Přejít na výpis diskuzí
Tvůrce Splinter Cellu: „Byznys se odvrátí od velkých AAA her“
5.11.2012 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Hell, it was about a time!
-
OT: Taky Vám ten artwork přijde jak z jedné nejmenované hry, akorát je tam jako bonus Samova čelenka?
-
-
Myslíš Call of Honor bo jak se to jmenuje? *1*
-
-
Tak nějak to bylo, ale nerad bych dráždil hada bosou nohou *4*
-
-
Jsem se pořádně podíval na jeho levou ruku a mám dojem, že to bude spíše Call of Assassin's Honor
-
-
Call of Cell
-
-
phone
-
-
-
-
-
-
Velké blockbusterové hry mi vůbec nevadí, jen by to chtělo využívat víc peněz na AI a jiné "drobnosti" než jen tuny renderovaných videí s co nejlepší grafikou apod.
-
-
Mně se líbí, jak vývojáři a spol. jsou vždycky strašně chytří, všichni všechno vědí, všem je všechno jasné a pak vydají "sračku" a chtějí za ni 1400,-. *7* A diví se, že to nikdo nekupuje a pak přijdou s podobnými rádoby osvícenými názory.
-
-
Otevři si někdy level z roku 97,98, zjistíš, že se za ty roky nic nezměnilo. Maximálně mají ted daleko větší vliv blbe00ové z PR. Tenkrát běžně stály hry 1500kč a těch kvalitních bylo taky jen pár z mnoha (i když byly alespon originální, což se o dnešních hrách říct nedá)
-
Stejně tak tupí jsou lidi, kteří ty "sračky" pak třeba kupují. Mně jsou samozřejmě taky nejvíc sympatické firmy, o kterých skoro neslyšíš, pak najednou vydají hru a je to pecka...
-
-
Ještě, že tu máme tak inteligentní jedince který určujou co je správný hrát a co ne .
-
-
-