Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 3. Světová bude v BF 3 *1*
  • Doufám, že to bude na ČT 4.
  • Quake 3: *Arena* ... Elder Scrolls (1): *Arena* ... že Bethesda nezažalovala Id Software :)
    • A prečo si asi myslíš, že sa IdSoft zo dňa na deň ocitlo pod Zenimaxom *1*
  • Ten musel bejt slusne nachcanej když to napsal :D
    Už to vidim jak si druhej den probudí a řiká si co jsem včera udělal a pak se podiva na twitter a uvidí toto :D
    Nápad sakra dobrej se musí nechat, mohlo by se tak řešit víc soudních sporů, aspon by byla sranda :D
    Už vidim jak při rozvodu se dají do místnosti 2 compy a zacne duel v naky hře a vitez by dostal třeba děti ( berte to s humorem) do péče či tak neco. *15*
    • Cajk
      snad poražený:D Pardon.
      • Taky možnost *1*
        1.V případe remízy by se rodiče střídali v péči po tejdnu/měsíci.
        2.V případě sudého počtu detí a remízy by každý rodič dostal půku dětí.
        3.V případe lichého počtu dětí a remízy by každý dostal jpůlku dětí a o další se střídali viz 1.
        • XXDarthVaderXX
          Pokud bych měl mít bratra, nebo sestru, tak bych nechtěl aby byl někdo z nich jinde...pokud by k tomu došlo.
  • Uz vidim jak rychle zamestnaji nejlepsi progamery aby za nich bojovali. Pak se to zvrhne na mega ultra pro 1337 souboj :)
  • Palce nahoru:)
  • Hej, to by bylo docela dobré...Bethesda vs. Mojang... *1*

Btw. takhle jsem chtěl urovnávat spor se svým spolubydlícím...(cituji: Máš problém? Dáme bitku? Dáme bitku v Tekkenovi?)
    • Jn my sme to vždy řešíli přes stolní fotbálek. *2*
  • Persson je u me frajer :)
  • DarkHawk
    Dobré řešení. A Bethesdo pamatuj, že Quake není serié TES tak žádné přepínaní do TPS pohledu a sesílání kouzel. *1*
    • XorxoxTalarius
      Tak touhle hlaskou jsi to zabil chlape :D
  • Zní to sice zajímavě, ale jen jestli je náhoda, že zrovna teď s bližícím se vydáním Skyrimu se Bethesda opřela do jedné z aktuálně nejvíce probírané a rozporuplné hry :) Každopádně být v marketingu Bethesdy, duel přijmu, a streamuju všem. Obrovská reklama ve všech mediích zdarma :) Ve výsledku by byly vítezi obě strany.
    • Cajk
      samozřejmě, reklama je to jako blázen. Navíc bychom se u toho všichni jistě i ohromně pobavili:) Q3 jsem kdysi coby junák hrával E ligu, takže pro mě by to bylo ještě zajímavější:)
    • Nemyslím ted Scrolls, ale Minecraft a Mojang samozřejmě.. Ono už je jedno, co si vzali na paškál za hru, ve výsledku to je stejně vnímáno jako Notch vs. Bethesda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit