Přejít na výpis diskuzí
Tvůrce Resident Evil se vrací s novou hrou The Evil Within
19.4.2013 | Adam Homola
42 příspěvků
-
Nezbývá než doufat, z poslední doby jsem se bál jen u Amnesie, která mě ale nebavila hrát.
-
Musim říct že lepší trailer na horror sem ještě neviděl!
*16* *16* *16* -
Zrovna nejaký somár v saku s maskou na hlave je zrovna ten príklad ktorý som nemyslel. Ja nechápem čo sa to deje s ľudmi. To fakt nejaký Slenderman je hrôzou týchto rokov :( . Ach kam sme to dospeli.
-
Presne toto ma napadlo, naposledy mal niečo spoločne s Hellraiserom Condemned SPOILER Kvoli tomu demonovi z konca hry co ovplyvnoval chovanie SPOILER nakolko celkom tam pouzili design Pinheada
-
Nj máš recht, ale tohle mě nějak silně připomnělo Grudge
-
excuse me? http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120815164311/theslenderman/images/a/a1/Untitled.png
-
Prakticky každý trochu známý horor u nás je vykrádačka (remake) nějakého japonského originálu....
-
mne to pripomenulo hrane intro v reisdent evil 1 :) ale som zvedavy ako to napokon dopadne :) som velmi zvedavý. poriadny survival tu chýba dlho predlho
-
Tak tenhle trailer se mi hodně HODNĚ líbí ! Už se nemůžu dočkat na gameplay trailer *14*
-
Popravdě, tvůj avatar jistou náklonnost evokuje :-)
-
Zdravím tě z pekla! Já mám Hellraisera taky rád *3*
-
Strašně mi to připomíná filmovou sérii Hellraiser, konkrétně první díl. A to se mi líbí.
-
Ááá pozor, už ho tu máme, největšího hardcore hráče! Jinak mi trailer dost připomínal SAW, až na tu příšeru teda.
-
skrz na skrz casualem prolezlá Bethesda a horor= hmm nechává mě to chladným... jinak trailer je vykradačka japonského hororu nic proti.
-
Jsem zvědavej, jak Mikami naváže na kořeny survivalu. Zatím jenom tlachal, ale jestli on zrovna bude ten, který se dokáže vymezit mezi "starou školou" a požadavky "mainstreamu" a dnešních divných standardů, to se uvidí. Ale je fakt, že Capcom a jeho Biohazard, přestože ten si principy zmodifikoval dle libosti a momentálně o přímou konkurenci nejde, potřebuje konkurování jako sůl, alespoň to nostalgicky založený o tom, co znamenal a může znamenat survival-horor.
-
ale že jsem se lek, když na odkaz obrázky na mě vyskočil Mario *1*
-
už od prvních tónů *15* si bude třeba dávat v této hře Bacha *3*
-
Konecne hned mi to zvedlo naladu. *5*
-
Vypadá to romanticky. *1*
-
Úplne s tebou súhlasím je fakt že v poslednej dobe sú tie príšery aj mutanti strašne komixový a neni ani možné sa ich ľaknúť pokiaľ nejde o naskryptovanú scénu. Ja by som bral aj niečo ako sú duchovia, poltergeist alebo len úplné temno. V poslednej dobe sa mi páčil napr. princíp hry Alan Wake. A k tým mutantom, zombie atď. boli doby keď bola predstavivosť hlbšia než možnosť zakomponovania do hry pretože ich obmedzovala technológia, dnes majú k dispozícií najmodernejšie možné veci a nevedia ani spraviť poriadne rýpance od pokúsania, roztrhnuté tkanivo a odpudivý výraz v tvári. Veď porovnajte sami napr. http://images.wikia.com/residentevil/images/4/48/Infected_scientist.png