Přejít na výpis diskuzí
Tvůrce Resident Evil se vrací s novou hrou The Evil Within
19.4.2013 | Adam Homola
42 příspěvků
-
Konecne hned mi to zvedlo naladu. *5*
-
kečupom teda nešetrili ...
-
Zajímavé, trezor head i milovník skleněnýho piercingu pobavili. Snad bude hra podobně veselá. *5*
-
No, tak to se hodně těším. Na hru super intro.
-
ale že jsem se lek, když na odkaz obrázky na mě vyskočil Mario *1*
-
skrz na skrz casualem prolezlá Bethesda a horor= hmm nechává mě to chladným... jinak trailer je vykradačka japonského hororu nic proti.
-
-
Prakticky každý trochu známý horor u nás je vykrádačka (remake) nějakého japonského originálu....
-
-
Nj máš recht, ale tohle mě nějak silně připomnělo Grudge
-
-
Ááá pozor, už ho tu máme, největšího hardcore hráče! Jinak mi trailer dost připomínal SAW, až na tu příšeru teda.
-
-
Vypada to jako ze serie Silent Hill... coz je super.
-
Musim říct že lepší trailer na horror sem ještě neviděl!
*16* *16* *16* -
Nezbývá než doufat, z poslední doby jsem se bál jen u Amnesie, která mě ale nebavila hrát.
-
-
koukni na youtube chan Markipliear či PewDiePie, je tam z čeho vybírat.. i když ta Amnesie doopravdy patří do top horrorových her
-
-
Díky za tipy, až bude čas a nálada tak ty kanály prolezu a určitě něco vyberu :)
-
-
Tě to nebavilo, protože sis chodil každých deset minut měnit trenky? Vůbec se ti nedivim.
-
-
To ne, já se bojím rád, Amnesie byla výborná co se týče atmosféry a strachu, ale gameplay mě hodně rychle omrzel a tak jsem to dohrál jen cca do půlky kdy jsem se do toho nutil jen kvůli té atmosféře.
-
-
Call of Ctulhu má dobrou atmosféru *3* doporučuji
-
-
O téhle hře slýchám často, už jí mám dlouho na seznamu her, které si chci zahrát :)
-
-