých designových rozhodnutí ... z české kotliny např. datadisk Arma 3: Apex. Kdy si nějakej jouda od Bohemky řekl, že neprostupná džungle bude vypadat supr a už nedořešil, že hráči budou asi celkem nasráti, když je bude nepřátelské AI zabíjet na jednu ránu, zkrz neprostupná křoviska a zeleň..... *7* -
-
Než vyšel Apex, tak AI zvlášt s mody byla naprosto bezkonkurenční s ohledem na vše, co je dneska na trhu. Apex všechno pokadil.
-
-
Pro milovníky těchto her bych rád připomenul hru Underrail. Po vydání sice byla trochu divně "vybalancovaná" ale dnes to je již supr a starají se o to skvěle.
Jen tam není mapa, tak chce dobrou paměť nebo si dělat poznámky :) -
-
Já bych tam mapu nedával, takhle je to správně hardcore :D. Jenom někdy něco hledat je za trest :)
-
-
Jenže ono nedává moc smysl, že tam neni. Kdybys prozkoumával neznámý tunely, budeš si cestu zaznamenávat dost svědomitě. A všichni ostatní obyvatelé toho komplexu taky. Čili to neni správně HC, ale kravina. Navíc je spousta lokací vzájemně zaměnitelná a postrádá jakejkoliv orientační bod (což je na druhou stranu celkem realistický).
-
-
Jo máš pravdu, ale mně to moc nevadí, já si to většinou pamatuju. Hodně lidí na to sice nadává, ale v celku je to malá chybka která mi nijak zážitek ze hry nekazí.
-
-
Ono by to bylo v pohodě, kdyby člověk hrál každej den. Ale když to zapnu jednou za tejden, protože neni čas, zapomenu, v jaký jsem fázi questů a jak na sebe navazujou mapy. Zkrátka si myslim, že by mapa a aktualizující se deník hře jedině prospěly. I tak by to bylo furt těžký jako prase.
-
-
Naštěstí je tady internet. Perfektní návody i mapy. Ale ty úkoly by se mohli aktualizovat, bylo by to přehlednější po delší přestávce.
-
-
-
-
-
Jj, UnderRail je super. Akorát, už zvýšili level cap nad 25?
-
-
Fallout 2 mám teď rozehraný, naprosto luxusní záležitost. Inteligentní a vtipná.
Bohužel se ke mně připal pes, který přináší extrémní smůlu a já nevím, jak se ho pořádně zbavit. Sice jsem díky němu vyhrál pár boxerských turnajů, ale raději bych návrat do normálu. -
-
Taky se mi to stalo a někde na internetu jsem se dočetl, že se s ním musíš zavřít v jedné místnosti a sejmout ho. Je to příšerně zdlouhavé, ale povedlo se mi to. Jiný způsob možná ani není.
-
zab ho
-
-
Má moc HP a hned uteče. Zabít jde prý dvěma způsoby a dané lokace jsem ještě nenašel.
-
-
ja uz si to nepamatuju, ale myslim, ze jsem zadne spesl lokace nehledal...zkousel jsi mu ,,zkryplit,, nohy treba ?
-
-
-
-
Dokonce i obecne negativni lide na rpgcodexu tomu davaji relativne pozitivni ohlasy. Zajimave!
-
Člověk kouká po GTX 1070 a nemá co hrát .... Mno a pak se zasekne x hodin u hry, co je v rozlišení 800x640 :D Strašný peklo.
-
Asi jediný Fallout který sem dohrál i za hloupou postavu. Hlavně teda kvůli tomu bombovýmu mazlíkovi. Počkat si se vyplatilo.
-
Jo jo, 1.5 je hodně epik. Příběh sice nic moc, ale hratelnost je o dost drsnější než v původních Falloutech. Teda, alespoň ty začátky, potom, stejně jako ve všech Falloutech, je to hračka. Ale začátky jsou drsné.