Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Persson je u me frajer :)
  • CRYPT
    zde se uvidi zda-li nejde Bethesde jen o penize a nebo o spravedlnost (mozna pouze domnelou) :-) Kazdopadne zda se mi to jako vhodne reseni .-)
  • calwin
    to je krásne :D :D... nebol jeho tato hipisák?
    nič proti pán je barón... peace :)
  • Doufám, že to bude na ČT 4.
  • super napad! vpodstate o nic nejde a jen si udelaji reklamu, mozna by byla vetsi legrace kdyby proti sobe hrali manazeri, a zjistili ze svet nemusi byt zase tak vazny, a kdyz vpodstate onic nejde. Kez by si to vzali k srdci i jine firmy typu apple nebo microsoft :)
  • 3. Světová bude v BF 3 *1*
  • Zní to sice zajímavě, ale jen jestli je náhoda, že zrovna teď s bližícím se vydáním Skyrimu se Bethesda opřela do jedné z aktuálně nejvíce probírané a rozporuplné hry :) Každopádně být v marketingu Bethesdy, duel přijmu, a streamuju všem. Obrovská reklama ve všech mediích zdarma :) Ve výsledku by byly vítezi obě strany.
    • Cajk
      samozřejmě, reklama je to jako blázen. Navíc bychom se u toho všichni jistě i ohromně pobavili:) Q3 jsem kdysi coby junák hrával E ligu, takže pro mě by to bylo ještě zajímavější:)
    • Nemyslím ted Scrolls, ale Minecraft a Mojang samozřejmě.. Ono už je jedno, co si vzali na paškál za hru, ve výsledku to je stejně vnímáno jako Notch vs. Bethesda
  • Quake 3: *Arena* ... Elder Scrolls (1): *Arena* ... že Bethesda nezažalovala Id Software :)
    • A prečo si asi myslíš, že sa IdSoft zo dňa na deň ocitlo pod Zenimaxom *1*
  • DarkHawk
    Dobré řešení. A Bethesdo pamatuj, že Quake není serié TES tak žádné přepínaní do TPS pohledu a sesílání kouzel. *1*
    • XorxoxTalarius
      Tak touhle hlaskou jsi to zabil chlape :D
  • Taky fandim Notchovi, Bethesda ukazala ze jim jde jenom o prachy *5*
    • Jeste ze Notchovi ne a svoji hru dava zdarma...
      • Zdarma? Leda bys ji ukradl.
      • A co ma spolecnyho absurdni zaloba s tim ze vetsina her stoji nakej ten dolar ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit